Kex

Ha ha Lurvas blir så glad när hon får ett kex (smörgåsrån). "EHJAH!" ropar hon då  =) Kex is da shit! Jag har rotat fram det mobila bradbandet så jag står i köket och bloggar lite medan Lurvas äter kex och jagar Chevy. Hi hi hon stod nedanför kattpelaren och kikade upp på Memis som jagade sin egen svans förut. DET var roligt, oj vad hon skrattade  =) Min karl är i Götet några dagar. Han ska kolla på Manowar idag. Han kommer hem i morgon kväll. Sen är han hemma torsdag och sen drar han på kryssning med jobbet hela helgen, BOOORING!

Vi var på dop i lördags. Lilla söta Linnéa döptes. Efteråt blev det fika. Oj vad många barn som var med! Jättekul ju! Det lät som om man var på barnkalas ett tag ha ha. Det var jättetrevlig stämning och alla var glada, mysigt. Riktigt kul att träffa alla gamla kompisar igen. Det blir ju inte så ofta. Bra lördag!  =)

Nä nu ska jag busa med min lilla monsterbebis.


Så här fin var Lurvas på dopet  =) Med sitt namnhalsband som hon fick på sitt namnkalas  =)

Bye bye

Sliten

Nu är bebis sjuk igen. Förkyld. Febern härjar i hennes lilla kropp. Vi som slutade med näsdroppar för typ nån vecka sen eller två. Ja ja så är det. Känner mig så sliten bara. Aldrig någon riktig sömn. Det friska lilla mellanrummet mellan förra förkylningen och denna gick inte heller i sömnens tecken. Antagligen så går hon i genom nån fas som gör att hon aldrig kommer till ro. Nog för att hon sover på nätterna men hon vaknar ju 350 ggr också. I med nappen och vyssar henne lite så hon somnar om. Så lägger jag mig igen och hinner lagom sova i ibland nån timme ibland 5 min så vaknar hon igen och bara knorrar, gråter, gnäller. Till slut orkar jag inte springa upp och ned hela tiden så jag lägger över henne i min säng. Då sover hon oftast resten av natten, inte alltid. Jag hoppas att detta bara är nåt tillfälligt. Men det har hållit på länge nu. Jag känner att jag pallar snart inte mer. Fast det måste jag ju så... =P

Jag vill egentligen inte att hon sover i min säng, men det nästan enklast när hon är sjuk. Hon hostar ju så hemskt på nätterna så måste man vara där och kolla så hon får luft och ge henne vatten. Från det att vi kom hem från sjukhustiden så har hon alltid sovit i sin säng. Jag har velat ha det så. Tänkt att det kanske blir jobbigt sen om hon blir van att sova i min säng. Men nu orkar jag inte bry mig.. fast jag gör det ändå.

Jag skriver MIN säng för att gubben sover i gästrummet. Han snarkar så mkt. Bebis och pappa väcker varann. Ifall nån undrade.


Äääh kiss och bajs.. jag orkar inte skriva nåt mer. Lite därför jag är så dålig på att uppdatera, pallar inte.

Bye bye

Gnällapa

Usch just nu tycker jag synd om mig själv och känner mig gnällig. Finns väl ingen anledning egentligen.. humöret bara sjönk. Kan iofs vara för att jag har ont i kroppen nu. Har burit för mkt på Lurvas så min vänstra arm är paj. Sen gör det djävulskt ont i arslet, ischias? Skulle göra mycket för att få en rejäl massage. Jaja.. alla har väl ont.

Idag kom ena systeryster hit med bebiskusinen. Vi gick en sväng bort mot ridskolan. Lurvas somnade. Sen gick vi hem och gav de små mat och försökte underhålla dem på bästa sätt. Men efter sin sovstund så var Snurre inte alls på humör för nånting tror jag. Gnällfis AB. Så fortsatte resten av kvällen. Kanske det smittade av sig på mig?  =/

Nu sover fisen iaf. Men hon vaknar emellanåt för att hon hostar eller är täppt. Jobbigt för henne och jobbigt för mig  =S Blir ju inte så mycket sömn på nätterna då. Men men det blir väl bättre.

Fy, jag känner att jag har hyfsat många "Måsten" som tynger mig nu. Hur fixar alla andra sina måsten när de har barn? Tycker all min tid går till Snurre. Vilket den ska iofs.. Kanske har för höga krav på mig själv?


Bye bye

Förskola

I morgon ska jag och Snurre hälsa på en förskola här i byn. Vi ska hälsa på fler så småningom, men vi börjar här. Känner mig lite nervös. Vet inte vad man ska vänta sig. Det känns som ett så stort beslut- att välja förskola. Det är bra att vi ska dit på förmiddagen, då är hon som gladast och piggast. Har skrivit upp lite frågor som jag ska ta med.

Usch jag har en sån dagisångest! Min lilla pluttbebis ska tas hand om av okända människor. Vill inte vara en hönsmamma, men det känns som man är på väg att bli det. Det finns ju så många konstiga människor där ute i världen som Snurre inte kan försvara sig mot... Näää hon får vara hemma tills hon är 18 år!!  =O

Åh nu vill jag bara krama henne och snosa henne i håret!! Mitt lilla hjärta! Gullefjun med silkesdun...  =)

Annars så har vi varit hos Snurres farmor och farfar idag. Vi tog med mat dit. Jag gjorde soutzoukakia (typ järpar i tomatsås) igår till en hel armé. Det uppskattades av svärpäronen. Sen blev det lite glass och skvaller efteråt. Trevligt trevligt  =)

Nu har vår tvättmaskin pajat helt och hållet. Sambon har ju lagat den tre-fyra gånger sen vi flyttade hit (-06). Men nu har den gett upp. Den snurrar liksom inte runt längre. Det är kul då vi även måste köpa en ny bilstol till bebis. Babyskyddet har blivit för litet. Hon sitter som i ett skruvstäd, stackarn. Speciellt nu med alla vinterkläder. Money, money, money, must be funny, in a rich mans world  =P Tur att man är extra rik nu som mammaledig =/

Nu ska jag tigga lite massage av min karl. Har sååå ont i vänster axel. Nån som vill bjuppa på en spa-behandling?  =D

Bye bye

RSS 2.0