Gott nytt år!

Jajemen imorgon smäller det  =) Har inte köpt några raketer än men jag och Snurre ska nog åka iväg i morgon och kolla om vi hittar några.

Lillasyster kommer hit imorgon och kikar på film och äter för mycket med mig och min lilla familj, trevligt trevligt  =) Sen blir det väl en film eller sju. Lugnt och skönt. Precis som förra året, då var jag ju gravid =)

Annars då?
Snurre tog sina första riktiga kryptag häromdagen  =) Hon lyckades få till det med ben och händer av en ren tillfällighet. Såg ut som om hon satte av i galopp ha ha! Hon är mer vild än tam iaf. Hon kartar och klättrar mer än vad hon kan. O så rullar hon iväg åt nåt håll och hamnar på mage och blir skitsur för att hon inte kommer upp  =P Fullt ös medvetslös! Det ska hoppas i gunga och slängas i luften och galopperas runt med mor eller far för att det ska vara kul *puh* Sitta på filt och leka själv är bara kul en stund. Att hon brås på sin far är allt för tydligt. VILD! Nu när man är tjock och otränad till max så orkar man ju ingenting, stackars Snurre  =( Vi försöker bättre oss hjärtat!

Min karl har nyss fått sina resultat från sin hälsoundersökning. Förra gången sa de till honom att pensionspara behöver han inte tänka på- muntert eller hur?
Nu var det mycket bättre  =) Hörseln var tydligen väldigt bra sa de. Hmmm det vette tusan. Jag känner mig mycket skeptisk till det iom att han aldrig hör vad jag säger  ;P

LCHF skulle vara utmärkt för honom sa de. Så nu jäklar ska vi vara duktiga! Efter nyår..... =D

Jag måste komma igång och träna!!!!! My god, vågen bara visar mer och mer och jag mår bara sämre och sämre, blääääää.. Men, jag börjar känna mig mer och mer motiverad  =) Det är bra iaf.

Jaha då får vi se vad 2011 har att erbjuda, spännande!  =)

Gott nytt år alla amöbor!

Bye bye

Pyntat var det här =D

Gnistrande diamantsnö, månsken och -20 grader ute. Så är det bara fyra dagar kvar till julafton, ME LIKE!!!!  =D Jag blir som ett litet barn på nytt. Nu har jag klätt granen och ställt fram alla tomtar. Färdigpyntat  =) Kvar på min "att göra-lista" är jullimpor och julskinkan. Annars är nog allt annat klart... tror jag.

Wiiihiii jul jul jul jul jul JUUUUUUL!!!!  =D =D =D =D

Mää jag som skulle sätta in massa bilder, så hade kameran laddat ur helt och hållet, ååå..  =/ Jaja det får bli i morgon eller så.

Snart dags för sängen. Appropå säng så sänkte jag Snurres säng idag. Eller ja madrassen eller vad man ska säga. Får hon tag i nåt så kan hon häva sig upp. Lyckas inte varje gång men hon är riktigt stark vår lilla tös. Vill ju inte riskera att hon får tag i övre kanten på sängen och trillar ur  =S Nu är hon stor flicka nu sover hon längst ned  =)

Nähä en sväng inne på fejjan och sen sussa.

Bye bye

God jul!


Morgontrött tomte


Tomten pruttar ut gröt genom munnen


Tandlös men glad tomte

Min älskade unge!

Bye bye

Jag vill osså ha en mynk!

Jag har lyckats baka munkar idag. Snurre har varit ganska lugn och nöjd så jag passade på. Nu är de färdiga, ligger och svalnar.

I morse satte jag på Snurrelina hennes tomtedräkt, shit vad sött! Men pucko som jag är så tog jag bara bild med mobilen, inte vanliga kameran  =P Så nu hade jag ju ingen bild att bjuppa på. Det går väl att sätta in från mobilen men de blir ju inte lika bra. Får se om jag drar på henne tröjan o luvan igen senare  =)

Fy vad jag luktar fritös nu! Får slå på stort och ta en dusch ikväll då  =D

Snart är det dags för gröt för lillfjanten. Hon sover nu.

I morgon ska vi träffa mina systrar och fialuttens kusin för lite julmys. På onsdag ska vi åka och hälsa på Ida med familj. Ska bli så kul att få träffa lilla Linnéa!!

Efter det besöket så ska vi vidare för julavslutning med jobbet.

O sen på torsdag ska vi till BVC för vaccinering av liten plutt, mot TBC. Ska bli kul att se hur mycket hon väger nu  =)

Ikväll ska jag salta in julskinkan och göra saltlag till den. Den är ju inte så stor så det blir nog lagom att salta in den nu. Bara 3,2 kg  =D Den äter ju jag upp i ett nafs haha! *slurp*

Sen ska man väl försöka hinna med att köpa en gran i veckan med. Uj uj vad mkt det blev  =P

Huggabuggabuggaaaa! Brrr vad jag fryser!

Vad ska man äta????

Bye bye

Värdelös!

Det är vad jag känner mig, värdelös.. Känner mig helt värdelös som sambo, mamma, dotter, kompis, you name it.. Allt känns skit just nu. Orkar inte gå in på nåt. Egentligen är det inget speciellt heller, bara känslan av att inte räcka till. Finns så många måsten.. palla! Blir man av med ett måste så kommer sju nya.

Hur gör alla andra??

Bye bye

RSS 2.0