v.25+0


Så här ser jag ut idag  =) Bebis har varit riktigt aktiv idag, helt galen ha ha..


Här är en bild från igår. Tycker inte magen ser så stor ut på bilderna.. Men den känns jättestor ha ha! Sen kanske den ser större ut när man ser den uppifrån.

Idag har jag och Skrot städat datarummet. Slängt MASSA papper och gjort fint. Satt upp hyllorna som vi köpt för typ ett år sen  =) Skroten har installerat den nya skrivaren. Han fick en från jobbet iom att han gör så mkt ritningar åt dem.

Vi har precis ätit mat. Så nu är jag helt tokslö.. Ska nog skära upp lite fruktsallad som vi kan mumsa på sen när vi ska kika på film.

Bye bye

v. 23+0Ha ha vilken tjockis =) Jajemen så ser jag ut med en skvutt i magen  =) Värsta ankstjärten, najs.. Har fått önskemål om magbilder. Är ju lite roligare att sätta in bilder nu när det börjar synas att man är knocked up  ;) I övrigt mår jag bra. Har en period när jag är sugen på daimglass hela tiden. Bebis växer och mår bra. Är duktig på karate och thai-boxning som sin far  ;) Har börjat få lite ont i svanken. Beror på hur hårt jag jobbat. Annars njuter jag av att vara gravid. Så mysigt så  =) I fredags var det 4 månader kvar till BF (8 maj).

Bye bye

RSS 2.0