Vår!

Lite bilder från igår...Var ute på tomten en sväng igår. Då skulle ju alla mysmissar göra sig till inför kameran. Tycker de lyckades ganska bra, de är så söta så!  =)

Jahapp... Ingen Åke kom ut igår. Va fan då! Jag hade ju drömt att h*n skulle komma då... Olydig redan nu, hmm...
Däremot hade jag förvärkar hela natten, kul.. Låg och funderade på om nåt äntligen var på gång, men kom fram till att det nog bara var förvärkar. Jag vill ju ha the real deal. De var ju iofs hyfsat regelbundna. Eller ja, jag tog aldrig tid men det kändes så. Jag sket i att ta tid iom att jag inte trodde att det var riktiga värkar, det måste göra ondare. Nog för att det gjorde ont men ingen fara. Jag kunde ju ändå ligga kvar i sängen och vila/försöka sova.
Men jag skulle gissa på att det var typ 10-15 min mellan dem. Lite spännande var det iom att det var hyfsat regelbundna, det har jag inte varit med om hittills  =) Kul när det händer nåt nytt.
Somnade väl kanske vid halv 4-4 i morse.. Gick upp med Skrot vid 6..
Tänkte försöka sova en stund till. Med betoning på försöka. Har fortfarande sammandragningar ganska ofta och så molar det lite i ljumskar och runt om. Men inte som det var i natt.

Det blir ju inte mycket sova av nu för tiden. Shit vad det tär på humöret. Kan ju inte säga att jag var på topp igår. Då hade jag väl sovit i tre timmar kanske.. Jag är för rastlös för att sova. Kommer liksom inte till ro. Brukar lägga mig då och då dagen och hoppas på lite sömn. Lyckas jag somna så är det ALLTID nån som ringer. Jag stänger av ljudet på mobilen men det går inte på hemtelefonen. Oftast är det nån idiotförsäljare som ringer och undrar om vi vill ha kalsonger, rakhyvlar, försäkringar, vill göra pensionsval, håller på med nån undersökning eller så är det typ bredbandbolaget eller liknande. SUCK!!! Sluta ring era jävla muppar!

Ibland är det familjen eller nån annan bekant som ringer. Men det är lugnt, de är ju trevliga människor som vill en väl. Även om det kan vara störande ibland det med.. Man vill liksom hänga en "Do not disturb"-skylt på telefonen. Borde finnas en sån teletjänst. Visst det går väl att dra ur alla kontakter..  Men jag skulle ju aldrig komma ihåg att sätta i dem igen sen.

Ja ja, synd om mig va?  ;) Nu ska jag och mina vattenfyllda ben gå och lägga oss och hoppas på lite sömn iaf.

Magbild från igår, v.39+0


Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0