Whiskyprovning och nattbad

I fredags hade Skroten och hans polare whiskyprovning. De satt och smuttade på alla möjliga sorter. Vi grillade lite och tog det lugnt. De satt på altan och drack och jag satt i vardagsrummet och åt godis och la pussel. Sen mitt i natten så fick de för sig att bada i poolen. Puckon! Det var +13 grader ute då. Aja.. jag drog fram kameran under kvällen och tog lite fyllefoton he he  =) Perfekt att sätta in bilderna i bloggen ha ha ha..

  
Skroten och T1                      T1 och T2

  
Skroten och T2                     Skroten och T1


T1 sover ute på altanen (bakom tvättkorgen)


Skroten sussar så sött i fyllan och villan..


T2 har somnat om i gästsängen efter att ha varit uppe och klunkat i sig en dubbel treo ha ha..

Ja, hujedamej... Shit vad de var bakis dagen efter ha ha ha.. Jag åkte till centrum och köpte flott och cola till dem. Det brukar ju sitta bra dagen efter ett fylleslag  =) Annars tog vi det lugnt hela dagen.

Jaha nio arbetsdagar kvar till semestern  =) Nedräkningen har börjat..

Bye bye

Jaha

Nyss hemkommen.. Skroten är duktig och klipper gräsmattan, jag har varit duktig och vräkt i mig en kexchoklad  =) Den låg så ensam och ledsen på bordet, så jag var tvungen att äta den. Det får vara dagens GODA gärning hi hi.. Jag är så jävla sugen på pizza! Mens snart eller?? Nej vadå... Får se om det blir nån råttpaj (som Skroten säger).. Måste ju ändå åka iväg och tanka min bil sen. Jaja...

Snart börjar nedräkningen till semestern. Från och med nästa vecka så är det tio arbetsdagar kvar, varav en helg. Det låter väl inte så mycket? Hoppas det går fort! Skroten har bara en vecka kvar på sin semester. Synd... det hade fan avrit kul att ha nån vecka tillsammans. Aja vi fick ju Kreta iaf.

Shit vad flugor det är inomhus!! Blir galen!!! Kan de inte sätta sig på den där klisterrullen i taket? Eller flyga ut...?

Nä fy vad trött jag blev *gäsp* Kanske ska ta mig en lur med Boen  =) Sådär lite innan vi eventuellt ska äta pizza  =D Perfekt!!

Ha det bra alla fisar!!!!

Bilder från de senaste veckorna

Igår tog jag och Skroten vårat första dopp i poolen. Tyvärr så höll solen på att gå ned så det var väl inte den varmaste stunden på dagen. Men det var kul ändå. Vi hoppade runt och plaskade som värsta småbarnen ha ha ha.. Men det var ju faktiskt inte vi som invigde poolen med det första doppet. Det var min lillasyster. Hon hoppade i vattnet i fredags, bara några timmar efter att poolen blev fylld. Då kan det INTE ha varit varmt *brr*. Men hon gick runt i poolen och dammsög botten, perfekt!

   
Syster badar i det kalla vattnet

Annars så jobbar jag och står i. Två och en halv vecka kvar tills semestern, uuuh... Långt kvar ju! Man känner att det är dags få ledighet. Börjar bli riktigt trött. Men det är bara att bita ihop än så länge  =P


Lilla Mimo toksover


Två av mattes tussar äter direkt ur de påfyllda hinkarna med torrfoder, mums vad gott!

     
Bild 1: Boen sover på pappas arm. Bild 2: Boen sover.. igen. Bild 3: Perra!

Nu ska jag kika på tv  =D

Grillkväll

Igår kväll så hade vi finbesök av A och J och lille T  =)  De kom hit vid sex-tiden. Vi åkte och handlade fläskfilé och annat smått och gott. Vi hyrde även två filmer.  Maten var god men filmerna sög balle... Shit vilka dåliga. Men vi hade trevligt sällskap iallafall  =) Lille T skrattade nästan hela tiden, så söt så.. Sen somnade han i sin bilstol.

Jaha, fyra arbetsveckor kvar till semestern.. *puh* Trodde jag skulle få jobba en låååång vecka den här veckan. Men det visade sig att min chef hade missat att ge mig en ledig dag efter min jobbhelg. Så hon fixade det idag. Jag ska ju vara ledig på fredag i o m att jag jobbar denna helg med. Så bossen fixade så jag är ledig på torsdag också  =D Så jag blir ledig i två dagar i rad, wohoo! Värsta lyx!

Skit också, jag har fått nya myggbett på fötterna. My god vad det kliar!! Måste... klia... AAH...  =)

Vi har fått ett nummer till en person som kanske kan fylla våran pool  =) Skroten ska ringa honom i morgon. Hoppas det går bra.

Fan vad trött jag blev.. Kanske är dags att ta en dusch och sen lägga sig i sängen och kika lite på tv? Jo det är nog dags  =) Alldeles snart så..

Bye bye

Tråkig jobbhelg

Jobb i helgen.. Det har gått bra idag men jag kände mig ganska seg. Vi kom hem vid 23-tiden igår.  Vi råkade åka lite väl sent från Ullared igår. Ja ja.. man är ju inte där och shoppar varje dag  =)

Det var trångt inne på Gekås. Folk överallt.. Men det var inga köer.. Vet inte hur det går ihop men..  =) Vi hittade en hel del grejer. Tror vi shoppade sammanlagt för 3300 kr  =D Najs. Det var kul att umgås med familjen. Skönt att åka iväg (även om bara över dagen) och se lite annat. Jag vill åka iväg igen. Inte nödvändigtvis till Ullared men.. nånstans! Åååh kan inte min semester börja nån gång?! Jag ska jobba i fyra veckor till, BLÄÄ! 300 år kvar..

Skroten lagade mat idag  =) Skönt att slippa.. Stekt falukorv och stuvad blomkål. Blomkål är väl inte min favorit, men det funkar.

Tog en sväng förbi mitt lilla jordgubbsland när jag kom hem från jobbet. Det hade kommit några bubbar  =) Sen rensade jag fram vinbärsbusken. Den hade nästan försvunnit i vårt vildväxta grönsaksland. Var tvungen att rensa fram den, annars hade jag aldrig kunnat plocka alla fina vinbär. Fick ihop två liter!!  =D Det ska frysas in och sparas tills den dagen jag ska göra saft. Det gör jag nog på semestern. Jag har hallon, rabarber, blåbär och röda vinbär som jag ska göra saft av. Hoppas jag får tag i svarta vinbär också. Det är ett måste i hemmagjord saft tycker jag.

Nä nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå upp till min trötta semesterfirare.

Bye bye

Storm?

Alla säger att det ska bli storm. Det ska regna som fan och allt ska typ blåsa bort.. hujedamej!  Vi får väl se vad som händer.. Det har mulnat på ganska mycket nu och har börjat blåsa.

En av mina tuggtänder har gått sönder. Jag trodde det var en lagning som smulade sönder sig i munnen igår, men icke. Ringde till folktandvården idag. Kvinnan jag pratade med sa att jag hade ingen lagning i den tanden, däremot har jag haft början till ett hål  =/ Jaha så då är det väl tandtrollen som sprängt bort en bit av tanden då.. Jag har ju känt att det har varit nåt fel på tanden i typ en vecka. Men så igår trillade det ut lite bitar. Aja, ska till tandläkaren på tisadag och få tanden fixad.

Ja vad händer annars då? Jo jag jobbar och sliter som vanligt  =/  Semestern känns lååååångt borta. Det är varmt och kvalmigt på jobbet. Vi MÅSTE ju ha huvudbonad på oss i köket, men jag måste säga att det är inte mänskligt att ha mössa på sig inomhus på sommaren. Fy fan, säger jag bara.

Jag är sugen på något... som alltid  =D Nähä, ta ett varv i skafferiet då ha ha..

Bye bye

Pissdag

Shit vilken pissig dag jag har haft på jobbet. Allt har varit dubbeljobb, omständigt och stressigt.. BLÄ!!! Hoppas morogndagen blir bättre.

Kunde inte sova i natt så man var ju inte direkt utsövd heller. Men i kväll hoppas jag på mer sömn  =)

Aja har inte så mkt på hjärtat denna gång.. ville bara gnälla av mig lite..

Bye bye

What to do?

Vad ska man hitta på? Ensam i helgen igen.. Skroten är iväg och kikar på bilar.

Man har många kanaler som helst men ändå är det aldrig nåt skoj att titta på.. hur kommer det sig? Nästa helg så drar vi och min familj till Ullared  =) Ska dit och kika och shoppa  =) Ska bli kul. Vi åker tidigt på fredag morgon så kommer vi hem på kvällen. Jag jobbar ju den helgen så vi måste vara hemma i skaplig tid.

Hmm det är skumt väder idag.. det är soligt och mulet samtidigt. Värsta åskmolnen kommer och går men det är samtidigt sol.. Det var mysigt med lite regn inatt. Jag hade fönstrena öppna hela natten så man hörde hur det droppade ute  =) Så var det ju svalt och härligt.

Om man skulle ta och äta nåt kanske.

Bye bye

Rövsvett AB

Ja, jag vet att jag inte är den enda som svettats de senaste dagarna *puh* Jag vill åka och bada med Skrot. Men han är inte hemma. Åka själv är inte kul =(


Dagens skörd  =)

Jordgubbarna kommer från mitt land, och kanske en tredjedel av smultronen. Resten av smutronen hittade jag vid vägkanten. Mmm avgassmultron...

Jag är sugen på nåt.. Inte ovanligt  =D Jar klämt i mig tre nektariner. Hoppas jag inte får ont i magen! Är sugen på choklad tror jag... eller? Äh.. skit samma. Jaha vad ska man göra nu då? Skroten kommer inte hem på ett tag. Man pallar ju inte röra sig, så en promenad kommer inte på frågan.

Kika lite tv då kanske. Ta en glass? Mm det låter trevligt  =)

Bye bye

RSS 2.0