Jag ska inte ge mig!

Igår började jag en ny kvällsrutin för min lilla tjeja. Eller ja, sövningrutin kanske man ska kalla det. Det har varit så mycket vaggande hit och dit och läggningarna tar sån tid. Så nu provar vi något annat. Oj vad hon skrek igår kväll bara för hon inte fick som hon ville. Idag gick det bättre, hon skrek inte lika mycket. Jag vill så gärna ta upp henne och bara kramas och gosa. Men jag ska inte ge mig! Hon måste kunna somna i sin egen säng. Hon somnade jämt i sin egen säng när hon var liten minibebis. Men av nån anledning så började vi söva henne på annat vis. Nu har hon somnat när vi har vaggat henne och gosat i vår säng. Sen har vi lagt över henne i hennes säng. Det är ju bara jobbigt egentligen. För det är ju ändå risk att hon vaknar när man ska lyfta henne till hennes säng.

Hennes rum börjar ju ta form nu efter ett långt uppehåll från hantverkarens sida  ;) Vet inte när det är dags för henne att flytta in där, men kanske när hon är runt året? Vi får se. Men då kan det ju vara skönt om hon kan somna i sin säng. Så det är ett pågående projekt här hemma.

Annars då?
Jo hon har fått två tänder (nedre fram) och igår såg jag att en till tand är på gång (övre fram). Så snart kan hon bitas  =)

Hon var på väg att klättra upp i trappan idag också! Den lilla snorjärsen  ;P Så det är kanske dags att sätta för grinden.

På torsdag har jag en dejt med Idlör. Bebis och jag drar en vända dit och snackar lite bajs. Ska bli skoj! Vi har inte träffats på år och dar känns det som.

På söndag är det barnbasar. Får se om jag hittar nån gåstol då.

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0