Myshelg

I fredags efter jobbet så åkte jag, Ida och William till Trosa. Vi gick ned på stan, åt en korv och kikade på alla människor som samlats för Trosa stadslopp.


Vi väntar på mat..

Det var så varmt och packat med folk att man inte orkade vara där så länge. Vi åkte hem till mig istället. Ida och Wille skulle sova hos mig.
Så fick Ida ett mess av sin man. Han skulle vara på fest hela kvällen men hade fått ett migränanfall, så Ida åkte och hämtade honom. Så jag hade hela familjen Neiberg hos mig  =)

Det blev godis, cola (eller kaffe som Wille säger hi hi..) och chips. När det började skymma ute så tände vi ljus. "Vad mysigt vi har" sa Wille då  =) Lille plutt..

Alla lyckades somna i värmen och vakna till ännu en tokvarm dag. Ida drog till jobbet. Jag, Wille och Micke var ute hela dagen. Wille badade i minipoolen, Micke klippte gräsmattan ,tack det var snällt!! Jag gjorde väl inte så mycket, förkyld som jag är. Vi tog en liten men VARM promenad till ridskolan för att titta på hästarna. Vi var helt slut efteråt.


På väg till hästarna


Najs buttcrack Micke!!  =D

Väl tillbaka från promenaden så tände vi grillen. Ida skulle snart komma tillbaka från jobbet. Dags för korvgrillning  =)  Korvarna blev precis klara när Ida kom. Mums var gott det var. En och annan bulle slank väl ned också  =D Sen var det hemgång för familjen Neiberg.

När de åkt hem så drog jag en svep med moppen. Det blir ju ganska skräpigt på golven när man har öppen dörr och springer ut och in. Sen tog jag det bara lugnt med tvn och en ny korsordstidning  =)

Idag är det tvättdag. Första maskinen är klar nu, bara att hänga upp. Annars ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk från den dumma förkylningen.

Ta hand om er ute i solen!

Ensam i helgen

Jaha så har Skroten dragit. Han och några polare är på g till Göteborg. De ska på Metaltown. Massa band som spelar och så. Hoppas de får roligt. En annan jobbar ju hela tiden så då blir det till att vara hemma och glo.. Så här sitter man.. i sängen och bloggar medan man äter kladdkaka och kollar på "True Hollywood Story" -David Hasselhoff, jääättekul..
Håller på att bädda sängen samtidigt. Är man tjej eller vad??  =D

Om man skulle ta en dusch kanske.. Känner mig lite ofräsch efter en svettig dag i köket. Eller ja, jag spenderade ju faktiskt typ en timme i frysen (i skoteroverall!). Städade och gjorde fint. Det kommer typ fem miljarder varor i morgon *puh* Det är såå roligt att jobba i kök på sommaren, inte ett dugg varmt eller så  ;)

Nä det här duger inte. Gå ned och hämta lakan. Gå upp och bädda klart. Plocka ur diskmaskinen. Gå och duscha. Borsta tänderna. Lägga sig i sängen och kika på lite på tv. Sova. Ja det låter som en bra plan  =D Ska bara prata klart med Ida på msn.

Bye bye

Stooora stooora poolen =D

Jag har börjat sätta ihop våran pool. Alldeles själv! Skroten är ju ganska risig nu när han går på penicillin, stackarn. Så jag har byggt och satt ihop helt själv  *mallig*

    
Fiiint va? Jag är ju inte så fin (ser ut som en mupp) men poolen  =D

Allt är inte klart med poolen än men nu har man kommit en bit på väg. Det är ju pumpar och pluttar som ska sättas dit. Sen ska vi köpa sand och lägga under poolen så det blir mjukt och fint när man går på botten. Så vi ska inte fylla den riktigt än. Den ska även flyttas längre ut från huset. Aja det blir nog bra. Hi hi poolen var mycket större än vad jag trodde den skulle vara. Den är 1,2 meter djup och 5,5 meter i diameter.

Nu ska jag krypa ned i sängen hos min karl. Han ligger och snarkar för länge sen, sjuk som han är.

Bye bye

Skön midsommar

Det här var nog den skönaste midsommar på länge. Det var bara jag och Skroten. Vi var hemma och myste i soffan med god mat och bra film. Ja, det kanske låter tråkigt.. men ibland har man ingen lust att festa och vara social.

Dagen började med en tur till Västerljung. Kom lagom till att det slutat regna och säkert mer än hälften av folket åkt hem. Perfekt! Massor av parkeringsplatser  =) Vi gick runt och kikade lite. Träffade min syster och hennes pojkvän och hans syster. Hittade även min far. Vi tog en match i luftgevär. Jag vann!! Ha ha.. Tills pappa och de andra karlarna sköt en gång till, då vann pappa.
Åt lite korv och hamburgare och njöt av solen och värmen som kom. Det blev ju riktigt varmt. Sen drog vi hem.

Väl hemma så började vi med maten. Helgrillad fläskfilé och potatisgratäng, mums! Hemmagjord skagenröra i avocado till Skroten. Till efterrätt massa jordgubbar och godis  =D Så kollade vi på tre filmer vi hyrt. O tänk, alla var bra! Vi tittade bland annat på "Zack and Miri make a porno". Shit vad vi skrattade!!

Vid tolv på natten så var alla filmer slut och vi gick upp och la oss i sängen och kikade på tv. Skroten somnade men jag fastande i en film. Jag stängde nog av tv:n vid halv tre.

Allt var så mysigt hela kvällen. Vi hade altandörren öppen medan vi kollade på film för det blev så varmt. Så vi hörde regnet hela tiden  =)

Det här var en av de bästa midsomrar jag varit med om på länge.

Idag har vi städat. Plockat, dammsugit, torkat golv och skurat badrummet. Det är så skönt att få sätta sig ned sen och bara njuta av allt det rena. I morgon ska vi städa övervåningen. Så ska vi åka till Coop och inhandla lite skit, en trimmer till trädgården bland annat. Skroten ska klippa häcken. Skulle behöva klippa gräset också.. Får se vad vi hinner och vad det är för väder. Det kanske är inne-väder i morgon..

Aja, hoppas ni alla har haft en underbar midsommar och att ni alla mår bra!

Puss och kram

Midsommar

Glad midsommar allihop!! Hoppas ni får en underbar dag!

Jag kom precis ut ur duschen, aahh.. Nu tycker jag att det är sambons tur.. men han vill inte ens vakna haha..

Vi ska dra en sväng till Västerljung idag. Tradition vettni´... Köpa lotter, vinna fula gosedjur, äta vurre, frysa, träffa vänner- ja, allt det härliga hör midsommaren till  =)  Jag skulle så gärna vilja ha min klänning idag. Men det ser inte ut som klänningsväder när man tittar ut.. brrrrr. Det blir väl långbrallor och vinterjacka. Aja det är iaf uppehåll, hoppas det fortsätter så!!

Jag har gått ned två kg!! Wohoo! Hoppas jag fortsätter att vara duktig  =) Jag vet att kan, men jag vet att det är lika lätt att glida tillbaka i dåliga vanor.

Nä nu ska jag göra mig i ordning och äta frukost. Måste väcka gubben också..

Tjingeling

Törstig

Shit vad törstig jag blev.. en iskall cola skulle ju inte sitta helt fel.. Meeen jag ska vara snäll mot min skruttiga mage. Har haft mycket problem med den på sistone. Lever typ bara på yoghurt och macka nu.. Så får magen lugna ned sig lite.

Jaha vad händer på midsommarafton? Ingen aning.. Har fått lite trevliga inbjudningar.  Det tackar vi för  =) Skulle ju vara kul att hitta på nåt med Skroten.. Aja nåt hittar vi väl på  =)

Skroten har stekt bacon precis.. det osar i hela huset. Det luktar gott. Åh, nu blev jag ju hungrig..

Varför finns det inget på tv?? Booring..


Rutten söndag

Shit vad skönt det är med slapparsöndag. Skroten och jag har kollat på fyra filmer idag. Såå härligt.. skräpmat och snacks hela dagen  =D Hmm min mage lär ju inte vara så glad ikväll. Eller ja, det är ju redan kväll ha ha..

Igår var vi hos Ida och Micke och åt god grillmat. Så trevligt så. Efter maten kom det lite folk. Det blev lite öl lite vin och sprit. Jag höll mig alkoholfri.. Senare drog folket till krogen, jag drog hem.

Undrar när sommaren kommer tillbaka? Lite väl mycket regn nu.. aja..

Jaha vad ska man göra nu då?

Skolavslutning

Jojo idag är det skolavslutning. Så synd att det har tokregnat hela dagen.

Vi har haft städdag på jobbet idag. I o m att inga skolbarn skulle ha nån mat. Det var bara dagisarna som fick. Så nu är det rent och fint i köket när vi kommer på måndag. Vi blev klara tidigt så vi kunde ta ut komp och gå hem tidigt. Hur härligt som helst  =)

När jag kom hem så ser jag att mitt trådlösa bredband kommit!! Wohoo!! Nu kan jag ligga i sängen och surfa om jag vill  =D
Perfekt!

Nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen och sen ta mig en smörgås.

Bye bye

Magsjuk

I fredags efter middagen så fick jag ont i magen som satan! Man bara vred och vände sig hur man än satt eller låg. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Illamåendet var ju också där som en trogen kompis till magsmärtan. Toaletten fick flitiga besök av mig under hela kvällen och natten. Inte kul nånstans.. Vis fyratiden på lördagens morgon så gick jag upp efter en smärtsam halvsömn. Var så uttorkad att jag kände mig onykter. Svårt att fästa blicken och var helt yr. Gick ned till köket och svalde fyra magpiller med ett stort glas vatten. Efter ca 20 minuter så kände jag hur magen slappnade av lite. Så skönt! Jag gick och la mig igen och somnade om. Den här gången sov jag ostört ända fram till kvart över elva. Men jag var fortfarande uttorkad så jag kände mig ju inte speciellt pigg under lördagen. Jag tror jag blev dålig av maten vi åt på fredagskvällen. Skroten blev ju iofs inte dålig men man är ju olika. Han klarade av det men inte jag.. så är det.

Idag är jag mycket piggare  =) Känner mig rastlös efter att ha legat i soffan en hel dag.

Dags att rösta idag. Skroten och jag ska rösta på en av skolorna här i byn.  Vi ska GÅ dit. Det är fan inte så långt. Så får vi se vilket parti som faller en i smaken  =)

Nä lite frulle på det här då..

Bye bye

Hujedamej så varmt

Det är sommar!! Åh vad skönt. Imorgon ska det nog bli regn, men det gör inget. Bra med lite regn så det inte blir torka.

Idag har jag varit ledig iom att jag jobbade igår. Hoppade in för en som blivit sjuk. Helt ok att vara ledig idag då det varit helt underbart väder. Har tvättat två maskiner då det fortfarande är bäst torkväder ute. Vid två drog jag till Ida och mumsade god smörgås och lite godis. Tittade på medan Willplutt lekte i sin pool.

Senare drog vi till grannbyn. Idlör skulle kika på kläder. Vi strosa runt en snabbis men hittade inget. Så skulle vi äta glass nere i hamnen. Men ingen personal var intresserad av att  vilja sälja nån glass så vi drog  >=(

Nu är jag hemma och är uttråkad... Tror jag ska ge mig ut på tomten en sväng. Häcken behöver ansas.

I morgon ska vi (äntligen) veckla ut poolen och kolla hur stor den är. Ska väl försöka gräva lite med. Vi tänkte gräva ned den nån decimeter.Planen är ju att vi ska bygga in den på nåt sätt. Så det blir som en altan runt om. Men vi får väl se.

Jag har gjort kräm idag *stolt*. Den blev inte så där snorig som den kan bli. Jag är helt värdelös på att göra kräm. Den blir alltid konstig med kluttar i.. Men idag lyckades jag!  =)  Hoppas nån bara vill smaka på den så man vet om den är godkänd...

Bye bye

RSS 2.0