Det var ett jävla flygande på de här jävla flugjävlarna!

Undrar hur många gånger om dagen jag säger det? Blir tokig på dem!

Satte upp såna där flugrullar i taket igår kväll.. Såg idag att de skördat några offer he he he...

Shit vad det åskade tidigt i morse!  =D Me like! Jag höll på att mata Snuttis medan det dundrade utanför, så mysigt  =)

Jag vill ha godis! Jag åt godis igår.. men jag vill ha det idag med! Jag är en riktig sockerjunkie...  =/

Vet inte vad jag ska skriva om.. tänkte sätta in några bilder istället.


Gladfis


Sitter hos mormor och kikar på växter


Kusinerna sida vid sida. Till vänster Snuttis och till höger Skruttan (morfar i bakgrunden).

Bye bye

Skriver

Snuttis sover så jag passar på att kolla bloggar och fejjan  =) Ett litet inlägg hinns nog med också.

Jag håller på att skriva min förlossningsberättelse. Måste göra det innan jag glömmer allt. Har tagit hjälp av förlossningsjournalen och Skroten. Han kommer ju ihåg saker som jag har glömt eller inte ens vetat att jag har gjort eller sagt  =P Tror jag har skrivit 10-11 handskrivna sidor än så länge... och är inte klar än. Det blir en lång berättelse iom att det hände så mycket. Vill få med allt. Alla tankar och känslor. Knasiga kommentarer i lustgasens värld  =)

Oj nu vaknade Snuttis!

Bye bye

Stamkund =O

Jag och Snuttis var hos mamma och pappa några timmar på eftermiddagen/kvällen. På vägen hem så ringer jag grillen på hemort för att beställa lite junkfood till mig och Skroten, palla laga mat..
Jag ringer grillen och börjar min beställning:
-En 150 g meny med 3 ostar och bacon, och en 90 g meny med (blir då avbruten av att killen som tar beställningen avslutar min mening med) -bara ost, dressing och sallad på hamburgaren. (!)

Jag blev så paff att det enda jag får ur mig är- Neeej så kan du inte säga, nu känns det ju som om vi äter hos dig hela tiden! Då började han tokskratta  =)

Jaha väl framme vid grillen så sticker jag in huvudet i luckan och vill pröjsa. Då flinar "grillkillen" och säger -Du blev lite chockad va?
-Ja jag blev det, säger jag.
-Men du måste förstå.. jag har jobbat här i 4 år, jag måste ju känna igen mina stamkunder, säger han.
-Jo jag fattar det, skrattar jag.

Men samtidigt i mitt huvud: Stamkunder?? Å nej jag är stamkund hos den lokala grillen! Jag kände genast att jag lade på mig 10 kg extra  =P

Men det var ganska roligt ändå ha ha..

Det är väl bara att fortsätta på sin övervikt och ta en glass  =D

Bye bye

=D

Kl 10.15 i morse blev jag moster!!!! Min syster och hennes karl fick en tös  =) Alla mår bra. Är dock lite trötta, förståligt. Annars vet jag inte så mycket mer.. Hoppas på ett mms under dagen  =)

Åå vad jag är glad!!

Bye bye

Trött bebis

Oj vad snuttis sover nu när det är varmt! O äter/dricker! Förstår det, hon svettas ju hon med. Jag har börjat amma henne oftare nu, vilket resulterar i att hon har börjat sova hela nätter  =) Perfekt!

Just nu sover hon på min arm (som vanligt). Det är tydligen det bästa stället  =) Hmm måste klippa hennes naglar ser jag.. shit vad fort de växer.

Jaha hur ser schemat ut idag då? Sitta inne och trycka för det är för varmt.. Tvätta, äta och läsa lite emellan matning och blöjbyte så Snuttis  =) Behöver inte vara så mycket mer.

Just! Jag ska lägga kött i marinad. Blir lite grillning sen när pappa Poseidon kommer hem. Fast han är ju inte pappa Poseidon längre.. Skroten rakade av sig allt skägg och mustaschen igår!!!! Vi har varit tillsammans i över 9 år och jag har aldrig sett honom helt renrakad. Han såg ut som nån annan, man blev nästan lite rädd. Han ångrade att han rakade bort allt som fort det var borta. Men som jag sa, om en vecka så ser han ju ut som varulv igen så det är väl ingen fara. Men jag tycker det är manligt med ansiktshår så jag vill gärna att det växer ut igen. Skroten vill ju också ha tillbaka sitt skägg. Jag frågade om jag ta kort och lägga ut på fejjan, men det fick jag verkligen inte!  =P

Grejen var ju det att vi pratade om att han skulle göra en helrakning för det var så varmt. Så på så sätt är det ju säkert skönt.. men nää hellre med skägg än utan på min karl  =) Men egentligen är det ju bara en vanesak. Skulle han vilja fortsätta raka helt och hållet så är ju det upp till honom.

Nä, marinad var det ja..

Bye bye

Kall vinter och varm sommar

Ja årstiderna stämmer för en gång skull  =) Man vill ju ha en varm sommar även om man gnäller över hettan.. och är det vinter så ska det ju vara -10 grader och en halvmeter snö, även om man gärna vill slippa skotta.

Skönt att skippa jobba i värmen iaf. Det får vi ta nästa sommar istället.. Har precis haft besök. En av mina bästa vänner kom hit med choklad och lite skvaller, alltid kul  =)

Tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg här innan Snuttis har tröttnat på att kika på sin mobil. Än så länge är hon nöjd.

Ha! Lagom till att jag skrivit att hon är nöjd så tröttnade hon =P Så det blev inte ett långt inlägg. Men men.. Snuttis går först  =)

Bye bye


Trött...

Skulle vilja skriva av mig om massa saker. Meeen folk kommer säkert bara ta illa upp så jag skiter i det... Inte så att jag tänkte gå till personangrepp mot nån speciell.. men ibland orkar man inte hålla på att försvara det man tycker, så jag struntar i att skriva.

Bye bye

Efterkontroll

Ja snart ska jag på efterkontroll. Det ska väl kikas på grejer och sen ska vi nog prata preventivmedel. Ska dit om två timmar så jag ska väl hoppa in i duschen snart. Passa på medan Snuttis sover  =)

Shit vad varmt det har varit de senaste dagarna! Snuttis verkar inte gilla det alls.. Hon blir varm och pipig. He he fast vem blir inte det? ;) Det är riktigt skönt att det är mulet idag. Fast jag skulle ju uppskatta lite regn också, ha ha aldrig blir man nöjd!

Hoppas det blir mulet på onsdag också. Då ska vi på återbesök på Huddinge sjukhus. Det är ju en bit att åka dit. Så det skulle vara skönt om det inte var tokvarmt. Nog för att jag har AC i bilen.. men ändå. Blir nog så att jag åker själv dit (hjälp). Eller ja, själv är jag ju inte. Det är ju Snuttis som ska till läkaren. Men Skroten jobbar ju. Han trodde inte han kunde komma ifrån. Jag känner mig hyfsat säker på hur man åker dit. Vi har ju varit där några gånger nu =/ Jo jag vet, det är skyltat.. Men jag är rutten och blir lite osäker ändå.

Ja ja det löser sig, sa han som sket i vasken.

Kan nån betala fettsugning åt mig? Fy fan.. jag trivs inte alls med mig själv just nu. Vill gå ned 10 kg. 5kg har jag kvar från graviditeten. Men jag ville gå ned 5 kg innan jag blev gravid. Det är så svårt att göra nåt nu när man har en liten snorkråka att ta hand om. Speciellt nu när man ammar. Jag tycker även det är svårt att äta vettigt. Man har definitivt inte samma tid att lägga ned på mat som innan Snuttis kom. Man tar det som ligger närmast.. typ. Det kan bli alltifrån en bulle till en redig måltid. Det blir man ju inte smal av direkt  =P

Vill köra LCHF-metoden.. Det har funkat förut. Min mage mådde jättebra av att minska kolhydrater. Ja inte bara magen, hela jag. Men jag vet inte om det är bra att göra det medan man ammar. Jag menar Snuttis lär väl behöva kolhydrater iom att hon växer, eller?

Äh, hade jag inte ammat så hade jag gnällt iaf. Det är ju så svårt att ändra vanor. Jag har ju hamnat i socker och flott-träsket åter igen  =(

Mina hälsomål:

*Äta bättre, gärna LCHF
*Börja med boxning igen
*Börja med yoga igen
*Få vanan att gå ut och gå direkt när jag vaknat

Det sista målet kan jag ju försöka börja med redan nu. Bara det att nu på sommaren så bör man ju promenera hyfsat tidigt på morgonen innan det blivit snorvarmt. Jag har liiiite svårt att lämna sängen. Jag och Snuttis tar ganska långa sovmornar.. riktigt dum vana, men mysig  =)

Vad är slutresultat av detta? Jo jag är rutten...

Bye bye

Tar mig i örat

Ja jag ska försöka blogga oftare. Men lillfia tar nästan all min tid. Den tid som blir över går åt att duscha, tvätta, gå på toa m.m.  =)

Nu är det sommar på rikigt  =) Varmt och klibbigt som det ska vara. En annan klarar ju av värmen bra. Man har ju ändå upplevt ett antal somrar. Tycker mer synd om alla små barn. Idag åkte vi till centrum och tillbaka. Snuttis var tokvarm när vi kom hem igen. Hann få värmeutslag till och med. Hon tyckte väl att det var obehagligt så hon var ganska pipig och ledsen.
Hon äter till oftare nu.. är väl törstig kan jag tänka mig. Ska snart väcka henne. Det är dags för krubb. Hon somnade till ordentligt här på eftermiddagen.. lilla skruttan. Man blir ju hyfsat slö av värmen. Även om vi sitter inne mesta delen av dagen. Speciellt när det är så här varmt. Vi får ta igen all badning och sånt nästa år när hon är äldre.

Jaha efterkontroll för mig nästa vecka. De ska väl kika om allt står till som det ska "där nere". Sen ska vi prata preventivmedel. Jag vill gärna fortsätta äta de p-piller som jag åt innan jag blev gravid. De funkade alldeles utmärkt för mig. Men vi får väl se.
Blir även 2 månaderskontroll för skruttans del nästa vecka. Sen ska vi även tillbaka till Huddinge sjukhus för ett återbesök. Så det blir full rulle nästa vecka  =)

Nä som sagt, mata snuttis.

Bye bye

Snart två månader

Helt sjukt att Snuttis blir två månader om åtta dagar! Med risk för att låta som en gammal tant, men guu´så tiden går! Den lilla sparvkråkan själv har toksomnat på min arm här.. börjar bli tungt  =P Tänk att man sover som bäst på mamma eller pappa.. INTE i vagnen, babysittern eller sängen  =) Jo hon sover där med, men det är mysigare hos päronen.

Ha! Lyckades lägga henne i soffan utan att hon vaknade. Hon brukar dock vakna ganska snart när man har lagt henne ifrån sig. Babybjörnen är guld! Hon somnar på två röda i den. Eller så myser hon bara. Så har man armarna fria, perfekt!

Hmm ser ganska grått ut på himlen.. ÅÅH, kan det inte börja tokregna och åska!!? Pritty pliiis? Det verkar ju som om det ska bli varmt hela helgen, så då kan det väl komma ett rejält regn/åskväder nu? Vore asbra.. så slipper man vattna  =D


Dutti snuttis som tränar i gymet


Så fin i klänning  =) Den hade jag också på mig som liten. Hon kikar på sin mobil som hänger vid skötbordet. Hon älskar sin mobil! Hon pratar med den och boxar på den. Hon boxar speciellt på humlan som hänger där. Den är favoriten  =)

ÅÅ hon är så söt, mitt lilla hjärta!!

Nu ska jag hänga tvätt.

Bye bye

RSS 2.0