Måndagsbajs

Så var måndagen över. Sköööönt... Sov inte bra alls i natt, inte Skroten heller. Man bara vred och vände sig hela tiden. Jag drömde mardrömmar om att skjuta folk och gängbråk. Hoppas denna natt ger mig mer ro.

I morgon är det en månad kvar till julafton!! JIPPI! Aj jöst löööv krissmass  =) O vi har fått typ alla kvarttalsräkningar denna månad. Hur tänker man som företag då? Äh de vill nog hellre betala oss på vattenfall än att fira jul, ja så är det nog. BLÄÄÄÄ! Ja ja det är ju bara att hosta upp alla tusenlappar som ska iväg till diverse ställen, suck.. Aja, jul blir det iaf. Med eller utan pengar  =) Eller ja vi lär väl inte bli helt barskrapade, men det hade väl varit kul att lyxa lite extra till högtiden. Aja.. har ju inte fått min lönespec än.. ska väl inte klaga än kanske.

Hmm borde sova för länge sen... men så hamnade man här. O skriver massa skrafs istället.

Jag har en oro i kroppen.. En vän till mig mår inte bra. Hon verkar så ledsen.. Vill gärna hjälpa men jag vet inte hur. Det minililla man väl gör känns så fjuttigt. Man vill kunna trolla så allt blir bra. Men som synd är så föddes jag utan trollkraft. Hmm... Du vet vem du är... Jag vill hjälpa, bara så du vet. Säg till. Puss o kram på dig!

Bye bye

SUCK!!!

Skulle ta en bild med kameran.. tror ni inte att jag tappade den i golvet??! GAAAHH!!! Så egentligen funkar den att ta kort med, men displayen är helt mörk. Om man vinklar kameran så ser man litegrann.. såå jag har pajat displayen *SUCK* Jag är så jävla klantig!!

Aja.. ska hämta Skroten kl 16 i Nacka. Han har ju varit på tvådagars kryssning. Så han lär ju vara söt och fräsch..

Nu är jag hungrig, dags för frukost... eller lunch, vilket man nu vill =) Bacon skulle vara gott, knaperstekt *slurp* Men palla.. känns som det kommer bli macka och yoghurt. Funkar det med.

Bye bye

Två timmars tupplur

Jag tog en tupplur när jag kom hem från jobbet. Eller ja först åt jag några skumtomtar och kikade på tv  =) Sen somnade jag så gott i soffan i två timmar, tokskönt!

Jaha Skroten är på tvådagars kryssning.. hoppas jag får nån fin present sen på söndag  =D Ska hämta honom i Nacka då.

Så jag är ensam i helgen. Men det kan vara ganska skönt det med. Ska baka pepperkakor och julpyssla med systrarna i morgon. Det ska bli kul. Har blivit lite av en tradition. Vi tycker om jul i våra familj. Det är bara jag som lyckats hittat Grinchen och blivit sambo med honom ha ha ha!

Nästa helg hoppas jag på läskig bio med Idlur  =) Måste fan gå in på SF o kolla om jag hittar trailern. Har ingen aning vad den handlar om, filmen som ska ses. Paranormal activity tror jag den hette.

Nähä nu har jag fått i mig macka och yoghurt, så nu är jag nöjd. Kikar på Idol medan jag skriver dessa rader. Ska fortsätta kika på det nu  =)

Bye bye

MORR!!!!

Vad fan ska man med karlar till???? Kan nån svara på det? Jag ska fan sälja min på blocket.. :

Dryg muppgrek säljes till högstbjudande. Matas med luftade doddlar och bärs. Träpåk medföljer.

Nån som är sugen?

dklsfjöasföasojfjäödoij

Shit vad jag är trött alltså! Ska nog gå och lägga mig i sängen med nya skvallerblaskan ha ha.. Känner mig helt tömd på energi.

Nu börjar 300 på Tv 1000. Den filmen är så bra! King Leonidas är ju hot *slurp* Muskelkarlar i små brallor  =D Undrar om det är nån i filmen som är grek på riktigt..? Inte för att det spelar nån roll.. Nä jag får nöja mig med min ruttna grek här hemma ha ha =)
Åh nu kom han hem!

Nä jag hade inget vettigt att skriva som vanligt ha ha..

Bye bye

Barnvakt

Sitter hos Idlur och spanar lite på nätet. Är barnvakt åt Willepille  =) Det går så bra så. Sist jag var barnvakt åt honom så hoppade han in i vardagsrumsbordet med huvudet före, inte kul.. Då blev det en tripp till Ica för att köpa tröstglass  =) Det tycker jag att man kan få när man har en dum bula i pannan.

Men det går i lugnare takter denna gång  =) Vi har ätit köttbullar och pastahjul. Nu kikar han lite på tv. Det är nåt barnprogram nu så jag satte mig här en liten stund  =)

Annars är jag lite småsnuvig.. Men det är ingen fara. Man jobbar på som vanligt. Redan torsdag i morgon, shit vad fort det går. Det är ju snart helg igen! På fredag ska vi på jobbet åka på spa på Sydpoolen, värsta najs  =D Ska bli skönt. Ska inte gå på nån behandling, men det duger bra att bara sitta och mysa i en varm pool.

Nä nu ska jag kika vidare på nätet.

Bye bye

RSS 2.0