Dagis

Gick bra på dagis idag  =) Lurvas var så duktig. Hon kollade till mig några gånger men annars så körde hon sitt race. Hon plockade leksaker bland de andra barnen och hon knatade iväg utan nån alls med sig ute på gården. Hon har även hunnit med att smaka på kottar, sand och pinnar  =P Gräva i sandlådan och klättra på en båt stod tydligen också på dagens schema  =) Utan mig! Jag har varit i närheten så hon har sett mig och kunnat gå till mig om hon velat. Annars har hon varit med personalen och de andra barnen. Inte ledsen en enda gång. Det kommer väl  =S

Det var fisk och bulgur till lunch. Det slevade hon i sig  =) Sen fick en av fröknarna henne att somna i vagnen (jag stod brevid) på typ 10 min. Jag måste få säga att jag imponerad över hur lätt hon tar allt. Visst, det kanske vänder, det vet man aldrig. Vi får se.

Medan de små sov så satt vi föräldrar i personalrummet och ugglade. De flesta sov väl i ca 1 ½ tim. Därefter kom en frökeen och sa att alla barnen var vakna. Vi reste på oss för att gå till avdelningarna men fröken sa att de har fullt upp med att leka så vi kunde sitta kvar så länge barnen var nöjda. Jahapp.. så vi ugglade lite till   =) 30-40 min senare så var det dags att gå hem. Så vi gick till barnen och försökte få det till att bli som en vanlig hämtning. Gick bra det med. Lurvas var nog fortfarande lite trött. Hon var lite pipig och gosig.

Imorgon ska vi föräldrar försöka gå ifrån en stund och se hur det går. Scary...

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0