Jobb jobb jobb

Ja nu är man inne i arbetssvängen igen. Saknar min lilla pluttunge emellanåt, men annars flyter det på helt ok. Bara det att sommar innebär semesterschema och nästan alltid kort om folk. DET är ganska jobbigt. Känns som om man fortfarande försöker komma ihåg allt och försöker komma in i jobbrytmen igen. Men det känns mest stressigt  =(

Lurvas är nu hemma med pappis. Det går så bra så  =) Men hon ropar tydligen efter mig ibland. Nätterna är helt pajko. Hon vaknar flera ggr per natt och har svårt att komma till ro. Vi tror att det har med att göra att hon fick två tänder här precis och två till kommer när som helst. Sen så är ju inte mamma hemma längre. Det är kan ju vara en stor grej för henne. Jag har ju varit med henne i stort sett 24 timmar om dygenet sen hon kom ut i över ett år. Så helt plötsligt så är jag inte där  =( Känns lite som att jag sviker henne när jag åker till jjobbet, fast hon har det bra med sin pappa. Det är mamma-hjärtat som reagerar. Jo, appropå hennes sömn så tror vi också att det kan vara sommarens ljusa kvällar som stör henne. Vi läste i en barnbok om sömn, och där stod det att barn associerar ljus med dag och då är man ju vaken. Så vi har försökt göra det så mörkt i sovrummet som möjligt nu. Sen ska vi dra ned lite på hennes sömn under dagen och se om det hjälper. Vi får se.

Nä nu måste jag borsta tänderna och dra till jobbet.

Bye bye

Första arbetsdagen

Igår var min första arbetsdag på över ett år. Det gick bra. Saknade Lurvas under dagen men inte så farligt. Jag hade fullt upp med att vara förvirrad och försöka komma ihåg allt  =)

Det är lite skönt att få sakna henne också. Hon blev så glad när jag kom hem. Så fick jag en jättekram  =)

Idag har jag varit ledig iom röd dag. Men i morgon är det jobb igen, fast på ett annat ställe. Sen är det ju röd dag på måndag igen, me like  =) Så det är ju en skön mjukstart för mig.

Skruttas håller på att få framtänder i övre käken nu. Det innebär no sleep. Stackarn, det måste spänna och göra ont när tre eller fyra tänder kommer på en gång  =( Hon har fått alvedon nu till kvällen så hon sover bättre.

Vi var och storhandlade på coop förut. Det är så skönt när man kommer hem och fått in allt i kyl, frys och andra skåp. Fullproppat med mat  =) Vi grilllade kött nu på kvällen. Till det en blandsallad och för mig vitlökssås och för sambon blev det pepparsås, gott AB!

Nu blir det lite häng framför datorn och sen sussananna  =)

Bye bye

RSS 2.0