Bebisar

Jahapp idag blev en arbetskamrat till mig snittad. Har ingen aning om vem som behagade att komma ut  =) Fast jag tror det blev en tjej. Hon har två pojkar innan. Så det här blev hennes tredje och hennes sambos första barn.

Just nu i skrivande stund så håller en annan kompis till mig att klämma ut en liten pojk. Lite innan 17.00 så messade hon och berättade att de hade tagit hål på hennes hinnor och att hon fått dropp som ska sätta igång värkarna. Spännande!!! Hoppas det går bra för dem. Svårt att få in i huvudet att A snart är mamma  =D Eller ja, han kanske redan är ute..  Är sååå nyfiken!! O ganska så avis.. ;)

Jaha, kryssning med Idlur snart då  =) Fan va kul! Bra initiativ där!

Annars så börjar jag bli tröttis. Ska väl ta en liten dusch snart. Sen krypa ned i sängen med lillkissen. Läsa lite kanske? O se om A messar igen  =D  Nog för att hon säkert har annat för sig men.. hoppas det inte segar ut på tiden. Hoppas hon och J redan gosar med sin lille son  =)

Så har jag beställt tid för Memis hos Animalen.  För kastrering och öronmärkning. De ska bara kolla först så hon inte löper nu. För då opererar de inte. Då får vi vänta i så fall. Hoppas hon inte gör det, så operationen blir gjord på en gång. Skrotens snälla mamma tar henne till Animalen så vi slipper ta ledigt från jobbet.

Huggabuggabugga *fryser*
 
Dags att dra sig mot duschen då. 

Bye bye

Hon är hemma!!!!!

Min Mimo-fis är hemma igen!!!! Jag är så glad!!

MEMIS!!!!!

Memis är borta!!!!!!!!! Jag bara gråter och gråter... *snyft* Var är hon???? Hon måste ha smitit ut i natt. På nåt jävla vänster... Hon är ju innekatt fortfarande. Vår plan var att hon skulle kastreras innan hon släpptes ut. Hade tänkt ringa Animalen typ nästa vecka. Skrot gosade med henne vid halv ett, ett i natt. Senare öppnade han ytterdörren för att kolla om Chevy skulle in. Vi gör alltid så. Hon MÅSTE ha smitit ut då. Vi har letat som galningar i heeela huset, flera ggr... ingen Memis.

Vi har sprungit på tomten och ute på vägen och ropat och skramlat med godisar. JAG VILL ATT HON KOMMER HEM NU!!!!! Kan inte sluta gråta... tänk om nåt har hänt? Här verkar det ju stryka rävar titt som tätt. Grejen är ju den att hon precis har blivit könsmogen. Så hon kan ju ha dragit iväg för att para sig. Hoppas det i så fall. Så hon kommer hem.

Men vad som helst kan ju ha hänt!! Mycket bilar på vägen... Nej, jag vill inte tänka så! Men tankarna om att hon kanske är skadad eller att hon inte lever kommer ändå *GRÅTER*

Hon är ju min lilla bebis ju... Mattes lilla pucko-Memis  =)

Vi har letat i timmar.. Så nu satte jag mig ned och försöker ta det lugnt, det är svårt.

Hon får gärna ha hela magen full med kattungar, bara hon kommer hem! Hon är en liten kisse på 8,5 månad och hon har aldrig varit ute..

Har gråtit så mycket att jag har ont i huvudet och är sååå orolig att jag mår illa.

Nä nu ringde jobbet, de sa att jag måste komma och jobba. Det har jag ju verkligen lust med... Nähä det är väl bara att åka då.

Skit också...

BIL!!!!!

Jag har köpt bil!! Wohoo!! En Opel Vectra kombi -04. Nu slipper jag leta mer, shit vad skönt. Ska hämta den på lördag. Då ska den vara nyservad, försäkrad och fulltankad   =D

Jag är sååå glad! Jippi!!!

Stjärto

Ska snart krypa till kojs... trött som en dyngbagge. Ska nog ta en dusch först.

Jahapp får se om det blir någon biltittning i helgen då. Ska ringa om en bil i morgon. En Öpel  =)

Nä fy jag är så trött så trött... Varför sitter jag här då kan man ju fråga sig... ja.. jag vet inte.  Orkar väl inte flytta mitt feta arsle  ;)

Nä jag pallar inte skriva nåt. Kul inlägg...


God natt... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

falwijfhlkjfhliufnlwk

Utav majs blir det bajs
Utav ris blir det fis
Utav lök blir det mök
Utav skrutt blir det prutt

Vacker dikt va??! Det är faktiskt Skrot som kommit på den ha ha... Ja iaf halva. Sen har jag utökat den  =D

Här sitter jag och fryser som vanligt.. Har två fleecefiltar på mig, brrrr...Nä vad ska man göra en sån här vinterdag i maj?

Bakdag

Idag har jag och A haft en bakdag. Hon kom hit vid tvåtiden. Så åkte vi och shoppade ingredienser. Så idag har vi bakat kanelbullar, kärleksmums och chokladkakor. Yummie... =D
Jag känner mig helt slut nu efteråt. Är ju inte riktigt frisk än.

Nu vill jag käka nåt. MAT! Men Skroten är seg. Måste spela klart... suck! Jag vill åka till Haket (en liten krog i centrum). Pallar inte laga nåt nu... Men klockan går och jag är rädd att de stänger köket snart. Skulle vilja ha typ kött och pommes eller nåt sånt. Går ju ganska fort att göra hemma med... Men då måste vi åka och handla.

Snor snor host host... Kan denna förkylning försvinna???!

Jaha nu ska vi tydligen kolla på film med en polare till Skrot. Han ska köpa med sig gonzal (McDonald´s). Bra då slipper man laga mat  =) Pallar verkligen inte..

Shit vad jag fryser!!!! Brrrrrr...

RSS 2.0