Tröttstjärt

Jobbat, besök hos Ida och Wille, hem, äta, spela lite, blogga, snart duscha och sen sova. Min dag  =)

Skulle egentligen varit ledig idag, men det ändrades p.g.a. ett missförstånd, så jag är ledig på fredag istället. LÅNGHELG!!! Wohoo! Inte mig emot  =D

En kompis till mig slutar jobba i morgon p.g.a. att hon är tokgravid  =) Så i morgon är det två månader kvar till hennes BF. Då får hon gå hemma och pyssla tills det är dags att pluppa ut bebis  =)
En arbetskamrat till mig slutar av samma anledning på fredag. En annan kompis till mig fick en dotter för drygt en vecka sen och en annan polare har precis påbörjat sin graviditet  =) Värsta babyboomen ha ha..

Oj shit vad trött jag blev! Jobbigt att duscha... men samtidigt varmt och skönt  =)

Nä bäst att hoppa in el duscho innan man däckar ihop totalt.

Baj baj


Mattes tredje snuttChevy kom in i typ tre sekunder så jag kunde ta kort på honom ha ha... Min lilla bebis  =D

Mattes snuttar

Två mysmissar av tre  =) Nummer tre är ute och skruttar..  Skönt att ha lite sällskap nu när gubben är på kryssning  =)

Shit vad det är skönt med helg!!

Var och tittade på bil idag med Skrot och mor. Men den var inte så bra som vi trodde så det bidde inget köp. Hoppas jag hit

VINTER!!


Kan det bli mysigare?  =)  I like it...  =D

Hungrig som en grisstjärt

Skönt att jobbhelgen är över. Jobba i morgon med en är jag ledig på tisdag  =)

Nu sitter jag och väntar på att Skrot ska spela klart så vi kan åka till nåt flottställe och äta... A och J hänger också med  =) A är liksom i vecka 30 nu! Shit vad tiden går...  Jag kommer väl sitta och stirra på hennes fina runda mage och se avis ut medan vi äter ha ha  ;) Närå, jag är så glad för deras skull  =) De ska få en pojk i januari. Han kommer nog bli bortskämd av tant Kissen (mig).

Men spela klart i åååååår!!!! HUNGRIG!!!!!!

Fixa i ordning sig lite då... Sitter i badrocken  =)

Kort och tråkigt inlägg... Aja bajs på det.

Baj baj


Amöba

Ledig idag inför ännu en tråkig jobbhelg. Har varit på animalen idag med två av tre kissar. De skulle få sin årliga vaccination. Boen fick sin, hon var så duktig så =) Men Chevy kom ju in i förrgår o ch haltade och ena ögonbrynet var svullet så han fick recept på antibiotika istället. Så vi väntar med vaccinationen på honom. Stackarn, han har jätteont i sitt ögonbryn  =(

Idlur ringde förut och ville ha ett recept på nåt julgodis från Ikea. Hon hade fått ett reklamblad därifrån men tappat bort det. Men jag har inte fått nåt blad minsann, snål-Ikea  =(  Ska jag komam ihåg!

Hon berättade även att en gemensam kompis precis fått värkar, spännande! Lycka till C!!

ÅÅÅH, jag kom precis på att jag ska bädda rent i sängen.... JOBBIGT! Palla... näe... Jo jag måste. Vill ha rent...

Hoppa in i duschen först kanske... Nyduschad i renbäddad säng är så härligt  =)  Fan, jag som hade tänkt ta ett långt fotbad idag. Fixa fossingarna lite... Det har totalt glömt bort. Typ som allt annat jag hade tänkt göra idag på min lediga dag.

Jaha kolla om kissarna ska in.. Just det, animalen rekommenderade att Boen skulle gå ned nåt kilo. Så vi har satt henne på diet igen, stackarn  =/ 

Ha det gött alla fisar!

Laga laga maten...

Ska väl ställa mig vid spisen snart.  Tänkte vi skulle äta fläskfilé och färsk tomatpasta. Ska väl fixa nån sås till det med... hmmm.... aja jag brukar komma på vad jag ska göra medan jag håller på  =) 

Shit vilken slöpitt-söndag det är idag. Låg o drog mig i sängen ett tag med Skrot. Sen gick vi ned och grejade frulle. Åt den medan vi kikade på "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Med Adam Sandler bl.a. Den var rolig =)

Sen fixade Skrot tvättmaskinen som har muppat sig i ett par dagar. Massa äckelpäckel i silen, uäck! Så nu luktar det gammal broccolifis i tvättstugan. Eller reningsverk kanske..

Ska åka till mina päron sen. Fira pappsen  =)  Skrotens päron är ju i Grekland nu, så det blir svårare att fira hans far  =) Åh jag längtar tills det är dag för oss alla att åka till Grekland. I maj.

Nä laga mat var det ja... Ha det bra alla!

Lite bilder

Sätter in lite vackra bilder från sommaren och hösten-08  =)

Jag på 80-talsfest med jobbet. Visst är jag sexig?? =D                     
Jag på 80-talsfest med jobbet. Visst är jag sexig??  =DMattes snuttkissar äter samtidigt för första gången!Min lilla silvertass!! Så trött man kan vara då... =)

Letar bil

Skulle ju kolla på bil med pappa förra fredagen. Men så kom jag ju att den bilen vi skulle kika på var ju tokliten... Så jag ringde och avbokade. Så jag letar och letar...

Sitter och äter medan jag bloggar, ovanligt va? Alla mina inlägg handlar om mat ha ha ha...  Just nu äter jag honungsmarinerade revben och potatismos, sååå gott!! Har redan bränt tungan, glupsk som man är  =D

Boen-kissemiss sitter brevid mig och tvättar krysset, mys...

Har beställt vinterskor via jobbet. Typ som gympaskor fast gjorda för vintern. TOKSKÖNA!!!! Som att ha moln på fötterna. 725 spänn... inte så farligt ändå. Kvalitetsskor vettni´  =)

Jag gjorde illa mig på jobbet idag  =(  Jag skulle gå och lämna en grej och råkade sparka rakt in i en metallbalja som stod på golvet. Självklart så sparkade jag till baljan med smalbenet, AJ!! Det är öron på baljan, som står rakt ut. Det var ett sånt som borrade in sig i mitt smalben. Inte ett dugg skönt faktiskt. Så nu är jag vackert blå där med en bula.

Uh jag behöver smörj till händerna och lypsyl till läpparna!!!! NU! Bråttom...

Såååå.... nice med smörj  =)

Nu ska jag kika lite på blocket efter bil.

Baj baj

RSS 2.0