Lite bakis

Igår var jag på kalas. Blev mycket alkohol... Så idag är jag liite bakis. Inte så farligt.. bara lite bubblig i magen ha ha ha.. My god vilket fint väder det är idag!!  =) Jag har varit ute typ hela dagen. Jag har guppat runt på gräsklipparen i ett par timmar. Sen har jag slitit bort lite ogräs i rabatten och i mitt lilla jordgubbsland. Blev en aning röd på ryggen då jag bara hade bikiniöverdelen (och shorts) på mig.. oj  =D
Aja, inte så farligt än så länge. Kanske kommer bli lite brännigt lagom till man ska sova. Annars håller jag på att tvätta massor då det är perfekt torkväder idag.

Ikväll är det Skrotens tur att gå på kalas. Får se hur slirig han kommer bli sen, ha ha..

Jag ska jobba i morgon då en personal är sjuk. Har egentligen ingen lust.. men va fan.. lite extra cash är ju aldrig fel  =)

Så är det mammornas dag i morgon. Så det bär väl av hem till päronen efter jobbet i morgon för att ge mor snor en kram eller två.

Nä det är ju dumt att sitta här och uggla för länge nu när fina vädret är här.

Just det! Grattis till L som fick en pojke igår!! En liten Oliver..  =)

Bye bye

Trädgårdsarbete

Jajemen, idag har jag varit ute i trädgården och grejat. Skroten har klippt halva gräsmattan. Det blev avbrutet när det kom världens störtskur. Jag har grävt fram ett av våra äppelträd. En aning gräsigt runt stammen. Men shit vad fint det blev!  =) Ett träd klart och tre kvar *puh*


Man ser var jag har tagit ett spadtag. Där under ligger det kullersten. Så det var bara att gräva fram dem och bort med gräset.


Så här fint blev det!!  =) *stolt* Måste bara lägga på mer täckbark. Ska köpa det sen när lönen trillar in. Mm riktigt prydligt och fint.


Stoooor tomt att ta hand om... Det här är typ två tredjedelar av hela tomten.

Aja... nu ska jag klä på mig. Sitter här i handduk och fryser. Dags att fixa lite käk sen. Hmm undrar vad det blir idag??

Bye bye

Vad ska man hitta på idag?

Jag har sovit asdåligt de senaste två nätterna... så jag känner mig seg som en gummistjärt. Vad fan ska man göra idag? Ingenting... Skroten är iväg och skjuter in sitt gevär med en kompis. Jag lånade ut min bil till dem. Så nu kan jag inte ta mig nånstans förrän de kommer hem.

Jag vill åka till kurvan och shoppa idag.. Kan nån ge mig pengar, sällskap och en bil, tack?

Jag har inte ens ätit frukost än... Vet inte vad jag ska äta... gröt kanske?

Min mor kom hem från Spanien igår.. man kanske ska ta och ringa henne och kolla hur hon har haft det?

Jag vill åka utomlands igen! Ingen aning om vart jag skulle vilja åka.. Nånstans bara.

För ett bra tag sen så provade jag Weet´s wax strips till benen och tyckte inte att de var bra. Så jag har haft funderingar på att beställa tid hos någon som kan det där med att vaxa ben. Skulle ju vara sååå skönt att slippa raka benen på ett tag. Finns det något tråkigare? Men, det kostar ju ändå en slant att göra det.. så jag tänkte att jag ska ge wax stripsen en chans till. Jag gjorde säkert inte på rätt sätt sist. Ska be Skroten om hjälp tänkte jag. Jag kommer fega ur om jag ska dra själv, och då blir det ju definitivt inte bra. Får se om han har lust att hjälpa mig sen när han kommer hem från skjutbanan.

Lite frukost då kanske  =)

Facebook

Ja nu har jag fixat en sida på facebook. Ville bara säga det till alla er som tjatat ha ha ha.. 

Shit vad kissnödig jag blev!! Måste dra...

Aaah, najs.. nykissad och klar  =)

Vad har hänt i helgen då? Jo i fredags så lekte jag med Ida. Vi låg i varsinn soffa ute på altanen och drack alkohol och lyssnade på rutten radio ha ha. Vi sjöng ganska mycket också  =D Sen tröttnade vi och gick in och glodde på Kingpin. Skrattade lite och sen somnade vi så snart vi gått och lagt oss.
På lördagen så åt vi chips och dipp till frulle  =) Satt ute i gräset och snackade bajs. Vid lunch kom hennes man och son och gjorde oss sällskap. Vi åt glass i solen och hade "jättemysigt" som Wille sa  =)
Åkte till Ida på kvällen sen för att glo på Eurovision song contest. Vi skrattade åt bidrag och låg och pöste i soffan.
Idag har jag inte gjort så mycket. Tvättat en tvätt. Gjort lunch till mig och Skroten, som by the way inte blev bra.. uäck.

Skroten sitter och gör ritningar och jag har som sagt fixat en sida på facebook. Så kul har vi.. Ha ha ha Skroten stör sig på att jag skriver så fort. "Har du bråttom eller??", frågar han.

Määääää..... jag har tråkigt!! Skubbulurus abbusturus jagus skrivus påhittus latinus....

Adjöus

Snart är det helg!!! =D

Imorgon är det fredag!! Den här veckan har ju gått tokfort  =) Perfekt.

Idlör och jag ska nog träffas i helgen och ta en cider. Vi tänkte sitta på altanen i solskenet med en cider i handen och bara snacka massa skit  =D Hoppas det blir av. I så fall blir det en live-sändning av "Sick´n´dirty i helgen ha ha ha... Nån som vill se??  ;P

Vad händer annars då? Hmm... inte ett skit. Jo Idlör har köpt en likdan bil som jag  =) Hoppas du blir lika nöjd som jag blev fisen! Så nu ska vi burna med våra Oplar tillsammans ha ha ha!

Nä jag kommer inte på ett skit att skriva som vanligt. Fantasin är lika med noll..

Kanske är dags att få i sig lite mat. Men det blir ingen matlagning idag inte. Det blir rester... Skönt att slippa kladda ned hela köket.

Bye bye

Måndag.. igen

Åter igen är det rutten tråkmåndag.. Helgen kom och drog snabbt som attan! 

Jaha vad har hänt i helgen då.. I fredags på jobbet så satt vi och snackade om att man inte borde sova föör länge på helgen. Den går ju så fort då. Man sover ju liksom bort all ledighet.

Tror ni inte att man vaknar kl 12 på lördagen bara för det!!? Snacka om att sova länge ha ha ha! Man var väl trött då  =) Annars tror jag inte vi gjorde nåt speciellt på lördagen.. Inte vad jag kan komma ihåg iaf  =D

På söndagseftermiddagen så drog vi till A, J och lille T. Vi köpte med oss vaniljmunkar och bulle. Det var en sån där längd. Vet ni vad den hette??! Krämlängd, ha ha ha! Jag och A tyckte det lät jätteäckligt ha ha ha! Men den var väldans god  =D

Sen blev vi hungriga på riktigt. Så vi beställde lite mat. Skroten och A var jätteduktiga och åt nyttig sallad, medan jag och J tog oss varsin flottig pizza he he.. yummie.
Det var en trevlig eftermiddag med skratt och bebisgos.

På vägen hem från dem så tänkte Skroten och jag att vi skulle svänga av vid Heron och ta en bio. Men vi pallade inte. Vi åkte hem och hyrde en film istället. Skönt att ligga i soffan med mjukisbrallor och äta godis, aaah... =) Vi hyrde "The Mist". En ritkigt dålig B-rulle ha ha ha.. Asmuppigt slut. Aja..

Måste kolla till maten bara......................................................................................................................................................................

Mää, maten var ju inte ens i närheten av att vara klar, suck... HUNGRIG!

Min mor och lillasyster är på väg hit. De har väl varit i grannbyn och shoppat eller så. De brukar komma förbi då  =) Trevligt trevligt.

Nähä... in med en tvätt i maskinen kanske då.

Kramelikram

Löövley fredag

Shit vad skönt med helg! På med mjukisbrallorna och fram med godiset, he he  =)

Idag fyller H 27 år. En arbetskompis.. Vi firade henne idag på jobbet med bullar och tårta, mums! Annars så har det varit en heeelt sjuk och skadad dag på jobbet. Det är det väl iofs ganska ofta men.. ha ha. Alla har bara gått runt och slagit sig skrattat om vartannat. Sjungit dåliga låtar som snabbat fastnat i huvudet. Jo.. vi har ju jobbat lite också  ;)

Skroten ska iväg och åka båt med en polare efter jobbet. Båten ska tydligen säljas så de ville ta en tur med den för att kolla så allt var schysst. Så Skroten kommer hem sent. Hmm vad ska jag hitta på då? Spela lite WoW kanske? Det var ett tag sen.

Vad ska man äta idag då? Skroten käkar ju med sin kompis. Så honom behöver jag ju inte tänka på. Känns som om det blir lite vindruvor och choklad eller nåt liknande hi hi.. =D Palla laga mat till bara sig själv... näe.

Slänga in en tvätt i maskinen kanske då.. kul.

Idlör ringde mig igår när jag satt och bloggade. Kassan på hennes jobb strulade sig så hon missade bussen hem. Så hon tiggde lite skjuts  =) Självklart bruden! Så jag drog till grannbyn och hämtade upp henne. Sen drog vi förbi Statoil och köpte chips. Jag hade ju tänkt att bara skjutsa hem henne och sen dra hemåt. Men av nån anledning så fastnade jag hemme hos Idlör. Vi åt chips och dipp och snackade massa skrutt. Så trevligt så  =) Lööv ju, ju åuld fart!

Funderade på att lägga mig i soffan en stund. Men jag skulle ju garanterat somna och då skulle jag bara bli seg, för jag skulle ju säkert sova alldeles för länge. Nä det vågar vi inte. Vill ju inte slösa bort hela fredagskvällen med att sova på soffan. Men spela går bra, ha ha ha  =D

Ha det bra satana perkkele!!

Rastlös

Jag känner mig lite rastlös.. Jag vill göra nåt! Inte bara sitta här och glo hela kvällen. Men det lär jag väl göra ändå ha ha.. Jag vill ut och parta, gå på bio, åka ålandsbåt, hälsa på någon, VAD SOM HELST! Inte bara sitta hemma hela tiden. Ska jag säga, som nyss varit på Kreta en vecka ha ha ha..

Aja.. skulle göra moussaka (stavas det så??) idag. Men så vräker Skroten i sig en pastasallad precis när han kommer hem, suck.. Då är det  ju ingen idé att göra sig till. Så jag ska göra nån köttfärsbiff av färsen istället. Med lite grönt till. Värsta hälsomaten  =)
Nu kom Chevis och ville ha lite gos  =) Myskisse..  UH en fästing bakom örat! Måste ta bort!
Så, nu är den väck. Inlagd i kaminen med de andra elaka fästingarna som ätit på mina kissar.

Nä vad ska man hitta på?? Laga lite mat iaf.. Men sen då? Ta ett bad kanske?

ljkgnlikvujnlaeiruhöajfvnöäaiosvöoajnvöfvuhöfkjvnöaofivöäafiogbågpböl¨dklpåakiojwiedfnrkjvbytiro, bara så ni vet...

Korv och stuvad spenat...

... det är vad vi ska äta idag, yummie  =)

Shit vad jag är hungrig. Kanske ska börja med maten nu.. Skroten är ju på badminton, så han lär ju komma hem sent.

Har en liten katt som springer runt här på databordet och är tokgosig. Hon är ganska mycket ivägen också.. =)

Vet inte vad jag ska skriva om. Inget har hänt. Jo, jag var hos Idlur igår och blev bjuden på mat och filmkväll. Du är snäll du din gamla fjärt! Råkade slå sönder ett glas som tack för den trevliga kvällen.. Sorry Idlöör!

Jag köpte en sandsäck för typ 1-2 år sen. En sån där som man boxar på. men den har aldrig kommit upp så man kan använda den. Funderar på om det går att fästa en i trappan på nåt sätt. Vi ska bygga nån typ av ställning till den. Men som sagt, det blir ju aldrig av. Jag vill ju gärna använda den. Hmm jag ska gå och kika om man kan hänga den  trappan.

Nu ska jag försöka göra lite nytta. Fast jag har ingen lust. Vill ligga i soffan och äta onyttigheter  =D

Bye bye

Kreta


Här badar jag mina bleka ben i havet. Ganska kallt faktiskt.. Den här stranden låg ca 30 minuters gångväg från lägenheten. Kunde nog ha gått fortare att ta sig dit om det inte var för den galna trafiken  =)



Här ser man Lefka Ori (De vita bergen) i bakgrunden. Vi var på en utflykt till en borg. Därifrån hade man så här fin utsikt. Blåste som fan.



En fin gammal gränd i Chania. Vi var på en stadstur en av dagarna. Då gick vi runt i staden med en guide som berättade historia om byggnaderna och så.



En av alla söta katter som man såg överallt på Kreta. Jag ville ta hem allihop. Just den här var tokgosig. Den satt bakom mig på den här restaurangen vi var på. Den sa att den ville bo hos mig, det är säkert!  =)

Annars har vi haft det jättebra. Två dagar hade vi halvdant väder, men annars så har det varit soligt och fint. Ganska blåsigt dock. Jag har ätit tzatziki minst två ggr om dagen  =D Mums! Vi har knatat en hel del. Har försökt se så mycket som möjligt av Kreta. Vi hade ju fyra inbokade utflykter. De ingick i resan.

Den första utflykten var stadsturen i Chania. Den andra var en tripp till Knossospalatset. Ruiner med mycket historia. Det var väldigt intressant, jag gillar historia och arkeologi. Den tredje utflykten var "Gömda Kreta". Vi åkte runt omkring på Kreta och kikade på de här rikigt fina småbyarna. Gamla kyrkor och så. Den fjärde utflykten var en tur till Akrotiri-halvön. Det är där flygplatsen ligger bland annat. Vi kikade på ett kloster, och en kyrkogård där de allierade från andra världskriget ligger. Det var bra utflykter.

Fast det var lite av en pensionärsresa. Typ bara pensionärer. Inget illa så... men.. de hade vässat armbågarna till tusen. Shit alltså... man flög som en liten vante när de plöjde fram.

Men jag är nöjd  =)  Tack till Skrotens päron som bjuppade på resan!!


RSS 2.0