Dagis

Gick bra på dagis idag  =) Lurvas var så duktig. Hon kollade till mig några gånger men annars så körde hon sitt race. Hon plockade leksaker bland de andra barnen och hon knatade iväg utan nån alls med sig ute på gården. Hon har även hunnit med att smaka på kottar, sand och pinnar  =P Gräva i sandlådan och klättra på en båt stod tydligen också på dagens schema  =) Utan mig! Jag har varit i närheten så hon har sett mig och kunnat gå till mig om hon velat. Annars har hon varit med personalen och de andra barnen. Inte ledsen en enda gång. Det kommer väl  =S

Det var fisk och bulgur till lunch. Det slevade hon i sig  =) Sen fick en av fröknarna henne att somna i vagnen (jag stod brevid) på typ 10 min. Jag måste få säga att jag imponerad över hur lätt hon tar allt. Visst, det kanske vänder, det vet man aldrig. Vi får se.

Medan de små sov så satt vi föräldrar i personalrummet och ugglade. De flesta sov väl i ca 1 ½ tim. Därefter kom en frökeen och sa att alla barnen var vakna. Vi reste på oss för att gå till avdelningarna men fröken sa att de har fullt upp med att leka så vi kunde sitta kvar så länge barnen var nöjda. Jahapp.. så vi ugglade lite till   =) 30-40 min senare så var det dags att gå hem. Så vi gick till barnen och försökte få det till att bli som en vanlig hämtning. Gick bra det med. Lurvas var nog fortfarande lite trött. Hon var lite pipig och gosig.

Imorgon ska vi föräldrar försöka gå ifrån en stund och se hur det går. Scary...

Bye bye

Fin dag

Igår åkte jag och sambon iväg till sthlm. Lurvas var hemma med mormor. Vi åkte till söder och åt på en grekisk restaurang. Jag tog kalvstek mmmmm... Så himla mört kött! Mumma. Skroten tog grekiska köttbullar, det var också gott, men jag tycker mina är godare  =P Iom med att det tokregnade i stort sett hela dagen igår så blev det ingen myspromenad inne i stan  =( Vi hade inge direkta planer för gårdagen, vi körde lite spontant sådär. Så vi övergav söder och drog till Heroin City  ;) Vi hade egentligen tänkt att vi INTE skulle åka dit, för man åker ju dit jämt om man ska gå på bio. Men vi visste inte om vi skulle ta en bio eller om vi skulle bowla. Både och finns ju ändå där under samma tak så drog dit ändå  =)

Vi gick först in i sängbutiken och provlåg en tempursäng. Shit, man kom ju knappt upp ha ha!

Sen blev det bio iallafall. Vi kollade på Source code. Den var bra men en aningens seg.. helt ok. Efter en flurry på gonzal så åkte vi hem. Vi var väl hemma vid 17 tiden. Ganska skönt att vara hemma tidigt. Så hann vi umgås lite med Lurvas och mormor hann få lite lördagskväll  =) Tack ska du ha mamsen, det var hyggligt! =)

Jättenöjd med min mysdag med sambon. Vi åt mycket och skrattade mycket  =)

Idag åkte jag och Lurvas en sväng till mamma och pappa. Tänkte att sambon skulle få lite lugn och ro att plugga. Lurvas busade med mormor och morfar och så tog vi en liten promenad. Sen åkte vi hem efer några timmar. Plutten fick ett bad och sen dags att sussa.
Imorgon ska jag och lillfisen åka och köpa stövlar till henne. På tisdag börjar ju inskolningen på dagis, kan vara bra att ha allt inhandlat då. Stövlar lär ju komma väl till pass när hösten (förhoppningsvis nu) är på intåg.

Tänkte avsluta (sticka) Lurvas bebisfilt nu (!). En aningens sen men vadå?  ;) Förhoppningsvis kommer det nån mer unge i framtiden som kanske kan få nytta av den  =)

Bye bye

Sthlm

På lördag ska jag och min karl åka in till stan (sthlm) och äta på restaurang och kanske ta en bio. Vi ska fira att han kom in på skolan och att vi varit ett par i tio år. Egentligen skulle vi firat 10 årsgrejset i februari men vi fick aldrig arslet ur. Så nu gör vi två flugor på smällen  =) Blir ju samtidigt som en avslutning på sommaren då allt rullar igång nu med jobb, skola och dagis. Hoppas det blir fint väder.

Köpte en jättefin kofta till Lurvas idag. En finstickad grå med massa små svarta katter på  =) Ha ha det rimmade..  =P

Nu ska jag hämta lite glass och nörda mig lite framför wowen  =D

Bye bye

nfueywhwowsol

Snart är det dagis... huuuuva! =S Men samtidigt spännande  =)

RSS 2.0