Palla

Tyckte jag var sjuk alldeles nyss.. Måste ha varit i början på september. SUCK!! Aja nu ligger man här i sängen med feber och svullen hals. Har precis tuggat i mig två smörgåsar och druckit lite must i mugg. Man måste dricka i mugg  =) Det är godast. Nu ska jag äta snören =D Röda härliga snören.

Nä fy vad trött jag är.. tog ändå en lur efter jobbet idag. Mellan 10.30 och 14.30  =) Jag jobbade bara till 9.30 idag, iom att jag är sjukis.

Ja ja.. fortsätta vila då..

Bye bye

Imponerade?

Bara fyra dagar sen jag bloggade, ganska imponerande va??!  =) Kanske har kommit igång igen efter en lång tids torka.. lovar dock inget!! =D

Idag när jag kom hem efter en ganska tuff arbetsdag så satte jag en bröddeg, slängde in en tvätt i maskinen och gjorde lasagne. Känner mig riktig duktig och huslig. Bröden blev klara för nån timme sen. De blev så fina, jag är toknöjd. Goda är de dessutom. Var tvungen att provsmaka. Smöret smälte lite på det alldeles nygräddade brödet, och så en liten ostskiva på, yummie!! Jag bakar alldeles för lite.. det är väldigt dumt i och med att jag tycker det är så skoj. Man är ju rutten  =)

Kryssning i helgen för Skroten.. IGEN! Han gör ju inget annat än att fara fram och tillbaka mellan stan och Mariehamn ha ha.. Jag har beställt Bilar och Daim  =D

Hade inget mer att bjuda på ikväll..

Bye bye

Inlägg 180

Jahopp, i morgon är det fredag  =) Härligt! Veckorna bara flyger iväg känns det som. Hade för mig att hösten brukade vara seg. Tycker att det har varit lite väl snålt på höstvädret. Det ska ju vara regn och rusk nästan varje dag tycker jag. Så man kan sitta inne med gott samvete och mysa i soffan  =)
Men det verkar ju som om det kommer bli ruggigt väder i morgon, najs.

På söndag är det arbetsdag i grannskapet. Plocka skräp, fylla igen hålen på grusvägen och sen är det korvgrillning  =) Tar typ bara en timme eller två, sen är det klart. Så hela söndagen försvinner inte. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på i helgen. Skrotas har säkert massor med planer som vanligt, mupp..

Bye bye

Nyvaken

Hyfsat nyvaken då.. Ligger även idag och segar mig i sängen  =) Jag gillart!

Ska strax gå upp och dammsuga och torka golv. Gjorde all plockstädning igår så är det bara till att göra rent idag. Sen hoppas jag på att Skrotas kommer hem vid 10 som han har lovat. Han och J drog på jakt tidigt i morse. Han måste också hjälpa till här hemma. Plus att vi måsta dra till affären och shoppa, och det är bara han som har pengar. Mina tog slut strax efter lön  =(

Skrotens päron ska komma vid två idag. Känns som om det som vanligt kommer bli stressigt på slutet. Maten behöver iofs inte vara helt klar när de kommer. Men det skulle vara bra om pajen var klar, så kan man bara värma på den sen. Jaja.. det blir nog bra. Bara herrn i huset kommer hem som han ska.

Shit vad kurrigt det blev i magen då! =)

Inget kul väder idag.. grått. Fast då kan man kanske tända ljus till maten  =) Så det blir lite mysigt. Perfa! Ta in lite ved också. Kaminvärme är ju något helt annat än elementvärme, även om det bra det med. Man sitter ju inte direkt och myser vid ett element.. inte jag iaf. Men vid kaminen brukar jag sätta mig och bara vara. Extra skönt när man precis klivit ut ur duschen.

Lika bra att sätta igång med allt då, så kanske det inte blir så stressigt  =)

Bye bye

Jag lever

Det var ett tag sen jag skrafsa ned nåt i bloggen.. Folk har börjat undra om jag lever  =) Jo då det gör jag. Har haft bloggtorka bara.

Jag jobbar och grejar som vanligt. Annars gar jag väl inte gjort nåt speciellt.

Skrotens päron kommer över på middag i morgon så jag hade tänkt att städa och tvätta idag. Kanske baka bröd också. Vi får se vad tiden räcker till.

Min lilla lilla syster fyller myndig nästa vecka. Har väldigt svårt att förstå det  =) Inte elakt menat att hon är omogen eller så, men att hon redan är 18 år. Tyckte jag var det för ett par år sen eller så  =) Ja gu´vad tiden går!!  ;) Hmm vad ska man ge henne då??? Att fylla 18 är ju lite extra.. inget kul att bara ge vad som helst känns det som. Ja.. det tål att tänkas på.

Vad varmt och mysigt det var under täcket  =) Vill inte gå upp. Perfa med mobilt bredband så man kan ligga i sängen och surfa. Även om jag mest svär över skiten. Det är inte lätt att hitta bra ställen där man har schysst mottagning. Sängen är nog bäst i huset hittills.
Men jag har ju som tidigare skrivet en hel del att pyssla med idag. Så inte kan jag ligga här och glo hur länge som helst. Dessutom är jag hungrig.. MAT! Jävlar vad det kurra till i magen, det är ju så man hoppar högt ha ha..

Skroten är i Nyköping idag och grejar med nåt.. vet inte när han kommer hem. Hoppas det inte tar hela dagen. Skulle ju vara schysst med lite hjälp här hemma så det blir rent och fint här tills hans föräldrar kommer i morgon.

Nu ska jag kika en vända på FB sen vankas det frulle  =)

Bye bye


RSS 2.0