Idol

Sitter och kikar på Idol.. Shit vad folk är modiga som söker till ett sånt program. Skulle jag aaaldrig våga. Men å andra sidan så kan jag ju inte sjunga heller så.. ha ha. Det kan ju inte alla som kan på tv heller. Men de är duktig iaf.

Hugga bugga bugga.. nu börjar det bli kallt. Kanske dags att stänga dörren  =)

Så nu är ytterdörren stängd. Kallt härinne nu, men friskt. Det är bara att slänga på sig en filt och se glad ut. Shit vad jag skriver massa skit. Inlägget kommer nog tyvärr att fortsätta så ha ha..

Provsvaren har inte kommit än..  =( Kan folket i labbet bara kolla mitt bajs och säga om det är nåt fel eller inte. Börjar bli ganska rastlös nu.. skulle kännas helt ok att gå tillbaka tilll jobbet nu.

Har rensat kryddskåpet idag. Slängt massa gammalt skit. Så nu är det så fint så  =)

Jaha nu är Idol slut. Dags att kika på Kändisdjungeln nu då  =)  Go Pippi!!

Bye bye

Tröttis

Trött som ett as.. Blir nog sängen snart. Kan mina provsvar komma i morgon med bra nyheter så jag kan få börja jobba igen!!?? Jag är trött på att gå hemma och vara sjuk. Börjar bli hyfsat rastlös. Min mage känns bättre nu iaf. Lämnade ett avföringsprov på VC i morse. Så jag hoppas på att det kommer ett svar snabbt. På mitt sjukintyg står det att jag inte får börja jobba förrän provsvaret har kommit. Seeegt...

Uj uj vad varmt det blev att ha datorn i knät!

Kikar på en vampyrfilm samtidigt som jag bloggar. Har sett den förut. Helt ok. Det är med hon Lucy Liu (eller hur det nu stavas).

Nä.. sängen hägrar.. en sval, skön, mjuk säng. Mmmm... najs  =)


God natt

Bajs

Nu är jag duktigt trött på att vara sjuk! I måndags så började jag få ont i halsen. Har varit hemma resten av veckan med en vacker förkylning. I torsdags åkte Skroten hem från jobbet för att han var så dålig i magen + trött och orkeslös. Han hade iofs varit dålig sen i måndags men aja.. Så Skroten har suttit på toa och jag har snytit ut hjärnan känns det som. I fredags (?) typ.. så blev jag också risig i magen *SUCK*

Nu är min förkylning nästan borta. Lite småsnorig bara. Men jag kan ändå inte gå till jobbet i morgon för att jag är lös i magen. Inte kul nånstans.. Så nu måste jag ringa till doktorn för att få ett sjukintyg from tisdag. Blä blä bläääääää!! Vill inte vara sjuk!!!

Mamma sa att det KAN vara svinflunsan. Behöver ju inte vara det men.. Det KAN börja med förkylning/vanlig flunsa och sen får en del diarré. Jaha.. kanske är det då? Lika bra i så fall.. så har man det gjort. Eller får man sånt flera ggr? Äh.. Ska ringa till doktorn i morgon och höra vad han har att säga.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och lyssna på min bubbelmage. Den bubblar och morrar hela tiden.

Bye bye

Första jobbveckan avklarad

Shit alltså, jag är helt slut.. Jobbat  en vecka nu sen semestern. Man är ju inte lite trött. Har inte pallat blogga eller nånting. Det är mörkt ute nu och blåsigt, jättemysigt  =) Nu kan hösten komma på allvar tycker jag. Med regn och rusk.

I morgon ska jag, mamma och mina systrar åka in till stan (sthlm). Vi ska promenera, shoppa, äta och bara ha det bra  =) Hoppas det är uppehåll. På söndag ska Skroten och jag kanske fika med några kompisar. Annars har min gubbe lovat att bara vara min hela dagen  =D

Just nu sitter jag med datorn i knät framför tvn. Kikar lite halvt på Volcano medan jag bloggar. Boen sussar i andra soffan, de andra kissarna är ute. Skroten spelar CoD.

Nä men fy vad seg jag är *gäsp* Kanske ska fortsätta glo på tv i sängen istället? Mmm, låter som en bra idé...

Bye bye

RSS 2.0