Skön midsommar

Det här var nog den skönaste midsommar på länge. Det var bara jag och Skroten. Vi var hemma och myste i soffan med god mat och bra film. Ja, det kanske låter tråkigt.. men ibland har man ingen lust att festa och vara social.

Dagen började med en tur till Västerljung. Kom lagom till att det slutat regna och säkert mer än hälften av folket åkt hem. Perfekt! Massor av parkeringsplatser  =) Vi gick runt och kikade lite. Träffade min syster och hennes pojkvän och hans syster. Hittade även min far. Vi tog en match i luftgevär. Jag vann!! Ha ha.. Tills pappa och de andra karlarna sköt en gång till, då vann pappa.
Åt lite korv och hamburgare och njöt av solen och värmen som kom. Det blev ju riktigt varmt. Sen drog vi hem.

Väl hemma så började vi med maten. Helgrillad fläskfilé och potatisgratäng, mums! Hemmagjord skagenröra i avocado till Skroten. Till efterrätt massa jordgubbar och godis  =D Så kollade vi på tre filmer vi hyrt. O tänk, alla var bra! Vi tittade bland annat på "Zack and Miri make a porno". Shit vad vi skrattade!!

Vid tolv på natten så var alla filmer slut och vi gick upp och la oss i sängen och kikade på tv. Skroten somnade men jag fastande i en film. Jag stängde nog av tv:n vid halv tre.

Allt var så mysigt hela kvällen. Vi hade altandörren öppen medan vi kollade på film för det blev så varmt. Så vi hörde regnet hela tiden  =)

Det här var en av de bästa midsomrar jag varit med om på länge.

Idag har vi städat. Plockat, dammsugit, torkat golv och skurat badrummet. Det är så skönt att få sätta sig ned sen och bara njuta av allt det rena. I morgon ska vi städa övervåningen. Så ska vi åka till Coop och inhandla lite skit, en trimmer till trädgården bland annat. Skroten ska klippa häcken. Skulle behöva klippa gräset också.. Får se vad vi hinner och vad det är för väder. Det kanske är inne-väder i morgon..

Aja, hoppas ni alla har haft en underbar midsommar och att ni alla mår bra!

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0