Snorkråka AB

Jahopp vad har hänt på sistone då?

Började få ont i halsen i fredags.. Kände mig helt ok på lördagen. Så jag och Luttan drog till Ikea. Jag skulle kika på skötbord och hon skulle köpa backar till sonens leksaker. Vi gick i genom Ikea på två timmar (!). Då tog vi det ändå lugnt. Vi hittade det vi skulle ha och sen drog vi. Tog en hamurgare på Gonzal. Sen blev det Babyland. Jag skulle kolla efter nåt typ av resårbälte som ska avlasta ryggen. Hittade det med  =)

Släppte av Luttan hemma hos henne sen drog jag hem. Man var ganska trött av att ha gått runt nästan hela dagen.

Väl hemma satte jag ihop skötbordet och ställde in det i badrummet, så fint så  =)

På söndagen så var jag förkyld på riktigt. Då kom snoret och hostan.

Hämtade Skroten i Nacka lite senare på kvällen. Han hade ju varit i Vemdalen hela helgen med jobbet. Men det hade inte blivit nån skidåkning för hans del. Han var också förkyld.

Så nu ligger i varsin soffa och hostar och snorar... kuuul. Skroten var hos doktorn igår och fick penicillin för sin hosta som han har haft i typ två månader. Får se om det hjälper.

Annars så känner jag mig STOR nu.. Har dock hittat en bra sovställning, så inget domnar bort eller börjar krampa. Tänk om man kunde hitta en bra sittställning också.. Bebis verkar inte bry sig om att det borde vara ganska trångt i magen nu. Den är mer galen än nånsin känns det som. Kul på sätt och vis men samtidigt kan det vara lite obekvämt.

Det var ju våffeldagen i torsdags.. men det blev inga våfflor för varken mig eller Skrot. Han drog ju till Vemdalen då så jag var ju ensam hemma. Palla göra våfflor bara till mig.. näe. Så vi tog en våffelfrukost idag istället. Lyxa till det lite när man är sjukis  =)

Nähä om man skulle ta och pinka då.. det har jag ju bara gjort 78 gånger idag.. =/

Bye bye

Sugen på allt

Vill ha choklad, vindruvor, wienerbröd, pommes med tzatziki, tunnbrödsrulle, svartvinbärs-lättdryck... tror det var allt för tillfället  =D

Har varit hos BM idag. Magen har växt tre cm sen första mars. Alla värden såg bra ut och bebis har nu fixerat sig. Fick numret till sjukgymnastiken iom att min gamla ryggskada dragits upp igen. Kanske kan få lite tips från dem.

Snart kommer Skroten hem MED VÅR NYA KAMERA!!  =) Och förhoppningsvis en Twix till mig  =D

Tog en tupplur i soffan förut. Myste med Chevy som låg på mina ben  =) Tror ni inte att det ringer nån dum jävel från Villaägarna och vill prata med Skroten. Hallå, han jobbar! Som nästan alla andra också gör vid 14-tiden. De ringer säkert en gång varannan vecka och frågar efter honom. Vad vill de?? Ge upp! Sist de snacka med honom ville de sälja nåt larm eller vad det nu var. Vi vill inte ha! Vi söker upp dem om vi vill ha nåt med dem att göra.. Samma gäller det med alla som ringer från tusen olika pensionsvalsföretag.

Mää Skrot, kom hem nu.. jag är hungrig! Behöver inte laga mat idag iaf. Råkade göra köttfärssås och spaghetti till en hel armé igår. Kommer räcka i flera dagar ha ha..

Bye bye

Bygge pågår

Igår började Skroten och pappsen att bygga på bebisrummet. Så skönt att bygget är igång. Har känt mig ganska stressad över det. Inte för att rummet behöver vara helt klart när bebis kommer, men det vore bra om själva byggandet vore klart. Så man slipper ha byggdamm överallt. Vi har iofs satt upp skyddsplast, men lite skrutt kommer ju alltid ut. Själva stommen är klar nu iaf.
Vi måste köpa isolering nu då.. annars har vi allt för att själva väggen ska bli klar. Sen kommer ju det pilliga arbetet.. riva tapeter, spackla, slipa, måla... måla igen och igen.. Men som tur är så har jag ju en så snäll familj som hjälper till  =)

Annars då? Jo man får hopp om livet när solen tittar fram  =) GE MIG VÅR! Har gått in i vecka 34 nu (33+1). Känner mig väldigt obekväm. Ja ja jag vet, jag är inte så stor. Det säger alla. Vilket är skönt. Tror jag har gått upp ca 6 kg hittills. Tänk om man hade gått upp 15-20 kg vid det här laget. Inget fel i det.. men slipper jag massa extrakilon så är jag glad. Lär väl blir mer nu på slutet när man brukar samla på sig vatten och att bebis fläskar på sig.
Delar av bröstkorgen domnar bort typ hela tiden och gör ont. Spelar ingen roll hur man sitter, står eller ligger.
Min gamla skada i ryggen har dragits upp igen nu när bebis väger lite mer. Så det krampar i ryggen nästan hela tiden. Sömn blir mer och mer sällsynt. Ligga på rygg känns tungt + att ryggskadan krampar och ligger jag på sidan så domnar revbenen bort. Varannan natt brukar man få sova. Dock med sällskap av mardrömmar. Man vet inte om man ska skratta eller gråta emellanåt. Men men alla har vi våra krämpor.. skönt att få gnälla av sig ibland bara  =)

Ska till BM på onsdag. Tror det är dags för stick i fingret den här gången. Sen ska vi lyssna på lilla hjärtat och mäta magen  =) Jag gillar att gå till BM. Det känns tryggt på nåt sätt  =) Min BM är bra. Hon är lugn och trevlig. Hon ser en som en egen person, inte en i mängden. Det känns bra. Jag känner att jag verkligen kan prata med henne. Det är väl så det ska vara.

Jahopp, planer för idag? Sticka lite tror jag.. bebisfilten måste ju bli klar snart  =) Sen nån gång idag ska jag väl ta en tur norrut till svärföräldrarna. Ska lämna Skrotens träningsväska där. Han glömde den i morse. Idag är det ju thaiboxning. På hemvägen blir det väl lite matshopping. Vad ska man äta ikväll?

*gäsp* skulle kunna sova en stund.. Vaknade för snart tre timmar sen men känner mig fortfarande trött. Kanske ska ta mig en lur ändå  =D Det är väl därför man är hemma? För att vila upp sig tills det är dags att pluppa bebis?



Nä, ha en bra dag alla fisar!

Bye bye

Hemma

Japp nu är man hemma med havandeskapspenning. Nu ska man bara vara hemma och ta det lugnt och vänta på att bebis ska bli klar och komma ut. Bebis är helt galen just nu. Magen bara svänger runt hej vilt. H*n kanske har tråkigt  =)

Idag har jag varit duktig och städat. Men i lugnt takt. Jag har gått runt här i mina sexiga stödstrumpor och plockat och donat. Så tar man en paus i soffan då och då med korsord eller kikat på nätet. Jag ska inte göra nåt vettigt mer idag. Bara ta det lugnt. Det är lagom att ha en grej att göra om dagen. Jag kan ju inte sitta still hela tiden. Man vill ju ändå röra sig medan man kan  =P I morgon tänkte jag torka ur kylen. Idag har jag tömt kaminen iom att sotaren skulle hit och greja.

Tänkte åka och hälsa på farmor nån dag denna vecka. Så kan vi besöka farfar som numera bor på äldreboende. Sen är det sista föräldragruppen på torsdag. Då ska vi prata om komplikationer under förlossning och tiden efter förlossning. Så den här veckan kommer nog att gå fort kan jag tänka mig. Grejen är ju den att man kan ju inte städa nån grej varje dag. Till slut är ju allt rent och fint. Vad ska man göra då? Kanske ska köpa ett pussel? Då sitter man still och gör nåt, perfa! Sen kan jag ju alltid fortsätta sticka filten till lill-fjanten. Jag kan ju alltid ta upp WoW:en. Sitta och spela lite.. då tar man det ju lugnt. Kika på film funkar ju alltid. Jaja jag hittar nog på nåt att göra. Men bara lugna saker, annars säger mage och rygg ifrån.

Shit jag har ryckningar i ögat. Har haft det hur länge som helst. Säkert tre veckor.. don´t like it  >=(

Känns som om jag skulle kunna sussa en stund.. zzzzzzzzzzzzzzzzzz... En liten stund kanske  =) Ska bara försöka rota fram nåt ur frysen som vi ska ha till middag. Kan bli svårt för det är ganska tomt. Aja..

Bye bye

v.31+1

Jajemen det går framåt  =) Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar, wohoo! Sen ska jag pilla navel medans den är kvar. Nä lite nytta ska jag nog också göra. Först ska jag nog ta det lite lugnt, sen ska jag börja baka tills det är dags för att fylla år. Det är ju drygt en månad kvar, men det är skönt att kunna baka i lugn och ro. Fylla frysen till max  =) Bullar och kringlor blir det iaf.. och bröd. Moster Monkans havrebollar är ju ett måste, men det gör jag typ dagen innan det är dags att äta dem.


Magbild v.31+0


Hmm jag har lite halsbränna.. Hade det igår och iförrgår med  =( VILL INTE! Men det blir väl så när alla organ i kroppen blir upptryckta i halsen av en viss liten bebis   =) Aja hoppas det inte blir nåt långvarigt. Hade ju halsbränna typ i vecka 20 eller så. Men det gick över, hoppas det gör det nu med.

Jaha då vankas det fisk i dillsås ikväll då, yummie! Me like  =) Men först- slappa framför tvn en stund.

Bye bye

BM idag

Var hos BM idag efter jobbet. Blodtrycket var bra. Bebisens hjärta lät som det skulle. Bebisen ligger uppochned. Men den har inte fixerat sig. Det behöver den ju inte göra än heller så det är ju lugnt. Är i vecka 31 nu. Det går väldans fort nu  =) Jobbar den här och nästa vecka, sen går jag på havandeskapspenning. Ska bli skönt. Det är ganska tungt nu att jobba. Jag är så öm i magen.

Skroten och jag kikar på film just nu, LA confidential.  Den är lite sådär halvseg.. så jag har datorn i knät samtidigt  =) Funderar på att hämta en päronsplitt, det är gott. Shit vad bebis boxas i magen hi hi.. måste betyda att den vill ha glass  =D

My god vad trött jag är! Kl är ju bara kvart i sju... määä jag vill ju sussa.

Bye bye

RSS 2.0