Fäsk

Här sitter jag och äter fäsk =) Nån plattfisk.. kommer inte ihåg vilken. Jag panerade och slängde ned i fritösen, yummie! O så mycker herbamare på. Jag säger som Maria Montazami (stavas det så?) MUMS!  =D

Idag har jag lyckats få in ett lussebullsbak fast jag varit ensam med Snurrelina. Det är inte varje dag man lyckas få nåt vettigt gjort när man ska ta hand om en liten fis också. Hon var väl inte så road hela tiden men.. det gick!

Har inget speciellt att skriva om. bara massa scheisse.

SNART ÄR DET JUL! Wohoo! Snurres första jul! Åååå vad mysigt!

På onsdag ska jag till läkaren för mina jobbiga eksem som jag har haft i typ tre eller nåt. Det började med trasiga arbetsbrallor och slutade med kroniska eksem. Det ni... akta er!

Aja hoppas jag får nån supersalva som tar bort eländet. Sist jag sökte för det så var jag gravid och då ville inte läkaren skriva ut nån kortison till mig. Så jag fick vänta. Nu är jag ju varken gravid eller ammar så nu hoppas jag att det finns nåt bra som man kan använda mot det här.

Nu ska jag göra annat.

Bye bye

Diskmaskinsbajs

Jag köpte Yes diskmaskinsrengörningstabletter (lååångt ord) häromdagen. Slängde in en sån igår då vår diskmaskin var ganska äcklig. Rengörningar brukar ju allid lukta gammal tantparfym, men det brukar ju försvinna ganska snart. Men inte denna gång. När rengörningen var klar så laddade jag en maskin med disk och satte på. Why did I do it??! ALL disk STINKER tantparfym!!! Det har aldrig hänt tidigare. Nu var iofs förtsa gången jag använde Yes rengörning. Brukar alltid använda Finish.

Hursomhelst så diskade jag om all disk två ggr till, till ingen nytta. Allt stank iallafall. BLÄÄÄ! NU har lukten försvunnit från all disk son inte är av plast. All plastdisk stinker fortfarande + diskmaskinen då. KUUUUUUL... Så alla Snuttis grötskålar och skedar luktar gammal tant. Sen var det ju matlådor m.m. som också för evigt blev parfymerade. Hur fräscht känns det att fixa mat till sitt barn i en skål som luktar parfymfabrik?

Fyra diskningar senare så luktar det fortfarande. Då ringde jag Yes konsumentkontakt och klagade. Tjejen i luren sa att det brukar lukta kanske de två första diskningarna men inte mer. Så här skulle det inte vara. Fick tipset att diska tom maskin med bara ren citron. Eller vinäger. Har inte lukten gått bort efter det så skulle jag höra av mig igen. De skulle även skicka en check som plåster på såren.

Efter samtalet har jag kört två maskiner med citron, en med vinäger och sen två maskiner med citron. Sista maskinen är fortfarande på. Vi har känt att det har blivit bättre, men det har ändå legat en unken doft av tant blandat med citron. GE MIG EN NY MASKIN TACK!!

Alltså hellre ett odiskat glas än ett som stinker kärringjävel  >=(

Sån här skit tar så jävla mycket energi! PALLA!

Bye bye

Blääääää

Å vad allt känns bajs just nu! Jag har dåligt samvete för allt, verkligen ALLT! Jag hatar att känna så här. Saker som ska göras och saker jag gjort... det ligger och gnager mig. öklsjgåöwe489tuåmv84uf89 894fhp iwufhå 0f9jk

Hoppas att jag kan koppla bort det sen när det är dags att sussa. Annars kommer jag ligga vaken hela natten.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja jag orkar inte skriva så mycket denna gång. Så jag sätter in lite bilder på min fistrollbebis.

Bye bye

RSS 2.0