Helg!!

Nu är det helg, wohooo! Fredag fredag freeeedaaaag!!!! Så skönt. Fan vad det luktar kattbajs här. Har Memis lagt en klutt i närheten eller? Uh...

Jag är hungrig, ovanligt va? =) Skroten provade nån ny Mc Feast på gonzal häromdagen. Jag vill också prova... Va är jag sugen på gonzal? Också ovanligt ha ha ha..

Nä jag vet inte vad jag ska skriva. mfoehhfkfgnfurhrekfjhgogdfgdhgiuhdergu rgh iugh irghiruhg i85. Bara så ni vet...

Sovmorgon



Så här fin tapet har vi datarummet nu  =) En vägg bara, resten är antikvitt. Sen ska det upp lister som jag har betsat i färgen "Mörk ek". Jag frågade Skrot om han verkligen ville ha denna tapet i datarummet, eller om han ville ha nån mer maskulin. Han sa: Näerå, det blir asbra. Nu sätter vi upp den här...
Sen när den väl hade kommit upp så sa han: Den är lite tantig.
Suck!! Jag frågade ju om den dög! Men nu tar vi ingen mer hänsyn till vad Skroten tycker  ;) Alltså den här tapeten skulle ju egentligen varit i vårat sovrum, men nu blev det inte så. Jag tycker den är jättefin iaf.



Så här ful blev min bil i den lilla krocken för drygt en vecka sen. Stackars min bil!


Aja nu ska jag gå ned och käka frukost. Sen kl 9 så bär det av till jobbet. Jobbar 9.30-16.00 idag, skönt va?  =) Sen när jag kommer hem så ska jag fortsätta betsa dörrfoder och sånt. Torktid en timme, så det går ganska fort ändå. Så kanske vi kan sätta upp dem i morgon. Skulle vara skönt att få det gjort.

Men vi hörs då!!

Tapeter!

Mina föräldrar och min lillasyster var här igår. Pappa skulle hjälpa oss att komma igång med tapetseringen i det blivande datarummet. Shit vad fint det blev!!! Jag är sååå nöjd! Jag älskar den tapeten. Ska sätta in en bild senare. Ska försöka börja betsa listerna idag.

Annars är jag ledig idag. Det är min söndag idag  =) Shit vad stressigt det var att jobba i helgen. Men vi kom hem i tid. Skönt...

Nä äta en macka kanske och sen dra iväg till systemet och mataffären. Vi har inget hemma... Bara bacon. Nog för att det är tokgott men vi kan ju kanske behöva annan näring  ;)

Vi hämtade vår pool igår. Skroten vill att vi ska sätta upp den redan nu. För att kolla så allt funkar. Det är ju vettigt, men samtidigt så känns det dumt. Vi kommer ju ändå inte använda den förrän nästa sommar. Vi får se hur det blir.

Nu kom det en myskisse, en liten Memis =) Hon är supergosig.

Hej!

Jobb i helgen

Jupp ledig idag inför ännu en skojig jobbhelg  =/ Men inte har man legat på latsidan för det. Jag har torkat av alla skåpsluckor i köket + kyl, frys, fläkt och micro. Håller även på att tvätta. Hunnit vika undan två tvättar hitills. Så har jag hängt upp nya gardiner i datarummet. Vi ska ju iofs snart flytta ned datagrejerna i det nya datarummet. Efter det ska vi ju börja här inne (i det befintliga datarummet) och göra det till ett sovrum. Så egentligen så är det onödigt att hänga upp dessa gardiner. Eftersom vi snart ska börja renovera här inne. Men men.. det får vara fint ett litet tag  =)

Fick nyligen reda på att en arbetskollega väntar barn. Kul!! Det blir hennes tredje, men hennes karls första. Så hon ska ha bebis i januari nån gång. En annan blir ju avis såklart, men samtidigt är man ju jätteglad för deras skull  =)

Skroten skulle nog sluta lite tidigare idag. Men jag har ingen aning om när. Han skulle hämta vår pool från ÖoB, som by the way har stått hos dem ett bra tag utan att de har ringt, DÅLIGT!!! Sen skulle han förbi trähandeln och köpa nya lister, eftersom vi råkade såga lite fel på en eller två stycken  =D

Kissarna kommer mer och mer överens, jätteskönt! Iaf Boen och Memis. Chevy är fortfarande lite småtjurig. Men det går väl över snart hoppas jag. Jag vill ju inte släppa ut Memis förrän alla kissarna är ok med varandra. Är orolig att de ska jaga iväg Memis annars. Hon är ju fortfarande liten bebis så hon kan vara inne ett tag till.

Skroten och jag ska eventuellt till några kompisar och hälsa på senare. Så jag har bakat en kladdkaka. Hoppas det blir nåt, för när jag pratade med en av dem förut så lät det inte som om de hade tid. Ja ja finns ju fler dagar  =) Om det blir att vi stannar hemma så kan vi ju alltid fortsätta med datarummet. Slipa lite och kanske spackla en gång till. Annars är det ju dags att sätta upp de fina tapeterna. Sen är det bara listerna kvar. Just det vi ska bygga ett eget databord också. Kommer bli så fint så!!

Kan ingen komma hit med en stor påse godis?? Pretty please?

Shit vad trött jag blev... Ska man ta sig en lur kanske.. med en liten kattbebis?  =) Hon brukar inte banga när det är sovdags.

Ha det bra alla stjärtar och rumpor!!

Liten olycka

Igår efter jobbet skulle jag och Skroten åka på ettårs-kalas. Åkte till centrum för att köpa lite grejs. Sen skulle vi åka till kalaset. Så hamnar jag i en korsning mitt i centrum. (Vill bara påpeka att det ösregnar). En bil åker föbi och jag börjar glida ut från där jag stått och väntat. Så PANG!!!!! Så kör jag in i bilen som jag trott åkt förbi mig. Jag såg inte att hon stannat för att släppa över en tjej på övergångsstället. Jag försökte ju bromsa när Skroten skrek till. Men jag hann inte stanna så jag körde in i hennes stötfångare, PINSAMT!!!! Det fanns en busshållsplats precis brevid så vi körde in på den. Jag gick fram till tanten som kört och börjar be om ursäkt. Hon är coollugn. Jag kämpar för att inte börja böla.
Vi tog namn och nummer och sånt. Kikade på bilarna. Hennes bil hade fått repor på stötfångaren, inte så jättefarligt. Min fina Opel fick krossad lykta och sprucken hängande kofångare  =( Skönt att min bil fick mest skador då det är jag som orsakat olyckan. Ingen gjorde illa sig iaf.
När hon kör iväg och jag går och sätter mig i sätet så kommer tårarana. Man blir ju rädd. Vi ringde till kalaset och sa vad som hänt och att vi kommer en annan dag.
Det var tantens mans bil, och de skulle ringa oss så fort tanten kommit hem.

Jag går sen hemma och glor på telefonen och gråter och gråter och gråter. Är lite chockad tror jag... Visst det är ingen jätteolycka men jag har aldrig kört in i nån, och jag tyckte det var tokläskigt.

Så ringer tantens man. Han låter ganska barsk. Frågar om det är jag som kört på hans fru. Ja jo det är ju jag... Han berättar att hon är väldigt skärrad och har ont i nacken. Jag föreslår att de kanske ska åka till sjukhuset bara för att kolla så det inte blev nåt skadat. De ska avvakta. Jag kämpar för att inte storgrina i hans öra. Vi ska åka till dem och skriva papper.
Jag ringer pappa (han äger ju opeln) och säger att vi ska åka och skriva papper och att han måste följa med. Skroten följer ju också med.

Ringer upp gubben vars bil jag skadat och bestämmer när var hur vi ska träffas m.m. Då har han väl hunnit lugna sig för då är han jättetrevlig i telefonen. Jag börjar gråta. Han är snäll och säger att han tycker synd om mig.

Vi åker till tantens syster i grannstaden för att skriva skadeanmälan, då paret med bilen bor 50 mil norrut egentligen. De är jättetrevliga när vi kommer. Systern bjuppar på fika och vi skrattar och har trevligt. Så trodde jag aldrig att det skulle bli..

Jag menar tänk om man kört på nån riktigt sur människa som inte alls kan gå i genom allt detta lugnt och sansat. Så jag tycker jag hade tur i oturen som man säger  =)

Men fy, jag hoppas jag aldrig behöver vara med om detta igen.


Köttbullar och spaghetti

Ja det är vad jag äter nu i skrivande stund, mums! Skroten vill inte ha sa han.. Jag tvingade honom att äta ändå  =D

Jaha jobba i morgon då.. Man har ju aldrig lust, men får gå ändå. Har varit ledig idag. Jag har skrubbat ur ugnen och dammsugit uppe och nere. Så har jag städat toan uppe och nere. Pappa har varit här och klippt vår gräsmatta + trimmat. Han har även rensat ogräd mellan plattorna. Visst har jag en snäll pappa?!

Shit vad varmt det är här inne.. Ska nog hoppa in i duschen. Man blev ju inte lite svettig när man höll på med trädgårdsarbete, puh! O snoret rinner... vad är detta? Mysiga jag..

Ja det var gott med mat. Nu blev jag trött... zzzzzzzzzz... Duscha, lägga sig i soffan, glo på tv, äta lite choklad = perfekt!

Plocka undan lite disk från maten först.. Aja men vi hörs!

Palla vara duktig...

Näe, jag har ingen lust (fortfarande) att vara duktig. Jag har lust att äta choklad och dricka cola och åka till gonzal och äta Mc Feast. Jag tror jag hamnat i en svacka, märks det eller?  =) Snart kommer jag ta mig i kragen och bli vettig igen. Jag lovar! Jag vill det, men inte just nu...  =D

Åh nu fick jag mess!! Måste kolla...

Det var H som sms:ade. En arbetskamrat till mig. Hon är i USA med sin karl. I måndags när jag kommer till jobbet så får jag reda på att H och hennes karl har gift sig!! Vid Grand Canyon. Det var fan i mig på tiden! Vi har tjatat på henne i flera år. De har varit förlovade i typ 100 år ju. Så i fredags (8/8-08) så blev de man och hustru. Jag är jätteglad för deras skull  =) Så jag messade henne i fredags och mobbade och grattade dem  ;) Först nu får man svar. Ja, det är ju en stor atlant..

Har varit på animalen idag efter jobbet. Memis fick sin andra spruta med vaccin. Så nu är hon grundvaccinerad. Om ett år ska vi tillbaka. Boen och Chevy ska nog dit i höst tror jag. Tur att man får en påminnelse..  =)

Nu ska jag göra annat.

Piss och kräm

Ont i huvudet =(

Det gör ont i kindbenen och i tinningarna upp i huvudet, inget kul alls.. Ska fixa mat snart. Vi ska äta pastasallad idag. Men jag är sugen på Max nuggetsmål med chilisås mmmmmmmmmmmmm... Jag skulle lätt kunna övertala Skrot att åka till Max. Han skulle hänga på. Men jag vill ju vara duktig, vill fortsätta gå ned i vikt. Men nu har jag ju ont i huvudet och känner mig heldöd av dagens jobb... då vill jag ha skräpmat... Ska jag? Ja, nej, ja, nej, ja, nej.... Vill, men bör inte *suck*

Nu skulle jag vilja ha en skål med godis och ligga i sängen och kika på tv. Med svala, gosiga kuddar och en karl och massa katter som är myso. Det är dumt att man inte kan trolla.

Om ni tycker det verkar som om jag inte vill vara nyttig idag så är det korrekt. Ingen lust alls. Det är svårt att vara duktig när man har mens tycker jag. Då är jag alltid sugen på massa skrutt.

Shit vad jag är död... Vem kom på att man måste jobba? Det var väl ett dumt påhitt..

Jag drar...

Första arbetsdagen

Min första arbetsdag efter semestern var faktiskt helt ok. Ingen stress alls. Man bara körde på i lagom takt och hann allt som stod på vår "Att göra"-lista + lite till, perfekt!  =)

Hi hi jag har en kurris bakom dataskärmen, en liten Memis... En av hennes favorit-sovplatser. Hon har varit så duktig idag. Varit ensam hela dagen lång, och inte haft sönder något. Det brukar hon iofs inte ha.

Idag ska Skroten och jag äta fisk. Stekt fisk med kall sås och broccoli tror jag att det blir. Kanske att jag kokar lite fullkornsris.. eller bulgur. Får se...

Jävlar vad fint väder det blev helt plötsigt!! Måste kika ut... Jo blå fin himmel med lite moln och härlig sol. Det regnade som fan för en stund sen. Typiskt Sverigeväder, sol, regn,moln, klart, snö och torka samtidigt...

My god vad jag är trött! Även om det inte var stressigt på jobbet så känner jag mig helt slut. Ja, har man bara legat och pillat navel de senaste fyra veckorna så kanske det inte är så konstigt, egentligen... Skulle lätt somna om jag la mig i sängen. Bäst att inte göra det då  =)

Skroten skulle ringa när jag kunde börja med maten. Jag tycker han kan ringa nu, jag är hungrig. Shit vad lätt det skulle va att strunta i fisken och be Skroten köpa med sig en Mc Feast i stället. HUNGRIG! Nä fisk blir det.

Uh jag luktar matos... Måste hoppa in i duschen. Men det är ju dumt att göra det innan jag lagat mat.

Jaha, rensa bajslådor och kika lite på tv innan Skrot ringer.. Men inte somna!  =)

Mamma Mia

Jag och min familj plus en kompis till min syster har varit och kollat på bio, Mamma Mia. Den var bra, det tyckte vi allihop. Pappa har sett musikalen två gånger så han visste ju vad som skulle hända. Jag visste inte alls vad den handlade om. man nu vet jag  =) Kom hem för typ en halvtimme sen. Hoppades på att min Skrot skulle ha kommit hem. Men innerst inne så hade jag föraningar om att jag skulle komma hem före honom. Han är så seg ha ha.. Ringde honom förut. Han trodde han skulle vara hemma vid kvart över elva nånting. Då har jag säkert somnat... =(

Jaha första arbetsdagen i morgon. Vill inte! Jag kan bli hemmafru istället  =) Visst Skrot??! Så nu vankas det två helger i rad... blääää! Sen i september så börjar jag heltid. Det är bra. Lönespecet kommer se roligare ut iaf. Men jag är sååååå trött på mitt jobb!!!!! Det ska stressas och kladdas och städas och skuras och serveras och slitas och släpas!!! Skulle vara roligt med ett jobb där man slipper bli blöt om fötterna varje dag. Slippa bränna sig, trängas med folk, bli kladdig så fort man tar i något, bli torr som ett fnöske om händerna och lyssna på ointressant tantskvaller. Finns det ett sånt jobb?

Ska nog hoppa in i duschen nu. Sen gå och sussa... eller glo på tv  =) Hemsökta hus börjar kl 23 på tv4+. Lite sent iofs.. Men what the hell, man lever bara en gång! Då ska man väl göra det man vill? Eller? Sova kan man göra när man blir gammal.

Nu har jag "syndat" klart. När jag skriver syndat så menar jag att jag ätit onyttiga dumma saker. Men så har man ju haft semester. Inget kul att vara duktig då. Men från och med i morgon så går jag tillbaka till mitt duktiga liv med mycket fisk och grönsaker. Bara "synda" lite ibland  =) Det funkade ju innan semestern. Då ska det fan i mig funka nu med  =) Har ju köpt en Yoga dvd nu. Ska köra den iaf en gång i veckan. Sen ska jag se om jag kan börja med boxningen igen. Min handled är ju bättre, men inte 100% bra. Jag känner av den lite ibland när jag greppar nånting. Aja det är ju bara att köra på med handledskyddet. Lika bra att göra det i förebyggande syfte.

Jaha duscha var det ja... hejdå!

Rutten Memis

Memis har hittat en sån där plastboll med pingla i.. Nu kutar hon över hela övervåningen med den. Det låter... Men hon är ju gullig så det gör ju inget  =)
Sitter här och funderar på hur man ska renovera rummen här uppe. Har ju lite idéer. Men den stora frågan är ju: Blir det verkligen snyggt? Alltså jag anser själv att jag har ett estetiskt sinne, men när det gäller inredning så är jag helt clueless! What to do, what to do? Bäst jag tar en godis, så jag tänker bättre  =D

Funderar på att ringa mor och syster och fråga om de vill hitta på nåt.. Bio kanske? Ja ikväll alltså... Ska väl äta lite lunch snart iaf.. Hmm måste köpa diskmaskinstabletter... Maskinen är full med skitig disk, plus att det står på bänken också. Skulle vara skönt att få bort det.

Ha ha ha ha min blogg måste vara den mest intressanta i hela Sverige!!! Vem bryr sig om diskmaskinstabletter??

Nu ska jag möbelera om lite här på övervåningen. Sen ringa min mor. Jag kan ju ploppa in här och skriva vilken sorts diskmaskinstabletter det blev sen. För det vill ni väl veta??!  =D

Booring...

Ja jag bloggar väl lite till då... Har inte så mycket för mig. Jag avbokade middagen med min lillasyster. Kändes som sagt att det blev lite väl mycket åka fram och tillbaka.
Jag åkte till Jet och tankade och drog en vända till affären förut. Handlade det gamla vanliga ni vet, mjölk och pålägg m.m. Fast jag lyxade till det denna gång och köpte lite godis  =) Det var gott de fem första bitarna sen tröttnade jag. Så nu står godiset på bordet och bara ruttnar... Varför köper man mer än vad man tänker äta? Aslarvigt...

Det bara regnar och regnar... Förra året i augusti var det tokfint väder. Har jag för mig iaf. Jag hade semester typ hela augusti förra året. Ja så kan det va.

Kan inte Skroten komma hem??! Tråkigt att vara ensam. Han är i Norberg hos en polare som fyller år. Eller ja, han fyller väl inte förrän den 12:e, tror jag.. En annan får sitta här och uggla. Det finns inte ett jävla skit att glo på på tv:n heller!! Vilken tur att man betalar extra för massa kanaler som bara visar samma filmer i 100 år...

Jaha får se när ens "svåger" ringer då.. Senast elva sa han. Ja ja det märks.

Bye bye

Vad ska man hitta på en sån här vinterdag i maj?

Hi hi titeln är ett uttryck som Idlur och jag kommit på... Shit det var länge sen nån av oss ploppade ur sig det. Kommer inte ihåg vet som sa det, tror det var jag... Måste fan ha varit när vi var ca 12,13,14 nånting. Jag vet, inte bryr er säkert inte men jag tycker det är jättekul ha ha ha.. Vi använder oss av uttrycket ganska ofta iaf.

Men ärligt, vad ska man hitta på? Har precis vaknat från en liten tupplur. Memis och jag har legat och dreglat ned överkastet  =) Min systers pojkvän frågade om jag kunde skjutsa hem honom från en fest senare. Kan jag väl, sa jag. Har ju ändå inget för mig. Men det blir väl inte förrän vid tio-elva snåret.

Undrar om Ida + familj är uppe i luften än? De ska ju till Turkiet idag ju. Ida var nervös inför flygningen, stackarn. Det blir nog bra. De kommer få det så skönt därborta.
Fru Iller, du är så nedrans ruskig!! Jag känner mig ju nästan lite anis! (Internskämt) Ha ha ha ha!!

Jaha där ringde mamma. Hon undrade om jag ville äta middag med min lillasyster. Jo det kan jag göra. Trevligt med sällskap. Trevligt att bli bjuppad på mat  =) Mor och far ska nämligen bort, så då blir min syster ensam. Så vi kikar väl på lite film och slöar tillsammans.
Hmmmm kom på en sak. ÅÅ vad larvigt... Om vi säger att jag bor på plats J så bor min syster på plats T. Så snart kommer jag åka till T för att käka och umgås. Sen ska jag åka till J för att hämta min andra systers pojkvän för att skjutsa hem honom till T.  Sen ska jag ju hem till J igen. Snacka om att åka fram och tillbaka... Det är ca tre mil till T härifrån.
Det vore ju lättare om min syster kunde komma hit i stället. Känns inte som om man vill föreslå det när man blir bjuden på mat där.

Shit vad det regnar!!

Undrar om jag ska avboka middagen..? Känns som om det blir så mycket åka fram och tillbaka. Jag bokade ju ändå upp mig för att skjutsa honom innan jag blev bjuden på mat. Mää ruttet!
Ja ja det ordnar sig.

Måste gå och stänga fönstrena nu... vi hörs!!!

Just det, grattis till Linda och Stoffe som blev föräldrar igår till en sötskruttbebis!!!

Schyssta brö´n



Ser väl helt ok ut? De var goda iaf *mums* Det blev 24 bullar. Ska ge bort några till mina päron.

Min mor och mina systrar kommer hit när som helst. Vi ska åka till en gård som har massa antikviteter.

Oj nu kom de!!

Måste dra!!

Snart jobb...

På måndag är det dags att jobba igen.. =/  Har ingen lust. Fast å andra sidan så är det lika bra så är det snart jul och nytt år  =D  Det är så att jag längtar till nästa vår. Då ska vi åka till Grekland!! Wiihoo! Ska bli så kul! Så då är det ju lika bra att börja jobba så man kommer framåt.

En kompis syster ska snittas idag. Det ska komma ut en pojk som ska heta Kim. Vi får se om ultraljudet stämmer  =) Annars får det väl bli en tös som ska heta Kim. Hoppas det går bra för dem iaf.

Jag håller på att baka bröd. Fråga mig inte vad det är för bröd, det vet jag inte ens själv. Jag bara kör på. Lite ditt och lite datt. Det är grahamsmjöl, rågsikt, fullkornsmjöl, havregryn och vetemjöl. Sen har jag i lite brödkryddor, mörk brödsirap och riven morot. Innan det ska in i ugnen så penslar jag med lite smörvatten och strör lite flingsalt över. Får se om det blir gott.

Ska nog gå ned och hålla lite koll på brödet. Får väl göra ett inlägg sen och berätta om det bra eller inte.

Tjing!

Typ frisk



Memis "hjälper" matte att lägga pussel.


Jag tror faktiskt att jag frisk nu. Nästan. Lite känningar kvar men ingen fara. Skönt... Det höll inte i sig så länge. Om det inte är en sån där jobbigt förkylning som kommer tillbaka. Hoppas inte. Jaha vad har man gjort då medan man varit sjuk..? I stort sett ingenting... Glott på tv. Vi har hyrt film också. Vi kikade på I am legend. Helt ok. Trodde den skulle vara läskigare. Har även kollat på 1408. Den tyckte vi var bra. Till och med Skroten hoppade till  =) Den var oförutsägbar, det gillar vi. Ja vad hette den sista filmen...? Jo, Cloverfield, tror jag... Den var asbeige!!! Samma kvalitet som om vem som helst försökt göra en skräckfilm hemma.

Jag, min mor och min lillasyster åkte och badade dagen innan jag blev sjukis. Det var ett kvällsdopp. Tokskönt! Tvingade mamma att ta lite bilder.



Hmm... Jag är sugen på att baka. Men jag vet inte vad. Och vem ska äta det sen då? Man pallar ju aldrig äta upp nåt själv. Det brukar oftast räcka med en bit. Dessutom är jag inte sugen på att äta det, vad det nu kan bli. Ja jag vet, jag är onormal.

Shit, måste ha lypsyl!!!!!
Sådär ja... aahhh....

Gu´vad det har åskat de senaste dagarna!!! Så mysigt så! Det bara dundrar och blixtrar ute... Synd att det inte gör det idag med. Mina päron bjuppa på mat igår kväll. Vi satt på deras altan och åt. Det var sååå mysigt att sitta där medan det regnade och dundrade. Vi var inte där så länge i o m att jag inte kände mig 100% frisk, plus att jag fick ont i magen Efter hallonpajen. Ovanligt va??! Så det var bara till att åka hem och käka piller.

Nu ska jag kolla om det kommit nån post.

Ha det bäst!

Sjuk...

Röv också!!! Jag är sjuk... Känner mig helt sänkt. Kan bara andas med ena borren. Har lite feber med. Jääättekul.... Kikade på smhi`s hemsida, enligt dem ska det bli regn hela helgen. Skönt i så fall... Ska jag ligga inne med nästäppa och feber så hoppas jag att det blir lite svalare. Det blev det efter dagens andra omgång av åska och blixtar. Så nu är det riktigt "kallt" ute.

Har gjort tzatziki med MYCKET vitlök. Gott som fan... bra med garlic när man är sjuk.

Shit nu rinner det i den borren som jag inte kan snora upp med...

Det är väl bara att gå och lägga sig och sova bort sjukdomen och resten av semestern... *SUCK!!!* Hoppas att detta inte håller i sig så länge så man kan få njuta av nästa veckas ledighet med... tvivlar på det.

O inte har poolen kommit heller!!! Jävla ÖoB! Stryk ska de ha!! 7-8 dagar my ass... Ska vi fan ha den billigare...   >=(

Snor och kram


Sjuk?

Jag har tokont i halsen. Vet ni att det är ruttet och suger balle? Började känna av det lite igår eftermiddag. Senare på kvällen så fick jag ganska ont. Idag har jag superont. Röv också!!

Sorry Ida, tror inte jag kan komma i morgon...  =( Hoppas att det går över.

Känner mig lite hängig i övrigt också. Tänkte att jag skulle gå och vila en stund. Jo det gick ju bra. Fy fan vilken jävla åsksmäll!!!! Nästan så det kom en tesked löst i trosan. Det mullrar fortfarande men inte så mycket. Tråkigt... Kunde väl ha fortsatt lite till.

Pallar inte skriva mer... Hejdå!

RSS 2.0