Fläskpannkaka

Jupp det är vad som vankas. Den står i ugnen och goar till sig. Är ganska hungrig nu, har inte ätit sen typ ett, halv två nånting.
Jaha så var den här helgen slut, skönt.. Jag har jobbat. Ska jobba i morgon med... Sen är jag ledig en dag, wohoo! Fan är det inte semester snart?? Känns som om det är hundra är kvar. Jag har semester v.29-32. Ska bli så nice  =)

Ja så har det varit midsommar.  Var ledig i fredags. Var i västerljung och kikade, som alla andra år. Men det hör till,  jag gillar den traditionen. Träffade Ida, Micke och Wille. Det var skoj! Busade med Wilbur och så blev jag matad med jordgubbar. Det var tydligen en väldigt rolig lek tyckte lillplutt  =) Sen kom min mor, lillasyster och farmor. Drog ett varv med dem. Så hittade vi pappa som stod och sålde lotter. Han hade inte ätit på hur länge som helst och var tokhungrig. Han bad Millan och mig att stå och sälja i hans ställe. Självklart! Vi har gjort det andra år så man vet ju hur det går till. Så vi hamnade där. Var ju inte riktigt planerat men det var skoj ändå.

Träffade en arbetskollega. Hon kom gående med sin söta Jack russel-valp. Den var såååå söt. Den sa faktiskt att den vill bo hos mig  ;) Gjorde några oskyldiga försök till att sno den men matte var på vakt ha ha..

Skrot har precis kommit hem från Norberg. Han har varit borta sen i torsdags. Han har varit hos en kompis. Han och kompisen har tydligen suttit och glott på Hemnet. För han hade massa fint att visa mig när han kom hem. Typ världens största hus. Tror det var nästan 300 kvm. Lite gammal sådär men ändå helfräscht. Ååååh jag vill ha!! Men jag vill nog inte flytta till Norberg. Määäh, dumma skrot som visar mig sånt... Nu börjar man ju nästan överväga att flytta ha ha..
Ska nog gå ut på Hemnet sen och kika på drömhuset  =) Kanske ska kika på fina sommarstugor. Inte för att vi har råd med det men... Man kan ju få drömma.

Nä nu ska jag gå ned och titta till pannkakan. Hej svej!

Härligt seg söndag

Shit vad skönt det är med en seg söndag. Man har legat och dragit sig i sängen i flera timmar ätit lite frukost, och nu sitter man vid datan och bara slappar, aaahhh... =)  Ska nog göra lite nytta idag. Måste tvätta. Sen ska jag och Skroten torka ur alla graderober i det nya datarummet. Så vi kan lägga tillbaka alla sängkläder och gardiner m.m. De har ju legat överallt i huset de senaste månaderna. Så det skulle vara skönt att få bort dem nu.

Hi hi Skroten drack massa öl igår, han ser liite sliten ut idag  =) Nu sitter han och spelar WoW. Ha ha han har värsta knullrufset! Det är bara för att han svettas och rullar runt i sängen när han sover. Så mer spännande än så var det inte, sorry.

Nu ska jag gå och kolla om lillchevis vill in. Jag tycker han ska komma in så jag kan krama honom. Boen kom in för en stund sen. Hon har redan ätit och hunnit toksomna, hon är så söt! Måste gå och gosa med henne nu bara för det.

Aja kanske skriver mer lite senare, adjö!

Garlic!!!

Jaha här sitter man i mjukisbyxor och en tröja jag fick för att jag gick Blodomloppet. En tokgrön... och ingen BH, aahhh.. Najs! Dricker lite cola och vräker i mig chips med tokstark vitlöksdip, gott!

Idag har jag varit på marknad. En tradtion jag följer varje år. Köper aldrig nåt men det är kul att gå ändå. Man träffar alltid massa gamla kompisar. Kul att veta vad de har för sig nuförtiden. Ha ha jag tror jag och Skrpten gick igenom marknaden på rekordtid. Det var inte så mycket folk som det brukar vara. Men det kan ju bero på att det var asdåligt väder idag. Jag kan inte komma ihåg en ända gång som det har varit dåligt väder på Trosa Marknad. Inte var det många stånd heller. Typ bara strumpor, tröjor och godis.

Efter det så åkte vi till affären och köpte lite lunch. Åt hemma hos mina päron. Sen åkte vi hem till Ida och Micke. Grillpartaj vettni! Det tokregnade och så blev det fint, och så tokregnade det och så blev det fint... Sverigeväder.  Men vi grillade och åt. Det var jättetrevligt! Visste bara inte att det vankades fotboll också.. Aja alla var ju inte därinne. Bara alla karlar utom Skroten. Vi andra satt på altanen och hade jättekul! Det blev mycket sexprat och mycket skratt  =) En kompis syster spådde typ alla. Sådär i handen ni vet. Asballt ju! Allt stämde ju för fan! Till och med Skroten blev spådd. Tror han blev lite chockad över att det stämde så bra. Han är ju väldigt skeptisk till sånt.

Sen skulle alla ut på krogen. Blev faktiskt lite besviken.. Trodde vi skulle strunta i att gå ut i år, för vi hade ju så tråkigt förra året. Det var lite därför jag tyckte att det skulle bli extra kul att gå på den här festen. Hemmafester är roligast. Men men.. Det var roligt så länge det varade  =) Skjutsade Skroten till  min systers pojkvän som var hos en polare. Sen åkte jag hem. Ganska skönt faktiskt. Så nu sitter jag här som sagt. I mjukiskläder och stinker vitlök  =D I like it.

Mäh vad nu?! Chipsen tog slut... Orka gå ned och hämta mer... Åååh vad jobbigt!

Hmm undrar om Skroten kommer ringa? Kanske skulle hämta honom senare. Inte sugen på att åka nånstans.. men samtidigt tycker jag om när han kommer hem. Speciellt om han är onykter. Litar inte till 100% på hans onyktra sinne. Han har ju haft tendens till att bli lite bråkig. Men det är ju i och för sig bara när han dricker sprit. Nu har han ju bara druckit öl. Aja vi får väl se..

På tisdag ska jag till läkaren, för min handled. Äntligen! Får se vad de säger. Sist jag var där när jag hade ont i armen så fick jag ju bara lite piller och sen gå tillbaka till jobbet. För de sjukskrev inte folk. Speciellt inte unga människor. Det är så jobbigt att komma tillbaka till arbetslivet sen. Jaha? Men vad fan ska man göra i ett kök när man absolut inte får använda höger arm?? Koka kaffe och torka bord med vänster.. och sen ha griniga arbetskollegor som går och surar över att man inte kan göra nåt. Kul... Aja får hoppas på nåt bra denna gång.

Nu pallar jag inte skriva nåt mer...

Sjuk??

Vet ni vad? Jag skulle kunna sätta en miljard på att jag är sjuk i helgen. Jävla skit! Typ två timmar innan jag skulle gå hem från jobbet idag så kändes halsen skum. Den kändes sådär svullen, och man tror att man snart kommer låta som en groda när man pratar. Det var ju en på jobbet idag som hade ont i halsen.
Mina ögon och näsborrar bränns. Ont i kroppen... Ja det låter som början på en smaskig förkylning. Jag lovar att den kommer att slå ut i full styrka på lördag. Bara för att jag har gått och längtat efter en fest som jag och Skroten ska på då. JÄVLA SKIT!
Kanske inte var så konstigt att jag sov i tre timmar igår. Kanske var på gång redan då.. Idag skyndade jag mig hem från jobbet för att mina ögon kändes brännheta och det var faktiskt riktigt jobbigt att hålla dem öppna. Så när jag kom hem så gick jag och la mig på en gång. Sov i kanske två, tre timmar igen.

Nu har jag ätit lite youghurt och macka. Kanske lite glass också  =) Är fortfarande toktrött!!! Så det blir nog sängen igen här snart.

Åååååh! jag vill inte bli sjuk!!! Jag har ju precis blivit helt frisk från den förra förkylningen. Då hade jag också ont i kroppen och bara sov och sov. Var hemma i typ en och en halv vecka den gången. Fan sånt har man ju inte råd med.

Fryser gör jag med  =( 

Fan, jag kom på att jag frös i morse med. Nästan hela förmiddagen. Röv också!!! Det låter ju verkligen som om jag håller på att bli sjuk. MÄÄÄÄHH!!! VILL INTE!!!!

Hmm kollade tempen när jag kom hem från jobbet. Var bara lite varmare än vanligt. Kan ju kanske bero på att jag ska ha rolig mens i morgon. Vem vet? Kanske ska kolla tempen igen nu innan jag går och sussar.

Hoppas att detta går över. Ibland är man ju bara lite trött. Fast det bådar inte gott...

Nä nu ska jag hoppa i säng. Sömn brukar ju vara den bästa medicinen när man mår ruttet.

Piss och kräm

Ledig idag

Idag har jag varit ledig, sååå skönt! Hade planerat att jag skulle dammsuga och göra fint här hemma. Men det blev inte riktigt så.. Halv nio var jag hos arbetsterapeuten. Sen åkte jag förbi pappa en sväng. Han var också ledig idag. Vi satt och snackade lite bajs.. Därefter åkte jag hem och tänkte börja städa. Men jag satt och hängde i fönstret istället, för det såg ut som om det skulle börja åska vilken stund som helst. Det gjorde det inte. Däremot kom det värsta åskskuren. Shit vad det regnade.
Satt på altan och lyssnade på regnet. Det var jättemysigt att sitta i soffan med en filt och en kisse och lyssna på regnet som smattrade mot taket.

Sen blev ju jag lite trött sådär.. =) Så självklart somnade jag i soffan. Hade faktiskt satt timern på mobilen på en timme. Men den stängde jag tydligen av sen, för jag lyckades sova i tre timmar ha ha ha. Blev inget städa av där inte  =D Ja ja, städa kan man ju göra närsom..

Helt plösligt ringde Ida mig. Hon satt på en seg buss på vägen hem från jobbet. Vi pratade lite strunt, sen kom vi på att vi skulle slinga varandras hår. Så hon hoppade av bussen i närheten av där jag bor, så åkte jag och plockade upp henne. Sen bar det av till Idlur. Väl innanför dörren kom en Willeplutt springade med stjärten i vädret. När han såg att Mjau (det är jag) var med så blev det full rulle, det var dags för bus  =)
Vi tittade lite på Pingu och slingade hår, sen åkte jag hem.

Nu sitter jag här och försöker komma på massa kul att skriva om, men jag kommer inte på ett skit.. Alla andra som bloggar skriver ju hur mycket som helst. En annan blir glad om man knepar ihop en mening.

Jo jag kan berätta om min sjuka dröm jag hade när jag sov min lååånga middag =)
Jag drömde att jag var gravid (det gör jag jämt) och jag var i vecka 20. Men på sjukhuset sa de att barnet inte levde längre. Nähä, tänkte jag. (Det var liksom inte så sorgligt då, allt var så självklart i drömmen, ni vet ju hur knäppt det kan vara.) Ialla fall så sa de att de måste dra ut bebisen. Jaha ja ja, sa jag. Så gjorde de det. Då sa sjuksköterskorna att den kommer bara leva en liten stund. Men den levde jättelänge. Helt plötslig så tog de bara barnet och sa att den var död, men det var den inte alls! Den låg ju där och blinkade. Men men.. Sen blev jag och Skroten jätteledsna. Så visade det sig att vi hade köpt massa prydnadssaker till bebisen. Eller nåt sånt.. Aja sjuk dröm var det iaf.

Nä fan, nu är klockan mycket. Dags att duscha och sen sussilura. Får se hur det går efter min långa tupplur.
Ha det!

Så har man blivit bloggägare!

Jaha Ida vad säger du nu? Emelinda var snäll och hjälpte mig fixa fina bloggen  =) Nu ska man bara försöka vara duktig och skriva i den ha ha ha! Men nu är jag på tok för seg för att orka skriva når viktigare än detta..

Men vi hörs då!

RSS 2.0