Tiden bara rinner iväg

Jag är riktigt dålig på att blogga. Tycker aldrig att jag har nåt att skriva om. Det är ju bara samma samma som är varje dag. Känns ointressant att skriva om på nåt sätt.  Dagarna bara swischar förbi.. Hmm...

I lördags var vi på 2 års kalas. Fikade och snackade lite. Söta födelsedagsbarnet försökte leka med min lilla tösabit  =) Han gav henne bilar och ville köra med dem på golvet men det fattade ju inte Snuttis hi hi.. Hon tuggade på bilarna istället  =P

I söndags åkte jag, storasyster och mor snor till Nyköping på barnbasar. Vi hittade en hel del kläder. Jag hittade dock ingen gåstol till Snurre. Sambon ringde på en gåstol idag som vi hittat på blocket. Men den var såld  =( Vi får leta vidare.

Försöker fortfarande hitta den bästa metoden för mig att gå ned i vikt. Har lagt lchf på is. Har börjat läsa om GI nu. Känns som om det är samma sak. Fattar inte skillanden. Läser en bok om GI-noll. Den känns riktigt vettig och logisk egentligen. Meeen jag vet inte.. Känns inte som om jag kan följa nån metod till punkt och pricka. Som alla vet så är ju jag ju ganska kräsen i maten. Och yttligare så har jag en muppig mage som verkar klara färre och färre livsmedel. Så det blir så svårt.

Nä det känns som om jag ska gå min egen väg här faktiskt. Jag gjorde en egen version av att äta mindre kolhydrater för några år sen, och den fungerade för mig. Men det tar ju en stund att komma in i ett sånt leverne. Det är ju så kämpigt i början tills man kommit över den där tröskeln och "sockeravgiftningen" är ur vägen. Men sen mår man ju så mycket bättre. Jag ska försöka kämpa mig dit. Jag MÅSTE! Jag vill ju må bättre. Jag vill ju känna mig som 26 år inte 86 år. Sen måste man ju fortsätta vara stark och stanna i det sunda livet. Jag är ju så svag för socker! Det var ju så jag trillade tillbaka förra gången jag körde det här. Men nu ska jag banne mig fixa det här! Herregud, jag kan ju inte leva för godis! Att det ska vara så svårt att få in det i sin skalle! Det är ju bara socker. Satans knark!

Bye bye

The big three O

Idag fyller storasyster 30 bast! Gammal som gatan  ;) Vi var där idag och firade henne. Kul att träffa familjen och trevligt med gott fika  =D Småbarnen (dvs min lilla skrutta och hennes kusin) fick väl den mesta uppmärksamheten dock  =) Det ska morras, dreglas och lekas.

När vi sen gick ut till bilen för att åka hem så såg vi att det var punktering på ett av bakdäcken- suck! Fram med det lilla fula reservdäcket. Pappa var snäll och hjälpte till så det skulle gå fort. Så nu måste vi fixa ett nytt däck eller om det går att laga det gamla. Vi får se.

Skulle vilja åka till nåt H&M och kika på kläder till minifisen. Hon växer ju så det knakar! Jag har ju fortfarande pengar på mitt presentkort. Egentligen ska de pengarna gå till kläder till mig. Jag och mina syskon var ju till Stjärtholmen förra helgen och då shoppade jag ju massor till mig.  Kanske att jag får fuska lite och ta de sista pengarna till fjantbebisen  =)
Skulle vilja åka imorgon.. men va fan, jag har ju ingen bil. Kan ju inte åka på reservdäcket. Undrar om man kan flörta till sig lite sällis av gubben. Då kanske vi kan åka firmabilen. Jag vill inte köra den, det är ju automat! Asläskigt ju!

Nä en snabb sväng inne på fejjan, sen måste jag sussilura!

Bye bye

Äppelpaj

Mmm har ätit äppelpaj ikväll. Ja, ja jag vet, inte speciellt nyttigt nu när man ska bli smal och snygg. Men äpplena började bli ganska rynkiga och jag tyckte det var synd att slänga dem så då blev det paj  =)

Har inte riktigt kommit igång att äta vettigt ändå. Jag försöker men emellanåt blir jag så omotiverad. Vill bara acceptera att jag blivit fet och så är det. Men samtidigt vill jag inte det. Jag vill ju bli starkare och orka mer och inte sitta i sockerträsket och tröstäta. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Har kommit fram till att lchf inte funkar för mig egentligen. Det kan bara bli en variant av det som tydligen ska mer lik GI-metoden. Vet inte vad skilnaden är men.. Jag får försöka skapa min egen metod. Anpassa alla vettiga metoder efter mig. Det är ju så mycket som jag inte kan äte pga min mage, och det jag kan äta är inga favoriter. Egentligen så tror jag att mitt problem är träningen. Eller ja, att jag INTE tränar alls  =P Jag vet inte var jag ska börja.

Annars då? Gubben har varit hemma hela veckan pga huvudvärk och svullna bihålor. Nu har han fixat medicin iaf så det börjar bli bättre.
Den lilla skruttbebisen börjar bli stora damen nu  =) Hon blev 8 månader i söndags. Hon kryper mer och mer, men inte riktigt ordentligt än. Ställer man henne mot något så står hon kvar. Det har hon iofs kunnat länge nu men nu är hon mer stadig. Ibland släpper hon tagt och står en liiiten stund innan hon hamnar på rumpan. Hon är sååå duktig min lilla ligist-huligan  =) Så det är full fart dagarna i ända *puh*

Hon har börjat sova på mage nu också. Jag gillar det INTE. De ska ju inte sova på mage. Men hur ska man göra då de rullar runt i sömnen? Jag har vänt henne flera ggr men då blir hon skitsur. Man kan ju inte hålla koll hela nätterna! Fast jag har hört att det ska vara ok för dem att sova på mage om de kan vända sig. Hmmm ja, jag vet inte.. Hon ligger med benen under sig som en liten skalbagge. Så hon är ju väldigt söt när hon ligger så =) Men nu har man ju fått så inpräntat att de absolut inte ska ligga på mage så jag blir helt nervös..  =S

Kan tyvärr inte bjuppa på bilder då batteriet till kamernan är ruttet.

Sussa då..

Bye bye

RSS 2.0