Uppsvälld mage AB

Ja.. uppsvälld är väl bara förnamnet. Jag har härlig mens plus att jag precis tryckt i mig nästan en hel pizza. Jag ser ut som en ballong ha ha..

Man har ju varit lagom seg idag. Fy för att jobba... bläää. Jag har kämpat för att hålla ögonen öppna idag. Fattar inte varför jag är så trött? Jag och en kollega diskuterade detta förut idag. Kom på att man kanske är trött nu för att man ställt om klockan. Man går fortfarande och lägger sig sent men går upp "tidigare" än vanligt. Fattar ni?? Äh skit samma... Orkar inte förklara hur jag menar ha ha..

Väntar på att min lillasyster ska ringa. Ska försöka hjälpa henne med datorn via telefonen. Hmmm får se hur det går. Skrotens kompis Spinky är här just nu. Han är dataexpert, så jag tänkte att han kan hjälpa mig så jag kan hjälpa min syster  =D Perfekt!

Nä jag ska nog gå ut till grabbsen som är i garaget, och säga till att jag gjort kaffe till dem. Jag är så snäll  =)

Sen ska jag försöka få arslet ur vagnen och slänga in en tvätt i maskinen.

Bye bye

Sovit länge =)

Ja idag så sov jag väldigt länge. Ända till kvart i 12! Det var länge sen. Var inte planerat att sova så länge, men kroppen ville tydligen det  =) Hade tänkt åka och hälsa på A idag. Men jag vaknade ju så sent. Hade säkert inte varit hos dem förrän vid ett-tiden. De ska till BVC på eftermiddagen så det blev tajt med tiden. Men men , det finns ju flera dagar som tur är  =)

Igår var vi på konsert på Hovet. Sabaton och Hammerfall spelade, och nåt band som heter Bullet. De var skitbra! Eller ja, iaf Sabaton och Hammerfall. Bullet var först ut och spelade, men då hade vi inte kommit än. Jag och J hade sittplats. Tokbra platser! Skroten och några andra polare hade ståplats. En från sällskapet virrade bort sig i fyllan och villan. Han åkte på lite spö någonstans. Så efter konserten åkte vi hem till en av grabbarna och plåstrade om honom. Det blev ganska sent. Tror inte jag och Skroten var hemma förrän vid halv två på natten. Mig gjorde det inte så mycket iom att jag är ledig idag. Men stackars Skroten skulle ju upp lite innan sex i morse. Jag pratade med honom för typ en timme sen. Han var hyfsat trött.

Kan ju varit därför jag sov så länge idag...

Har spelat lite wow här precis.. Annars håller jag på att tvätta. Ska nog ta nån runda på tomten snart. Skönt att vara ute idag när det är hyfsat fint väder. Lite blåsigt kanske men vad fan..

Jahapp nu är första tvätten klar. In med nästa då..

Kanske skriver mer i kväll.

Bye bye

Sovdags då..

Sitter här och glor som vanligt.. snackar lite på msn. Men nu känns det som  om det är dags att sussa. Det vankas ju jobb hela helgen ju  =(

Var förbi J idag. Vi fikade lite och snackade skit. Så skönt så.. Självklart blev det bus med hennes lille son. Jag hade bakat kärleksmums som jag tog med. Väldans gott  =D

Skroten är inte hemma. Han for en bit norrut för att lyssna på en kompis som skulle spela piano på en krog. Tänkte följa med först men sket sen i det. Fick en känsla av att det skulle bli sent. Annars hade det ju varit trevligt.

Som sagt, jobb i morgon, 7-16... fyyy. Vill inte...

På måndag är jag ledig igen, najs. Då ska jag antagligen till en annan kompis och hälsa på. Måste kolla hur mycket deras son har växt. Han blev ju två månader den 26:e mars.

Nä men allvarligt, sovdags.. Ska försöka fåmed kissarna upp. Blir så tomt annars när inte Skrot är hemma.

Bye bye

Ledig hela dagen lång =)

Jag trodde jag skulle få sovmorgon idag. Tji fick jag. Skroten var svårväckt idag så jag kände att jag inte kunde somna om förrän han gick upp. Ville inte att han skulle bli sen. Efter att ha puttat på honom och rytit att han MÅSTE gå upp så blev jag ju klarvaken, tråkigt.. Sova som är så skönt  =) Äh.. på sätt och vis så är det ju skönt att komma upp i skaplig tid när man är ledig med. Så man får något gjort.

Vet inte vad jag ska hitta på så här tidigt... Det är ju ingen idé att glo på tv. Vid den här tiden så det ju bara tv-shop iallafall. Nä det blir väl till att slänga in en tvätt i maskinen och bara plocka lite allmänt här i huset. Småstäda.. fy vad trist... BLÄÄÄÄ!

Baka nåt kanske? Var ju toksugen på chokladrutor häromdagen. Även kallat kärleksmums och mockarutor. Med tjock härlig smet uppepå, mmmmmmmmmmmmm *dregel*

Ha ha jag ställde ett glas lättdryck här på databordet för typ 3-4 dagar sen.. (ja jag vet, borde plockat bort det för länge sen) och nu har det möglat! Uuuh... flyter grönvita härliga lurvprickar på ytan. Mysigt va??!

Appropå mögel (?) så kanske det är dags för lite frukost. Macka och juice blir det nog.

Jag ska ju på konsert snart också! Tror det är på söndag. Hammerfall och Sabaton, ganska najs  =D Så det ska bli kul. Har inte sett nån utav dem live. Jag jobbar iofs på söndag men bara till fyra. Insläppet till konserten är säkert vid sju eller så. Sen är jag ju ledig på måndagen, perfekt!

Nä nu måste jag gå och kissa..

Tjingeling!

Just det!!

Min systers pojkvän tog körkort igår!!!! GRATTIS P!!!!!!!  =D

Boxning

Kom hem för ca 45 minuter sen. Har varit och boxats ikväll. Fan vad kul det är!  =) Jag tog i så jag blev yr ha ha ha.. Med strechingen (stavas det så?) klar så satte jag mig framför datorn med middag. Skroten är hos en kompis och blir bjuden på fina grillmaten. Avundsjuk jag?, nääeeråå..  ;)

Jag är ledig i morgon!  =) Fan vad skönt.. Funtar på att ringa en kompis i morgon och kolla om hon är hemma. Skulle vara kul att träffas. Det var ett tag sen. Typ innan jul tror jag.. Nä kan det vara så illa? De´vette´fan!

Jaha duscha strax då.. sen blir det väl lite tv också. Ska nog kika på Per Morberg kl 21. Han är ganska slemmig men han har så skön sjuk humor så jag kan inte låta bli att titta ha ha.. Han ville ju ha ohämmat sex med rökt sidfläsk ha ha ha! Hur kommer man på sånt? Ida och jag borde vara hans sidekicks med vår sjuka humor. Eller så borde vi starta ett eget program med extremt sjuk och snuskig humor ha ha ha! Ja vilken bra idé!! Det skulle kunna heta "Sick ´n´ Dirty. Ska uttalas Siik än dööörtyy. Ida, våga aldrig???! Undrar om nån skulle titta på det?

Shit vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon! Jag tog ju i för allt jag var värd. O det är ganska mycket ska ni veta  ;)

Jaha nähä en dusch då. Jag börjar frysa rejält nu. Sen lagom somna i soffan tills Skrot kommer hem. Perfekt plan!

Pilla navel alla människor!


Fått skäll...

Ja nu har jag fått skäll av Idlur och Farbror Rejan, jag uppdaterar min blogg för sällan. Är väl iofs sant  ha ha  =) Men va fan, har ju inget skoj att skriva om ju! Mina inlägg består ju av att jag är hungrig och att jag snart ska äta nånting.

Hörru Runkbenke, jag vill inte ta på dina kåtknotter någe mer.. Du blir så jäkla scary då.. Ditt kåtvibrato bara ökar och ökar..

Miip määp mööp.. Vad ska jag skriva vad ska jag skriva.... Ingen aning.

Jahapp boxning imorgon igen. Najs  =) Jag sån träningvärk i överarmarna från igår. Var ju på boxning då med. Hur ska det gå att slå i morgon?

Var förbi Idlur efter jobbet. Hon var i akut behov av ketchup. Som en räddare i nöden så shoppade jag en flaska och åkte bort till radhuset med nya fönster. Ida höll på att göra pastasås när jag kom. My god vad god den blev! Det gjorde du bra din gamla stjärtmuskel!
Sen byggde vi bilbana med Wilbur och lyssnade på barnvisor där de sjöng om att man har ett hål i magen och om man äter för mycket så kan man spy ha ha ha ha!

Så kollade vi på "Pippi för fan!" på youtube. Riktigt skadad och störd humor ha ha ha.. Dvs den bästa humorn ha ha ha! Kolla på den gott folk.

Shit vad snorig jag blev då... va fan... Det är väl ingen som har smittat mig nu va??!! Då jävlar blir det spöstraff!

Jag jobbar i helgen, bläääää... Dumt att hålla på med sånt larv. När man kan vara hemma och pilla navel.

Vet ni vad jag drömde då?? Jag drömde att det satt en syrsa på min rygg. Skroten försökte att bort den men det gick inte för den hade börjat äta på mig. Så den satt på min rygg i ett köttsår och åt! Hur äckligt är inte det då??!! Hujedamig...


Fan vad trött jag blev då... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. och frusen.

Nä om jag ska ta och borsta mina blodiga vampyrgaddar och sen krypa ned i kistan och sussa lite. Sen efter tolv nångång så drar jag ut på jakt efter pulserande blodådror, yummie.. Kanske jag kommer hem till just DIG och gnager lite på din hals he he he...

God natt mina offer

Party med girlsen =D

Jajjemen igår var det fest med Idlur och F. De kom hit till moi och drack lite drinkar och sen bar det av till grannbyn. Ha ha det var typ inga alls på den krogen vi var på! Folket började trilla in omkring en timme efter vår ankomst. Då var vi ändå där vid elva, är det verkligen så tidigt?? Ha ha jag har ingen koll.. Har ju inte direkt varit någon flitig krogbesökare de senaste ett och ett halvt åren. Så det här var min första fest på länge.
Gick ju med i IOGT-NTO av misstag (eller vad man ska kalla det) 20:e november 2007. När jag ändå gått med så tänkte jag att man lika gärna kunde vara nykter i ett år. Jag menar, ett år av hela livet, vad spelar det för roll? Men det kändes ju inte som att IOGT-NTO gjorde ett kap när de värvade mig ha ha ha... I vanliga fall så festar jag typ två ggr om året eller så  =)

Så 20:e november förra året så tog mitt medlemskap slut. Men jag har inte partat ändå, fram till nu  =) Men det var riktigt kul att lite på lyset med goda vänner. Sen också att få shake my rrrump!

Jag har ju en sån här grej för mig att dricka vatten efter några drinkar/cider (eller vad man nu dricker). Då blir man inte bakis dagen efter. Men igår var jag riktigt dålig på att drick vatten, blev bara två glas. Men jag känner mig hyfsad idag ändå. Lite risig i magen bara ha ha  =) Annars är det lugnt.

Det var ganska mycket rugg ute på krogen igår, fy.. Tur att man själv är så jävla het alltså ha ha ha  ;D  Jag menar, vad var det för kille i fjällentröja?? Hujedamig vilket snubb! Han hade en stickad tröja på sig, grön tror jag. Med vita snöflingedetaljer på bröstet och ärmarna. Så stod han och låtsastafsade i luften på F och mig. Uuuuhh...

Så träffade vi en tokfull kille som skrattade som en tjej och en jobbig skotte som hette Alan eller Bob. Ja herregu´.. men det var kul iaf  =)

Skroten var snäll som skjutsade oss dit och hem, tack älskling! Väl hemma så slängde jag mig av kläderna och la mig i sängen och kikade lite på nån skum film medan jag smaskade i mig det sista av köttfärsgratängen, mums!

Har inget på schemat idag. Tvätta lite kanske.. Annars tror jag min plats blir i soffan med godisskålen  =D Snackade lite med Idlur förut, hon mådde också bra idag. Lite bubbel i magen bara, precis som här ha ha ha..

Ha en underbar söndag gott folk!

Snart helg =)

Jaha så har man jobbat hela dagen och nu kommit hem.. Skroten och jag ska snart laga mat. Stekt falukorv och stuvade makaroner, yummie.. Är så jävla hungrig! Kissarna med.. de går här och gnäller. Ska väl ta och sleva upp lite mat till dem.

Ida och jag vill parta i helgen. Men så kommer de stora frågorna fram: NÄR, VAR, HUR? Jag tänkte kika lite på kryssningar. Ifall det finns nån billigt liten hytt nånstans som ingan annan vill ha  =)

Annars så har jag väl inte några direkta planer för kvällen. Glo lite på TV kanske...
Det märks att man inte är van att det är sol ute. Man går och kisar hela tiden.. så får man ont i huvudet sen. Nu kom Chevy in här i datarummet. Han säger: Prrrraaoooo. Vilket betyder: Ge mig mat kärring! Ha ha ja jag får väl sluta skriva och ge mina stackars svältande katter mat. Det är sååå synd om dem.. ;)

Hej svej!

Vår =)

Härliga vårsol var hälsad! Kan det inte vara sånt här fint väder ett tag nu?? Regn på nätterna och sol på dagarna.. så det börjar knoppa och bli grönt nu. Hoppas det!

Om en månad och sex dagar åker jag, Skroten + hans päron till Kreta! Wohoo! Det är fan inte långt kvar  =) Skulle ju vara bra o man tog sig i kragen och gick ned ett par kilon eller tre, så man kan ser ut som värsta puddingen när man ligger vid poolen  ;D

Var förbi Idlur igår efter jobbet. Vi snackade lite skit medan vi såg på när Mr Handyman snickrade i köket. Trevligt att titta på när andra jobbar ha ha.. Försökte mig på att koka kaffe i en perkulator. Det gick åt helvete.. Skitmaskin!  Sen åkte vi och hämtade Willplutt hos Idas päron. Väl hemma hos Ida igen så började hon med maten. Jag och Wille busade och läste bok.
Sen åkte jag hem och gosade med min sjukling till karl.

För några inlägg sen så skrev jag om en gå-ned-i-vikt-tävling på jobbet. Den som gått ned minst fem kg fram till sista april har vunnit. Först gick jag ned ett halvt kg. Sen gick jag upp igen, så höll det på sådär för i stort sett alla. Så vägde jag mig i morse, då hade jag gått ned ett och ett halvt kg  =D Vi använder samma våg allihop så det verkligen ska stämma. Så det var en trevlig överraskning.

Sä här myso var Memis i morse


Nä om man skulle ta och göra nåt vettigt nu efter dagen blogg. Laga mat kanske?


=(

Så ful på utsidan.. så ledsen på insidan.. fan. Jag pallar inte detta helvete igen...

Slappsöndag

Härligt med slappsöndagar aahh..  =) Jag fick klipptid igår! Så nu är håret fin igen, och kortare. Tror hon klippte av 10-15 cm. SKÖNT!!! Ska se om jag kan fixa in en bild. Det kommer ju inte vara lika fint som igår, då hade ju hårtjejen fixat till det. Ska bara springa iväg efter kameran.. vänta lite.................................................................... Så nu har jag tagit en bild  =)



Fin bakgrund va??!  =D
Det var fan svårt att få till ett bra kort som visade hur håret är klippt. På de flesta försök så såg det ut som finaste hockeyfrillan ha ha ha...

Igår var det ju som de flesta vet Melodifestivalen. Jag hade planer på att åka till F och kika på det. Men det sket sig. Det började med att jag åkte till grannstaden för att få håret klippt. Sen traskade jag bort till Idlurs jobb och hälsade på henne när hon jobbade. Så erbjöd jag henne skjuts hem så hon skulle slippa åka rutten buss. Skulle ju ändå åt det håller senare i o m att jag skulle till F. Idlur bjuppade på mat och skratt. Så jag råkade fastna hemma hos henne i stället. Blev sååå seg efter maten. Så jag kom aldrig så långt som till F, sorry!! Det bara blidde så...

I natt kommer Skrot hem från Åre. Så då kommer jag ju inte få träffa honom idag heller  =(  Annars så har jag städat badrummet. Dammsugit hallen.. håller på att tvätta lite. Söta lilla Memis är inne med matte idag. Skönt att ha lite sällskap. Hon har nu placerat sig på skrivaren ha ha.. det är inte första gången. Bra sovplats tycker hon  =) Ska ta kort på henne så ni får se.



Hon är så söt!! Mattes lilla snutta.. Hon har sovit hos matte hela helgen. Boen har också gosat in sig i sängen emellanåt. Chevy har faktiskt varit inne han med vissa nätter, men han har sovit i sin korg  =)

ÅÅh kan inte Skrot komma hem nu!!!?? Ringde honom för ca en halvtimme sen. De väntade på att få äta lunch då. Tåget bär av hemåt vid fyra i eftermiddag.. SENT! Jag sa att han skulle spöa tåget för att det gick hem så sent  ;)

Nähäpp... vad ska man hitta på nu då? Spela wow kanske...? Palla... Man borde väl gå ut en sån här fin dag, men jag har ingen lust. Sätta på en rutten film och slappa? Memis är säkert på. Hmm.. nåt blir det väl. Men nu ska jag iaf kissa, ifall ni ville veta det  =D

Bye bye

Klippning?

Aaah... det är lördag, jag är nyduschad och det är dags för frukost. Livet känns bra nu  =) Ska ringa till frissan och kolla om de har nån tid till övers idag. Behöver verkligen klippa mig! Ser ut som ett troll. Skulle bli skönt att bli av med en sisodär 10-15 cm. Sen nån gång när jag äntligen kommer på vad jag vill ha för hårfärg så blir det färgning med. Men då flörtar jag med min mor, syster eller Ida  ;D

Hmm vad vankas det till frulle då? Havregrynsgröt kanske..? Är jag sugen på det? Vet inte.. Har världens halsbränna för allt onyttigt jag åt igår, blä.. Aja jag har mig själv att skylla.

Som vanligt så måste det städas här i detta råtthål... och tvättas. Men jag vägrar tro att det bara är jag som har problem med ett kroniskt stökigt hus. Så det känns skönt  =)

Nu måste jag ringa till el frisso el klippo. Så det blev ett kort inlägg. Som vanligt  =)

Hoppas jag är nyklippt nästa gång jag skriver!

FREEEEDAAAAAAG!!!!!!

Shit vad skönt med fredag!! Ska fan inte göra ett skit i helgen. Bara slappa och äta onyttigt... kanske umgås lite med vänner i morgon  =D

Ser du Ida, jag bloggar, bara för din skull  ;)
O hörrudu Ida, jag vill också åka på kryssning!! Vi måste skynda oss medan jag är frisk ha ha...

Skroten drog till Åre med jobbet igår kväll så jag är ensam hela helgen. Kan vara lite skönt att få sakna varandra ibland. De åkte till Åre förra året med. Nu kommer jag låta tråkig och gammal, men.. Jag tycker nog att det är lite väl långt att åka till Åre bara för att festa. De åker ju inte skidor eller nånting. Bara festar. Tråkigt tycker jag. Skulle lätt tagit en svängom i backen om jag var där. Aja...

Jag har precis burit in ved, så jag ska väl starta en brasa här snart. Sen ska jag slänga in kött i ugnen och på med fritösen. Som sagt, jag ska vara onyttig hela helgen  =D Det är roligast så he he he...

Fått en konstig räkning från Folksam som jag inte fattar. JOBBIGT!!! Då måste jag ju ringa dem och fråga om den... Tycker det har varit ett ständigt ringande till alla möjliga ställen på senste tiden. Ja, det blir ju så när man är trög  =/

Hmm man borde kanske laga lite mat istället för att proppa i sig massa godis och chips.. kanske... =)

So long everybody!

Sjuk... IGEN!!!

Hallå! Kan jag sluta bli sjuk hela tiden???!!! Pallar inte mer nu! Svullen hals och feber denna gång med. Nedrans småglin som smittar mig... Jag har ju jobbat på äldreboende de senaste två åren. Men nu är jag tillbaka i skolköket. Åkt runt och jobbat på flera olika skolor. Bacillerna bara frodas, yummie... Tror det är därfär jag blivit sjuk så mycket på sistone. Plus att jag slarvat med mina Omega 3 kapslar. De hjälper faktiskt. Så jag har proppat i mig massor nu.

Nä du Idlur, tyvär blev det ingen kryssning den här gången heller. Jag vet, jag är rutten... Men va fan, vi får helt enkelt sikta in oss på varje helg. Nån gång måsta jag ju vara frisk.

Känns som om jag bara får ondare och ondare i halsen. Hur ska det gå med konserten i morgon då? Ska ju kika på Metallica jue...

Nä livet suger just nu. Ingen kryssning, ont i halsen med feber och sen kanske jag är för sjuk för konserten med? Fy fan...

Ont i armen har jag dessutom... BLÄ!

Tjena tjena mittbena!

Ha ha är det inte Bert eller nån som skriver så i sin dagbok??  =)

Aj aj mensvärk idag... inte kul nånstans  =(  Varför ska man ha sånt för?? Onödigt tycker jag... Bäst att jag äter en Daim så kanske det blir bättre  =D

Jahapp i slutet av april så bär det av till Kreta  =) Ska bli så skoj! Ska väka i mig souvlaki och tzatziki dagarna i ända ha ha..

Skulle behöva röja i tvättstugan... palla... näe. Har iaf slängt in en tvätt i maskinen. Ska man behöva göra mer på en söndag?? Jag tycker inte det.. =)

Nä hörni, jag vet inte vad jag ska babbla om mer. Kanske skriver nåt mer sen..

Kramelikram

RSS 2.0