Trött som en sparv

Shit vad trött jag blev då.. zzzzzzzzzzzzzzzzzz... Skroten och jag har varit i Kungens kurva hela dagen och shoppat. Det tar mer på krafterna än vad man tror. Först drog vi till Ikea och köpte en förlängning till vårat databord, en kontorsstol till mig, en pall och lite andra smågrejer. JO självklart så köpte jag Delicatobollar *mums*.

Sen drog vi och åt lite flott. Därefter gick vi till Dressman. Skroten köpte två par jeans och en tröja. En vända inne på HM med. Jag hittade en kofta, en bh o och en t-shirt. Hittade även en vinterjacka som jag vill ha, men INTE i min storlek, såklart! Skitsnygg jacka juh... Ska kolla om det går att hitta den på nätet och betälla den där. VILL HA!

Willy´s på vägen hem. Shoppade lite mat..

Väl hemkommen så blev det vitlöksbröd, samtidigt som vi satte ihop Ikeagrejer.

Satte mig vid datan och började spela lite WoW... men jag slutade, dog ju bara hela tiden!! Bajsspel... >=(

Ska väl hoppa in i duschen snart här... palla... näe. Men jag stinker ju gammal prutt så det blir nog till att duscha ändå  =)

Vi hörs!

Ensam ikväll

Skroten är på kryssning med jobbet. Ska hämta honom i morgon vid 17.00.  Lämnade honom och hans jobbarkompis i Nacka för några timmar sen. De skulle ta en taxi till kajen. Inte kör jag inne i stan inte, hu nej! På vägen hem så stannade jag till i Kurvan. Började med att köpa massa godis, som är ett MÅSTE om man ska vara ensam hemma  =D Sen tog jag en vända inne på HM. Hittade en tokfin grön jacka på REA! Wohoo! Köpte även en BH. Stadium fick också ett besök. Köpte solglasögon och två par vantar. Sen köpte jag lite smågrejs på City Gross. Tankade även på vägen hem. Så jag kom hem för typ en halvtimme sen.
Tänkte jag skulle blogga lite, käka godis, spela WoW och bara ta det lugnt. Hmmm undrar om jag ska äta nån vettig mat också...? Näe... palla.. Åt ju gonzal (Mc Donalds) förut. Mat från heela kostcirkeln  =D

Nu ska jag spela, vi hörs!

Ont..

Vet ni att det är farligt att duscha? Det är det iaf. När jag duschade i tisdags så vred jag huvuvdet åt nåt konstigt håll så jag fick tokont! Hela kvällen och dagen därpå så kändes det som om nån höll ett stadigt grepp om min nacke. Sen om jag vred huvudet åt nåt visst håll så högg det till så man skrek högt.
På onsdags morgon när man höll på att göra sig klar inför jobbet så undrade Skroten hur Terminator (Skroten tyckte jag var lika stel som honom  =P) skulle klara av att jobba. Det vet jag inte, sa jag. Men dum som man är så åker man ändå...

Klarade av att jobba i tre timmar sen gav jag upp. Då hade jag ju gått och spänt mig ännu mer för att jag hade ont, och fick som en bonus ont i käkarna, kul... Åkte hem och ringde en naprapat. Fick tid dagen efter (idag). Så jag har varit hemma idag. Kl 10 var jag hos naprapaten.  Han knäckte, ryckte och knådade. Så nu känns det bättre. Ska tillbaka på tisdag. Han ska kolla så det onda är borta.

Har slagit in första julklappen idag. Till pappa  =) Känns bra att ha kommit igång med det. Jag brukar försöka vara ute i god tid så man slipper stressen. Har en bra idé om vad jag ska ge min lillasyster. Men det är inget som jag skriver här, för jag vet att hon läser min blogg ibland  =)

Snart kommer Skroten hem. Han skulle åka en vända förbi affären innan han kommer hem. Så han borde vara här till åtta tycker jag..

Nä nu ska jag betälla grejs från Jotex. Vi hörs!

Kom hem!

Skroten har varit och jagat sen klocken 3 i morse/natt. Tycker de är dags att komma hem nu.

I morse fick jag ett mess av Idlur. Hon undrade om jag ville följa med henne och Willplutt till stan och shoppa lite. Det ville jag. Så idag har vi varit och strosat runt i tokstan. Riktigt trevligt  =) Träffade hennes mor och syster.

På vägen hem så stannade vi hos hennes syster och hälsade på sötbebisen Kim. En riktig liten go´bit  =)

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag.  En f.d. granne från grannbyn kom förbi med sitt ex. De var ute och övningskörde. Jag bjuppa på kaffe och vi snackade lite skit.

Efter det så har jag suttit framför tv:n och glott och ätit popcorn. Så nu har jag massa irriterande popcornskal mellan tänderna, suck..

Nä men allvarligt Skroten, kom hem nu...

Funderar på att gå och lägga mig. Finns ju ändå inget att göra. Oj nu kom en katt och ställde sig framför skärmen. En liten Boen  =) Hon vill ha gos av matte. Kan hon väl få... när hon frågar så hövligt  ;)
Oj där kom en till kisse! Mimo... (Memis)

Jahapp nähepp.. sängen nästa då...                                                                                                                                                                                               

Huggabuggabuggaaah!

Är lite frysis... Sitter här och kikar lite, och mumsar på tutti frutti-godisar och cola. Har nyligen ätit middag. Det blev hemmagjord tunnbrödsrulle. Men jag glömde fixa tzatziki... det är tokgott att ha i rullen! Aja den gick ned ändå  =)

Shit vad skönt med fredag!!! Inget jobb denna helg. Ska nog möblera klart på övervåningen i morgon... så sovrummet blir beboligt. Najs att ha sovrum igen. Ingen busig Memis som biter en i fötterna mitt i natten. Nu kan man stänga in sig.

ÅÅÅ mattes lilla hjärtegryn ligger bakom skärmen som vanligt. Hon är så söt! Min lilla gråis...

Jaha vad ska man göra ikväll då? Ingen aning...

Uh mina fingrar är som det grövsta sandpappret som finns!! Måste ha smörj!!! (Smörj = handcreme)

Ha det!

Segis..

Shit vad jag är seg... Det kan bero på att jag kanske börjar bli förkyld. Men jag vet inte. Jag har nyst som fan de senaste dagarna, och idag så kliade det som satan i hals, öron och näsa. Brukar vara det första tecknet  på att jag ska bli sjuk. Hoppas det är falskt alarm!

Jag måste erkänna en sak.
Jag har börjat spela World of Warcraft. Det var roligare än vad jag trodde. Jo jag vet att jag har klagat på att Skroten spelar. Men det är ju roligare om båda spelar, så kan man hjälpa varann. Men jag är inte lika fanatisk som Skrot. Jag kan ändå gå i från för att göra annat som ska fixas. Mitt liv kretsar ju inte kring spelet. Som det verkar göra för vissa andra  ;)

Igår var jag ledig. Då planterade jag ljung i en kruka som står på farstutrappan. Sen planterade jag även perenn ljung på baksidan. Blev så fint så  =) Jag gillar verkligen ljung, tycker det är så fint. Sen igår kväll så var jag på afrikansk dans. Det var jättekul!! Shit vad jag skrattade. Om ni har sett "panta mera"-reklamen (som verkar vara i afrika) så vet ni vilken typ av dans jag försökte lära mig. My god vad jobbigt det var då! Som värsta friskispasset. Jag var helt slut efteråt.

Jag är trött som en gris just nu.. Gå och sussa kanske? Mmmmm...

God natt!

Stulen lista..

1. Din mobiltelefon: Sony Ericsson W610

2. Din äkta hälft: Skroten

3. Ditt hår: Flottigt, uäck!

6. Det bästa du vet: Kill på ryggen... och i håret!

7. Din dröm inatt: Att jag letade efter tavlor och att jag skulle kopiera Skroten arb.tröja

8. Din dröm/ditt mål: Att få bli mamma

9. Rummet du är i: Datarummet

10. Din hobby: Pyssel i alla dess former, klippa, klistra och sånt  =)

11. Din skräck: Att aldrig få barn

12. Vill du vara om 6 år: Mamma, 5 kg lättare och kanske gift med Skroten  =)

13. Var du igår kväll: I sängen, somnade vid åtta..

14. Vad du inte är: Omöjlig

15. En sak du önskar dig: Barn

16. Var du växte upp: Vagnhärad och Trosa

17. Det sista du gjorde: Plockade ur diskmaskinen

18. Dina kläder: Dammig Maidentröja och skitiga mjukisbyxor

19. Din TV: Panasonic Viera 42 tum

20. Ditt husdjur: Kissarna Kiddeboo, Chevy, Memis och ödlan Geckoperra + Perras mat- alla maskar och syrsor  =)

21. Ditt humör: Hyfsat glad och lite otålig

22. Saknar du någon: Näe, inte just nu

23. Din bil: Opel Vectra 2,0
24. Något du inte har på dig: Rena kläder ha ha, mysig jag verkar då  =D

25. Favoritaffär: Godisaffären i Kungens kurva  =P

26. Din sommar: Jobb, slapp semester och Memis

27. Älskar någon: Ja, ganska många faktiskt

28. Favoritfärg: Grön och brun just nu. Är periodare..

29. När skrattade du senast: I morse

30. När grät du senast: Nån vecka sen kanske.. kommer inte ihåg


Varm choklad

Det är precis vad jag har vispat ihop, slurp! Ingen o´boy här inte. Har gjort riktig med kakao. Mycket godare. men jag borde inte dricka för mycket, då kommer det börja klia på mig. Tålde inte choklad alls när jag var liten. Men nu funkar det  =) Ju mindre koncentrerat desto bättre. Nä nu är det nog dags att sluta. No more hot choclate! Itchy itchy...


Det ligger en liten snuttskrutt bakom min skärm  =) Lilla Memis...


Ha ha världens smajl!!

Määä nu kliar det på mig... jag som tyckte jag var duktig och slutade i tid.

Bajschoklad!

Svamp och 80-talsfest



Mamma och jag var ute och skulle plocka svamp i torsdags. Vi hittade inte inte ett skit! Nån maskäten flugsvamp... Och en sjuhelvetes massa mygg!! Vi var ute och letade i typ 30-40 min, sen stod vi inte ut med alla jävla myggjävlar. Under den tiden så hade sex äckliga små fästingar lyckats hänga sig fast på mig. Ingan hade bitit sig fast, men ändå! Vi åt några bullar sen åkte vi hem.

Igår så hade jobbet arrangerat en 80-talsfest. Jag var där med krusat hår och benvärmare  =) Vi hade jättekul! Tråkigt bara att det inte kom fler.


Tre av mina arbetskompisar som är uppklädda och fina  ;)



Jag som precis kommit hem från festen. Bad Skroten ta kort på mig så jag kunde lägga ut den i bloggen  =) Jag är så vacker så!

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Inget jag kan komma på just nu iaf. Jag ska träffa en kompis på tisdag. Vi bor jättenära men ändå träffas vi bara typ en gång om året, aslarvigt!!
Har precis fått reda på att hon och hennes karl väntar en pojk i januari. Fan vad kul!! Jag är tokavis såklart  ;) Så det ska bli kul att träffa henne och se om hon blivit lite rund  =)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och glo på tv. Shit vilken seg lördag.. känns som en söndag.

Sååå nöjd!



Så här fint har det blivit hittills  =) Vi köpte databord på Ikea i för att bygga egna. Tack för tipset Räkan! Vi ska flytta ned allt datagrejs imorgon efter jobbet tror (hoppas) jag. Så ska lite tavlor upp. Jag som sagt supernöjd  =)



Memis hjälper husse att slipa väggen. Hon satt och glodde hela tiden, förutom när hon försökte fånga slippappret ha ha!

RSS 2.0