Lördag med sol

Riktigt fint vinterväder idag. Klarblå himmel med sol och -8,4 grader. Hoppas jag får arsel ur vagnen och tar mig en promenad. Känns som om huset skriker på mig: Städa mig!! Men var ska man börja? Vad ska man spara och vad ska man kasta? var ska man lägga det som ska spara? Ååååhhh.... jobbigt! Aja... Grejen för mig är att jag måste ta ett rum i taget. Men jag är så dum så jag ser allt i hela huset som ska städas och så får jag panik för att det är så stökigt. Ja jag vet, jag är rutten...

Skrot ska åka till en möbelaffär snart med en kompis. Men han ska bara agera support. Vi ska inte ha nåt. Sen kommer de hit och ska sätta upp hyllorna i datarummet. Skönt att få upp dem. Då blir det inte lika stökigt pådataborden  =)

Määä vi har ingen frukost hemma... Inte ett skit. Tror bestämt att jag och Skrot får ta en tripp till Willy´s senare.

Jag har precis utfärdat köpstopp! Ja inte på mat, men på grejer. Vi är experter på att köpa massa grejer hela tiden. Inte bara Skrot, jag är också bra på onödiga lyxköp. No more. Bara det vi verkligen behöver. Vi kan definitivt leva snålare än vad vi gör. Lika bra att spara extra nu. Ska till Grekland i vår ju  =)
Får se hur länge köpstoppet håller...  =D

Nu måste jag äta nånting!! Frukostmat eller inte, jag är hungrig!!!

Bye bye

100:e inlägget

Jaha vad händer i min värld just nu? Hmmm inte ett skit.. Man jobbar och står i som vanligt. Hemma försöker man städa, tvätta och mata katter, bl.a...
Memis kastrerades för en vecka sen. Ska tillbaka till Animalen på tisdag och ta bort stygnen. Hon har varit jätteduktig och låtit stygnen vara. Ingen medecin och ingen krage, skönt. Hon är ännu mer galen än hon var innan hon kastrerades. Inte så att hon pinkar på saker och så.. men hon är helt galen. Hon är överallt och ingenstans. Förut var det 180 knyck hela tiden, nu är det i 380 knyck typ dygnet runt. Ska de inte lugna ned sig efter kastreringen? Jaja.. det blir nog bra.

Hade eventuella planer på att dricka lite alkohol i morgon med Idlur och Sunkan. Men nu verkar det som om planerna har gått i stöpet. Vet inte om det är så att Idlurs lille plutt är sjuk. Fick ett sms av henne igår som jag inte fattade. Ska ringa henne imorgon. Stackars plutt om han är sjuk igen! Lille fisen..

Shit vad seg i ryggen jag blev... *sträcker mig*

Tror jag ska lägga mig i soffan och glo på tv och äta skrutt.

Bye bye

Palla vara nyttig...

Det pågår en "GÅ-ned-i-vikt"-tävling på jobbet. Vi ska gå ned 5 kg tills.... öh.. sista april tror jag...? Bra minne man har.. Jag var jättemotiverad i början, men nu... nä palla vara nyttig. Skrot och jag åt faktiskt nyttig middag idag. Fisk i foliepaket och quinoa, mums vad gott! Men sen tänker jag mig inte för och tar mig en skål glass... hallå!! Snacka om att man är ett pucko!
Ja ja.. skit samma...
Måste nog säga att jag blev lite förslappad när jag var sjuk. Då levde jag ju typ på glass och cola... Det är lätt att dra på sig fula vanor  =P

Skroten ska på hälsokontroll imorgon med jobbet. Den första kontrollen han var på var INTE bra. Då skulle han ju få en hjärtattack innan han blev 30 år. Nästa kontroll var bättre, men ändå inte bra. Hoppas hans värden ser ännu bättre ut i morgon.

Nä nu ska jag gå in på Jotex en sväng o glo, sen ska jag sätta mig framför tv:n och fortsätta med mitt pussel. Ha ha ha ha!!!! Läser man den sista meningen så låter det om om jag skulle kunna vara 89 år istället för snart 25 år...

Mår dåligt!

Shit vad jag mår dåligt alltså... genomförkyld och nu fick jag tokont i magen också. Jag blev sjuk i söndags, men idag är nog den dagen jag har mått sämst. Jag vill ligga i soffan i Skrotens knä och kika på film. Så ska Skroten klappa med sval hand på min panna. Får se om jag får som jag vill.

Till råga på allt så har jag så dåligt samvete för..... hm.. typ allt. Jag får alltid dåligt samvete när jag är borta från jobbet. Man vet hur det är när folk är sjuka och man själv går på knäna på jobbet och sliter. Plus att man förlorar pengar på att vara hemma.
Sen skulle ju vi girls åka på kryssning på fredag. Men jag kan ju inte nu för att jag är sjuk. Hade sett fram emot detta så mycket! Jävla skit att man blir sjuk! Så då får jag dåligt samvete för att jag inte ska med. För då blev det inget kul tyckte de andra. Det är ju roligt att de vill att man ska med,  så det känns som om man bara förstör.

Min systers pojkvän fyller år idag. Men inte kommer vi dit och firar när jag mår så här. Jag pallar helt enkelt inte...  =(  Så där är ännu en sak som jag mår dåligt över.

Jag önskar att kunde vara alla till lags, men jag orkar inte det just nu... jag mår piss.


Sjuk...igen!

Va fan jag var ju sjuk alldels nyss ju! Fan... >=(  Men nu sitter man här igen med snorig näsa och host i halsen. Har dock inte ont i halsen längre. Men den känns lite svullen fortfarande. Som om man inte kan svälja ordentligt. BLÄ!!!!

Jobbade helg nu.. så jag var ledigt igår. Idag har jag också varit hemma. Är hemma i morgon med. Hoppas på att jag ska kunna jobba torsdag och fredag. Får alltid så såligt samvete när jag är hemma. Man vet ju själv hur det är när folk är sjuka när man jobbar. Men är man sjuk så är man... kan ju inte göra så mycket åt det. Jag proppar i mig vitaminer och vitlök och omega-3 så mycket jag kan. Att sova är ju också ett bra knep för att bli frisk fort.

Just det! Min arbetskollega fick en tjej förra måndagen och min kompis fick en pojk samma dag =) Grattis till er båda!

Vad jag vet just nu så är det två till som ska ha barn det här året. Får se vad det blir då  =) Föhoppningsvis blir det fyra till som ska ha i år  =) Eller kanske till och med fem...

Aja den som lever får se som idlur brukar säga  =)

Bye bye

RSS 2.0