=P

Jag vet, jag är toksämst på att uppdatera min blogg!!! *skäms* Men va fan... det finns ju så mkt annat att göra  =)

Igår var det loppis. Jag och mamma stod och försökte bli av med lite skräp. KALLT AB!! Det blåste ju isbitar. Tur att pappa kunde komma förbi med en jacka till mig  =) Ca 240 kr fick jag ihop, najs!

Idag är det mors dag. Har inte fått nån uppvaktning. Än iaf... man vet ju aldrig  =/

Lurvas och jag har byggt torn av klossar och varit ute och försökt få bort gräset mellan plattorna på tomten. Medan pappis städade ur firmabilen. Han ska ju vara hemma med fisen ett tag nu så då måste han lämna tillbaka bilen.

Ska bli spännande och se hur vi klarar oss på EN bil  =S Jag börjar ju jobba på onsdag. Familjen får väl åka kommunalt om de ska nånstans då.. ha ha ha. Sambon som fullkomligt ÄLSKAR att åka kommunalt.

Vi ska äta "utemat" ikväll. Vet inte vad jag är sugen på. Hamburgare, pizza, kycklingrulle... grekmat? Lutar lite åt grekmat.

Vi såg filmen "Dear John" igår. Såg början på den häromdagen, men sen var det dags att lägga liten skruttunge så jag missade massa. Men igår såg vi hela. Hade hört så mkt bra om den. MEN HALLÅ! Segare film får man ju leta efter. Första halvan var bra. Det lugna introt innan filmen kommer igång liksom. Men näe.. filmen bara var.. inget hände. Trist.

Bye bye

Ett år! =)


Ha ha vilken liten smilis  =)

Idag fyller vårat lilla hjärta ett år. Tiden har gått sjukt fort (precis som alla sa att den skulle göra). Jag börjar jobba 1:a juni och då är det pappa-time för Snurre. Sen blir det dagis i augusti.


Här öppnar hon paket med pappis  =)

Dagen började med att vi mötte svärpäronen vid VC. Jag skulle ta cellprov så farmor och farfar fick underhålla Snurre under tiden. När det var avklarat så åkte vi hem till oss och fikade. Pluttas fick lite presenter och busade på hög nivå  =)
Sen åkte svärföräldrarna hem och Snurre och jag gick och vilade.. i typ 3 TIMMAR! Ooops.. Jaja det behövdes nog  =) Nån timme efter vi vaknat kom pappis hem. Då blev det fler presenter och jordgubbar och grädde- mums! Skruttas tyckte det var jättegott  =) Hon kan ju äta mjölk nu så hon fick också grädde.
Mycket bus och lite välling senare var det dags att sussa för liten födelsedagstjej. Riktigt svårsövd var hon och hon har vaknat flera gånger nu under kvällen. Övre framtänder är ju på g nu så det kan ju vara det som stör eller så kanske det bara är en rolig dag som tar tid att smälta  =)

På söndag ska vi fira henne med familj, släkt och vänner. Då blir det bullkalas för hela slanten  =)

Kul att hon fick riktigt finfint väder på sin stora dag  =) Förra året var det tråkigt grådis och ingen vår alls vid den här tiden.

*gäsp* dags att sussalura..

Bye bye

RSS 2.0