Uttråkad!!!!

Vad ska man hitta på? Jag har astråkigt! Jag har dammsugit och torkat golv i hela huset. Hängt tvätt och gjort vårrullar. Nu då? Jag vill hitta på nåt med Skrot, men han är svårflörtad. Funderar på att åka till videorullen och kolla om de har nån kul film. Köpa lite gott.
För det är ju verkligen "sittainneochkollapåfilm-väder" just nu... eller inte! Vad ska man göra då, en vinterdag i maj?

Memis har varit snäll och bajsat ned hela lådan. Både utsida och insida. Lekt lite med korvar och kissbollar... Tack det var snällt Memis. Jag som precis städat. Undrar hur gosig hon är om sina små tassar nu, uäck..

Åh vad jag blev sugen på nektariner! O vindruvor!

Åka till affären en vända? Vi behöver ju en hel del egentligen.. hmm... Men då skulle jag behöva åka till Willys. Det är ju bit dit... Palla... nääe.

Kan jag göra i morgon. Hoppas ÖoB ringer om poolen snart! I morgon skulle sitta fint. Vill bada!!

Nu ska jag hänga som en elak liten fästing på min sambo he he he... så han slutar spela  >=)

Ont!!!!

Jävla mage och vara jobbig då!!! Åkte hem till Ida för att umgås lite. Var där i två timmar sen åkte jag hem. Började få så elakt ont i magen. Tror det var ananasen som utlöste det hela.
Körde hemåt fort som fan. Slängde mig i soffan och försökte ta det lugnt. Sen blev det ett toabesök i tron om att det skulle bli bra sen. Det blev det inte. La mig åter på soffan och somnade faktiskt till. Vaknade till efter kanske fem-tio minuter och kände att det hade blivit lite bättre. Då gick jag upp och la mig i sängen istället. Sen har jag legat där och sovit tills för typ 20 minuter sen. Så jag har sovit i drygt två timmar.

Jag vaknade av att Skroten kom hem. Han tyckte synd om mig för att jag hade ont i magen. Det kändes ganska bra i magen när jag hade vaknat. Lite öm bara. Så började jag röra på mig. Då började jag få ont igen. Nä det ska tydligen vara så att jag ska ligga på sidan i sängen och bara glo och ha ont. Tog mig till datorn iaf, för att skriva om mina plågor ;)

Ja så här är det att ha muppmage... Haft såna här problem de senaste tio åren. Fast det har varit värre. Eller ja, egentligen har jag väl haft problem med magen hela livet. Var jämt förstoppad när jag var liten. Var inne på akuten stup i kvarten. Jag kommer faktiskt ihåg att jag hade jätteont då. Skrek hela vägen till sjukhuset, som är ca fem mil från mina päron. Kul att vara föräldrar då.. Som sagt, så här är det. Det är bara att ta sina magpiller och se glad ut. För jag kommer antagligen ha så här livet ut. Om ni tycker att jag låter pessimistisk, så är jag det just nu.

Mä jag som är så hungrig! Jag vill göra mat.. Vilken tur att det är fisk på menyn idag. Det är ju snällt mot magen. Ska jag göra stekt fisk med kall sås eller kokt fisk med dillsås? Kokt fick är kanske bättre mot magen.. men man är ju kanske lite mer sugen på kall sås när det är varmt ute. Jaja det löser sig sa han som sket i vasken.

Jaha det är bara att knata ned till köket och laga mat  =/

Min dag








Ja så här har min dag sett ut  =) Först följde jag med Ida och hennes familj till Ikea en sväng. Det var lugnt och skönt, typ inga människor alls där. Sen åkte vi till sjön och badade. Det var så skönt i vattnet. Helt lagom. Vi byggde sandslott och åt popcorn i kvällssolen. Mysigt  =)


Lite senare var det dags för lillplutt att sussa. Då drog Idag och jag till stallet för att kolla till hennes Maxi. Han såg ut att ha det lugnt och skönt i hagen. Ida skötte om hans små blessyrer sen drog vi tillbaka hem till henne. Där käkade vi lite godis och kikade på film. Kommer inte ihåg vad den hette nu bara för det... *suck* Rolig var den iaf. Liite pinsam också.

Nu är jag hemma. Matat alla katterna och gosat lite med dem. Nu har jag snart bloggat klart... ska ned och släcka hos ödlan och borsta mina små tänder. Sen ska jag gosa med min solbrända karl. Ha ha han var ute på sjön igår med polare. Så han var lite röd när han kom hem. Det roliga är ju att han hade solglajjer på sig hela dagen så nu ser han ju ut som fantomen eller nån sånt ha ha ha!!! Helt vit där han haft glajjerna. Så söt så  =)

Nu drar jag! Godnatt

Fjant


Sluta lös korsord, gosa med mig istället *kurr kurr*


Tvätta



Försöker sortera strumpor, så roligt så. Det blir ju så mycket lättare också när en liten kattfis ska gömma sig i strumphögen och fånga alla strumpor jag tar i  =) Ja så är det..

Vad ska man hitta på idag då förutom att tvätta, tvätta, tvätta... Ingen aning. Idlur tyckte jag skulle hänga på till sjön och bada. Ja kanske det. Får åka lite senare då. Känns som om jag vill få ordning på torpet först. Visst är man tråkig? Ha ha ha... Fast det är skönt att få det gjort. Tråkigt att hålla på med när man kommer hem och är seg av solen.

Käka frukost kan ju vara bra att göra också. Har ju ananas och nektariner hemma, mums! Eller om man ska äta rester från igår?

Oj där blev kattbebisen trött. Så där pang bom. Hon har röjt de senaste två timmarna nu så..

Jaha hänga tvätt var det ja... vi får höras senare eller nån annan dag.

Tjing!

Eftermiddagsdopp



Shit vad besvärad jag ser ut då! Ha ha... Ser ut som om jag har kort hår med en en sån där ful bögtofs där bak ha ha ha!

Vi åkte till stranden vid femtiden i tron om att det skulle vara lite svalare och mindre folk. Tji fick vi  =) Jag som trodde att alla barnfamiljer hade dragit hemåt för att äta mat. Men icke. Det var lite glesare på stranden än igår iaf. Skroten och jag letade på botten efter "mackastenar". Såna man kastar macka med alltså. Vi dök och trampade runt på botten i sökandet efter den perfekta mackastenen. Så sneglade man bort mot naturisterna hi hi. Allt man såg var hängstjärtar/tuttar/pungar ha ha ha! Det var en naken gubbe som satt i en solstol under ett träd, han kliade sig på dasen hela tiden, uh.. Jag tror iaf att han kliade sig (!)

Aja det var skönt i vattnet iaf. Helt underbart! Det var varmare än igår. Hoppas vi badar imorgon med. Jag gillar den badplatsen.

Så har vi grillat idag. Shit vad gott det var. Köttet var såååå mört. Det bara smälte i munnen. Grillad fläskfilé och ugnstekt färskpotatis, grymt gott!

Har beställt en Power Yoga-dvd idag från nätet. Saknar Yoga som fan. Ska bli kul att kunna göra det hemma. Har ju egen matta. Hoppas dvd:n är bra.
Beställde man för minst 149 kr så kunde man få välja en dubbel-dvd för bara 69kr. Schysst ju! Jag lyckades hitta en trippel-dvd för 69 kr. Perfekt! Det var typ Texas Chainsaw Massacre och liknande filmer. Me like  =)

Jahapp undrar om det finns nåt skoj på tv ikväll då? Antagligen inte, det är ju lördag  =) Nä nu är det säng med godisskål som gäller.

Hej!

Stranden



Snygg badfrilla va??!! Ha ha ha.. Ser för jävligt ut  =D


Skropten och jag hittade en jättefin badstrand typ 10-15 min  hemifrån. Sandstrand mitt i skogen. Det verkar vara en riktigt stor sjö. Det var ganska mycket folk, men inte så man tyckte det var trångt ändå. Lagom. Bakom ett skogsparti låg naturisterna och sola sina ädla delar ha ha! Det var en tant som satt på en brygga helt bredbent, precis som om hon höll på att sola "allt". Vill man att "framstjärten" (hi hi roligt ord) ska bli helt brun och skrynklig? Ha ha ha.. Aja hon kanske tycker det är fint.

Efter badet så åkte vi iväg för att äta lite. Tänkte käka pastasallad på ett ställe vid kungen kurva. De har det jättefräscht, alldeles nybyggt. Salladerna där är alltid goda. Så vi drog dit iaf. Typ 20-30 min efter vi ätit färdigt så börjar jag få ont i magen. I o m att min mage är väldigt känslig så tänkte jag att det var säkert rödlöken i salladen som blev för stark. Strax därefter så börjar jag må illa som en gnu. Kändes som om jag skulle spy. Jättehärligt att känna så när det är typ sommarens varmaste dag. Då vill jag bara hem och lägga mig nånstans och bara andas. Det kändes nästan som när man är så där tokbakis. Man vill bara ligga still och ingen får peta på en.
Vi kommer hem och jag slänger mig i soffan, koncentrerar mig på att andas och må bra. Så bubblar det till i magen och det är dags för toan. På toan sitter jag den närmaste kvarten och har världens diarré, kul...

Ja så kan det gå. Nu är det inte så att jag är avskräckt över att äta på samma ställe igen. Jag har ätit där förut utan att det har hänt nåt. Så det var nog bara otur. Det är ju ändå rötmånad så...

Shit nu håller lillmisse på att riva hela datarummet, hon jagar en harkrank  =)

Annars väntar jag på att Skrot ska komma hem så vi kan åka och bada. Hoppas poolen kommer snart. Då behöver man bara gå ut på tomten för att ta sig ett dopp, najs.

Se där ja, nu äter Memis harkrank till lunch. Hon ser helnöjd ut över sitt byte. Så kom det ett litet stridsvrål från henne också hi hi...

Hej!

Bada!

Skroten och jag håller på att leta badplatser i närheten av vårt hem. Hittade en hemsida med bara badplatser. Så vi ska åka mot grannbyn och kika efter en badplats som lät ok. Hoppas det är skyltat.

Nu blev jag lite okoncentrerad... Skroten killar mig på ryggen.... *dregel*

Nä om man skulle packa ihop sig och åka iväg då. Måste ju ta med sig nåt gott att tugga på också  =)

Aja men vi hörs då!

Hej!

Animalen

Idag ska vi åka till animalen och vaccinera lilla Memis. Hon är nu inskriven som Memis så hon får väl heta det  =) Just nu leker hon med mitt hårspänne, det är väldans skoj. Onödigt att köpa leksaker egentligen. Flärpen man river av mjölkförpackningen är ju den bästa leksaken. En sån lekte hon med i 3w222222222222222222222222222222222222222222222 - Ha ha Memis gick över tangentbordet..

Hon lekte länge med flärpen iaf.

Vi har beställt en pool nu. Den ska komma om typ en vecka. Jag vill ju ha den nu. Det är ju nu som det är tokvarmt! Jag lovar att resten av sommaren kommer bestå av regn sen när poolen kommer.

Åh nu fick jag ett sms!! Måste nästan springa ned och kolla. Kommer snart!! .........................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................ Tillbaka! Det var en kompis som ville ha min adress.

Nä nu är jag hungrig som en röv! Hmm vore ju bra om jag gick ut och gick innan frukost. Cykla kanske? Näe fan heller, det har fan blivit för varmt, redan. Får ta det ikväll. Jaha frukost nästa då. Vad ska man äta då? Känns som om jag skulle kunna äta tre-rätters just nu. Ska försöka få med Skroten ned till köket så man får lite sällskap.

Shit, jag blir helt tokig på ett myggbett som jag har på mitt högra ringfinger. Mitt på leden! Får kleta på lite alsolgel.

Smell ya later!

Snuttis



Hon är så söt vår lilla Memis. Men hon är heltokig också! Runt fyra på morgonen är det lekdags. Då gäller det att ligga still, annars får man hennes klor både högt och lågt.

Jag har kikat lite på nätet på namn till lillmisse. Jag har hittat två som jag tycker om: Nyx och Eos. Det är grekiska gudinnor. Jag tror jag gillar Eos mest. Det är morgonrodnadens och gryningens gudinna. Tänkte det kunde passa i o m att hon är uppe med tuppen varje morgon  =) Nyx är nattens gudinna. Aja vi får se.

Träffade grannen för en stund sen. Han sa att jag och Skroten gärna fick ta ett dopp i hans pool. Schysst!! Det skulle tydligen vara 26 grader i poolen. Tycker det låter lite för varmt faktiskt.
Men ni ska vi kanske köpe en egen pool. En sån som står ovan mark. Så kan man kanske bygga som ett soldäck runt om. Vi ska diskutera och kolla pengar. Poolparty nån?  =)

Skrotens päron kommer vid fyra-tiden så jag måste nog gå ned och röja lite i köket. Skönt att ha det klart. Hmm undrar vad man ska bjuppa på när de kommer? Får dra en sväng förbi affären sen.

Ha en solig dag alla människor och djur!

Geckoperra



Hur kunde jag glömma sätta in en bild på vår lilla krokodil?! Här är han iaf  =)

Jag kunde!

Jag kunde lägga in bilder!!! Shit vad jag är duktig  =D

Memis


Chevy


Kiddeboo


Memis

Våran lilla Memis är här! Det var hemligheten. Vi har skaffat en till liten kattfis. Hon är helgrå, så kallat blå. Så fin så. Skroten smälte när vi såg att nån annonserade ut blåa kattungar på Ica. Då var det kört. Vi hade ju inte tänkt skaffa några fler katter just nu. Men det tänker man ju aldrig  =) Vi hämtade henne i söndags eftermiddag. Hon var så rädd, lilla snuttan. Men nu, shit... Det är 180 dygnet runt känns det som. Vi ska snart åka till ÖoB och köpa lite grejer till henne.

Vi har inte kommit på något bra namn till henne än. Så just nu heter hon Memis. Det var det namnet vi hade tänkt ge henne, men hon ser inte ut som en Memis. Tror jag... Känns som om man måste umgås lite med katten innan man vet vad den ska heta. Ska försöka sätta in en bild. Men hon är ju aldrig still så det går ju inte ha ha ha..

Ja nu har släktingarna åkt hem. Det var riktigt trevligt att ha dem här. Skroten ska kanske åka till dem i augusti. Det var nån grej i folkets park där då.

Nä nu måste jag kolla till vår lilla kattbebis  =)

Mycket att fixa idag

Jo det finns en hel del att pyssla med här... Röja och städa, som vanligt  ;) Måste shoppa lite, förhoppningsvis ska Skroten kika på bromsarna på min bil. Ja vad är det mer..? Kolla upp saker och ting om den lilla hemlisen som vi har. Tvätta, diska, ruska liv i Skroten... Puh! Oj vad mycket det blev som ska göras. Jag hoppas att min ruttna karl vaknar snart så man får lite hjälp iaf.

Igår var Skroten på nån bilträff med sina polare. Jag vill inte följa med på det så jag drog till mamma och lillasyster. De bjuppa mig på grillmat och annat mumsigt. Jag tog med lite godis och hade hyrt en film. Trodde den skulle vara bra, men den var otroligt B. Jag ville hyra "I am legend". Men jag tror det är zombier i den och det hade mamma sagt till om att hon inte ville se. Ingen film där de äter varandra, sa hon. Nehepp... Men vi hade skoj ändå.

Just det, måste fylla på min mobil också...

Så jävla ruttet alltså. Sen Skroten började på den nya elfirman så har han haft tele2/comviq. Asbra tyckte jag i o m att jag har comviq kompis till min mobil. Det blir ju billigt och bra. Men nu helt plötsligt så fick de nya mobiler. Då var de tydligen tvugna att byta operatör också! Så det blev 3 istället. Men hallå, 3 är ju värdelöst, fattar de inte det? Ingen täckning nånstans... Plus att nu blev det ju mycket dyrare för mig att få tag på min skrutt till karl. Att de inte tänkte på mig  ;)

Nä om man skulle väcka Skrot och få nåt gjort.

Hej!

Rastlös

Ja det är just vad jag känner mig. Känns inte som om man vill börja med nåt i o m att vi ska åka mot stan kl tre. Så jag går bara omkring och glor och har tråkigt. Min syster kommer vid tre och då ska vi åka på en gång. Ska hämta upp Skrotens polare som också ska på konserten. Sen ska alla 27 pers träffas hemma hos en arbetskamrat till Skroten, innan vi drar in till stan. Sen ska det ju drickas öl i hundra år innan vi ska till Stadion där konserten hålls *BORING* Men men... Jag och min syster ska bara kolla på konserten och sen åka hem. Vi ska inte med ut på krogen. Det är ju så drygt att vara med massa fulla människor när man själv är spiknykter. Då åker jag hellre hem och glor på film i min ensamhet  =) Så kan jag hämta Skroten senare.

Hmm.. kan ju vara bra att käka lite innan vi åker. Vad ska man hitta på? Pannkaka kanske..? Vi har ju lite halvgammal mjölk i kylen. Det blir sketabra. Fast jag är inte ett dugg sugen på det  =/ Mää..

Åh måste ha lypsyl!!!! Så..aaaahhhh..... Mä dumma nektarin, nu fick jag ju ont i magen. Va fan skulle jag äta den för?

Shit vad seg jag blev... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... Om jag la mig ned så skulle jag somna, lätt. Tror jag har kommit in i semesterns riktiga anda  =D Sova, vila, sova, vila och äta såklart  =)

Vi hörs!

Oh no!

Skroten spelar COD igen!!! Nooooooooo.... Det är ett spel på nätet om andra världskriget som går ut på att man är i ett lag som ska döda det andra laget. Kul? Eh nej... han blir okontaktbar. Man får knappt säga nåt i samma rum för då blir han och hans spelkompisar störda *suck* Jag tycker iofs att de redan är störda ha ha ha ha!! Jag är för rolig  =)

Idag har vi grillat med vänner från Göteborg. De kom upp för att kika på Maiden. Så då åkte de förbi oss för att käka god mat och snacka lite bajs. Så trevligt så. Men de åkte ganska snart för de skulle till deras hotell och bo in sig lite. Men vi ser dem i morgon på konserten.

Så har jag snackat med min kusins fru, S. De kommer hit nästa måndag med barnen. Ska grilla lite och umgås. Ska bli kul  =) Hoppas det är fint väder så man kan vara ute. Då kan man ju ta en promenad ned till ridskolan och kika på hästarna. De  gillar hästar allihop i den familjen tror jag.

Shit vad min gubbe skriker när han spelar det där dumma idiotspelet. Jobbigt? Nä vadå...  >=(

Hmm undrar om det kommer regna snart... Ser nästan ut så. Igår åskade det och blixtrade som fan!! Jag blev skitglad! Känns som man har gått och längtat efter ett riktigt åskväder hela sommaren. Regnet bara öste ned. Fast det kunde gott ha hållt på lite längre. Snålåska...
Annars har jag och Skroten snackat om att åka till Borås  i sommar. Bo på nåt vandrarhem bara nån långhelg. Så kan man gå till djurparken och kika. Har inte varit där sen... ja du jag kommer inte ens ihåg. Måste ha varit typ tio eller så. Sen kan man ju från Borås åka till andra ställen bara för dagen.
Men vi kanske ska göra en annan sak istället... Men jag vill inte säga vad det är än. Vi får nog svar om det på söndag. Nej, tyvärr har det inget att göra med att skaffa barn. Det brukar vara det första folk tänker när man har nåt hemligt för sig. Sorry... Det är inget stort heller. Jag vill bara vänta och se om det blir nåt först.

Adjö

Konsert!

På onsdag är det Iron Maiden-konsert! Ska bli så kul! Vi är ett gäng på hela 27 pers som ska åka tillsammans. My god.. Fast vi ska ju inte titta på dem tillsammans. Några har sittplats (jag) och några ska stå och trängas med massa andra galningar. Nä som sagt, jag och min syster ska sitta tillsammans och njuta av konserten. Har till och med köpt en Maiden-tröja  =)

Första semesterdagen idag, sååå härligt! Har inte fattat att jag ska vara ledig i fyra veckor nu. Ska bli så najs.

Har syndat massa i helgen... Ätit massa dumt. Det syns till och med på vågen!!!!! Noooooooooo! Måste skärpa mig! Det gick ju så bra. Har faktiskt börjat cykla nu. I lördags (tror jag att det var) så var jag ute och cyklade i en timme. Snacka om att jag var död sen. Men det kändes sååå bra  =) Igår cyklade jag bara i tjugo minuter. Men det var typ bara mördarbackar, puh!

Jag har fått ett satans myggbet mitt i handen!!! Tror ni det kliar eller? Man kommer ju åt det hela tiden, vad man än gör. Gaaahhh!

Brrr vad kallt det blev, måste hämta en filt................................................................................................................................................................................................................... Så nu har jag en gosig filt på mig.

Vete fan vad jag ska skriva om mer... kanske kommer på nåt mer sen.

Howdy!

Bara en dag kvar

Idag har jag varit ledig. Är det i morgon med  =) Sen blir det jobb på fredag och därefter: SEMESTER!!!!! Tror inte vi ska göra nåt speciellt då, men det är skönt att bara vara ledig. Vi har pratat om att köpa en pool. En sån där som kostar ett par tusen och står på gräsmattan. Hoppas det.

Idag har jag inte gjort ett skit, och det har varit sååååå skönt! Vid fem drog jag till Ida. Hon satt vid matbordet och åt rester när jag kom. Hon såg sådär allmänt nyjobbad ut. Sen kom Wille hem från farmor. Då drog vi till stallet. Ida pysslade om sin fina Maxi medan Wille och jag pratade med fåren och kikade på stora stora traktorn. Sen åkte vi hem. Wille nattades och Ida och jag snackde lite skit medan hon vattnade sina bararber. Då pang bom så blev jag tokhungrig! Måste äta nåt NU! Så hade ju Ida gått omkring och pratat om Mc Donalds... Snacka om att man blev sugen på en Mc Feast. Måste ha... Sagt och gjort, jag tog en liten omväg hem och körde förbi Gonzal (mcdonalds). Så nu sitter man här framför datan och bloggar och tuggar på en halvtorr Mc Feast, mmmmmmm.....

Ja så idag har jag syndat med lite skräpmat... men men. Hade ju faktiskt planerat grillat fiskspett med spenat. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Hoppas det blir fint väder i morgon så vi kan grilla då.

Ja annars så går det bra med viktminskningen. Nu har jag nog gått ned drygt 2 kg =D Skroten är på och äter fisk med mig. Vet inte om han har gått ned nånting. Mindre kolhydrater och mycket fisk och grönsaker är vår metod, och det funkar för mig iaf. Man håller sig mätt längre så här tycker jag. Jag känner mig jättenöjd hittills.

Mää nu är min hamburgare slut... Fast det är nog lika bra för jag är sjukt mätt. "Åh gu´vad det spänner.." Vilken film??  =)

Asruttet, jag trodde det var massa spökprogram ikväll. Så kollade jag på nätet när det skulle börja, så var det inget ikväll.. Jag som tyckte det passade så bra nu när jag är ledig. Det brukar oftast vara 3-4 program på raken, så det brukar ju bli ganska sent om man ska kolla på alla. Men nähä... Skit i det då! När det är spökprogram på tv så brukar jag ligga ensam i sängen och vara skiträdd. Skroten vill ju inte titta, antingen sitter han och spelar vid datorn eller så ligger han och sover. Men dum som man är så vill man ju glo iaf. Sen när man stänger av tv:n så ser man spöken överallt. Vid minsta ljud så hoppar man högt.

Nu tänkte jag glo lite på Youtube innan jag kastar mig i säng. Hoppas det ligger en gosig Skrot där då  =)

MÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!

Jag hade skivit massa skit här, så loggas jag helt plötsligt ut!!! Allt försvinner..... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Palla skriva det igen... näe... Jävla piss och skit och röv... >=(

Mitt nya liv

Sen tre veckor så har jag minskat på mina enorma matportioner. Inte fortsätta att proppa i sig bara för att det är gott. Har även miskat på godis, läsk, skräpmat m.m. Det känns faktiskt jättebra. Det gäller att man behärskar sina sötsug. Lär sig vad som är hunger och vad som bara är ett sug efter något. Jag har ingen stenhård diet. Jag kan unna mig en glass eller godisbit då och då. Men livet kretsar inte längre runt mat för min del. Annars så har jag typ jämt varit sugen eller hungrig. Men nu är väl inte min magsäck så uttöjd längre. Försöker äta mycket flytande mat. Det är ju lättsmält för mina muppmage. Jag har faktiskt gått ned 1,5 kg hittills  =D
Har tänkt att jag och Skrot ska börja äta mer fisk. Vi tycker ju båda väldigt mycket om fisk. Skroten ska börja äta lite mer grönt. Han gillar ju vegetarisk mat, det gör inte jag... men jag ska hjälpa honom. Han vill ju så gärna gå ned i vikt.

Det bästa av allt är att det känns så bra att göra detta. Jag känner liksom inte att det här är en fas bara för att gå ned i vikt. Utan det känns om en liten förbättring av livet. I och med att jag inte helt fanatiskt försöker gå ned i vikt så blir det inte så krystat. Man kör på i lugn takt och ser vad som händer.

Det ända jag har problem med är motionen... Jag tröttnar ju så fort på saker. Det kan vara kul att cykla några ggr och gå ut och gå några ggr.. men sen då? Vad ska man hitta på för att det ska vara varierande. Sen har jag ju ont i min handled så jag kan ju inte göra vad som helst *suck* Kan min handled bara bli bra så man kan jobba och leva normalt??? Nä.. det ska smörjas med mojja och så ska det vara det ena skyddet efter det andra. Blev ju lite bättre efter jag fick en kortisonspruta i handleden. Men nu har man ju jobbat som ett as så nu har man ju ont igen.
Jaja det löser sig väl, sa han som sket i vasken.

Jag går på semester v. 29, men jag ändå bara fem arbetsdagar kvar. Ganska najs va?? Nu jobbar jag onsdag, torsdag sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Sen nästa vecka så jobbar jag måndag, tisdag och fredag. Lyx va? Hi hi.. Skulle egentligen jobba helg innan jag drar. Men jag har jobbar två helger i rad nu så jag slipper. En på jobbet blev sjuk lagom till sin jobbhelg, så då hoppade jag in. I och med att jag inte jobbar heltid så blir man ju ganska mycket ledig i veckorna när man jobbar helg. Jag vill gärna jobba heltid, men kommunen har inte råd att ge mig heltid, asruttet..

Nu ska jag hitta på något annat än att sitta framför datorn på min lediga dag.

Hej svej!


RSS 2.0