Rutten mage

Igår skulle jag och Skroten på födelsedagsfest. Men så blev vi akut dåliga i magen. Inte mysigt nånstans.. Hoppades på att det skulle gå över så vi kunde dra till festen. Men när magarna väl verkade ok så var det så sent. Så vi åkte aldrig.

Jag drog till Idlur en sväng istället och glodde på film. Mycket trevligt  =)

Idag har det varit städdag med grannarna. Hyfsat tråkigt... men det är över på typ en timme så.. Efter städningen så åt vi lite sen åkte jag iväg för att mata min systers katter.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Slappsöndag  =) Jo, vi har fixat tvättlina på altanen. Så nu kan vi hänga tvätt där inne. Det kommer ju torka på en sekund nu när det är så varmt. I och med att det är en inglasad altan så blir det ju ganska så varmt därinne under en dag. Perfekt torkrum ju!  =)

På fredag så drar vi!! Kreta here we come!  =) Ska bli så kul. Hoppas det är varmt där nere. Kikade på nätet hur varmt det var där nu. Typ +21-22 grader och sol. Inte helt fel  =D Vi håller på att tvätta upp allt nu så vi kan börja packa i veckan. Liite nervös är jag redan nu. Jag är inget fan av att flyga. Jag är inte direkt flygrädd, men.. det är inget jag gillar heller  =) Jag är ju höjdrädd. Sen är man ganska mycket fast där uppe i luften om nåt skulle hända. Aja det blir nog bra. Får väl försöka sova eller nåt ha ha..

Nä en dusch då.. och sen sängen. Glo lite på tv kanske.

Bye bye

Food

Mmmm maaat!!! Shit, jag bara vräker i mig.. och nu blev jag tokmätt. Åt en aning för fort  =)  Stuvade makaroner och köttbullar, yummie...

Idag efter jobbet drog jag till grannbyn och shoppade lite kläder. Mötte upp Idlur vid hennes jobb. Så hon fick agera smakråd idag, stackarn.. Kan inte varit kul ha ha.. Men jag hittade en klänning, en kortärmad tröja och ett linne  =) Så hade jag ju presentkort, så jag behövda bara lägga till 45 kr  =D Perfekt! Fick ju presentkort på H&M när jag fyllde.

Sen bjuppade jag Idlur på en glass med kolasås. Därefter skjutsade jag hem henne. Så hon skulle slippa komma hem så sent.

Väl hemkommen så plockade jag undan gårdagens disk, satte på en tvätt och värmde lite mat från igår. Nu sitter jag här och bloggar och snackar med El Rejko på msn.

Blir väl en dusch senare och sen sängen med gosig karl  =)

Ha det bra alla fisar!

Ont i ryggen =(

Fan vad det hugger i ryggen! HELA tiden... Jag ska till naprapaten i morgon kl 9. Har haft så ont idag när jag jobbat. Skroten tyckte inte jag skulle jobba idag eftersom jag fortfarande har ont efter fallet i trappan. Men jag ville prova o se hur det gick. Det gick väl hyfsat. Men med mycket smärta. Så jag sa till mina arbetskollegor att jag skulle vara hemma imorgon. Så nu har jag beställt tid till naprapaten som sagt. Hoppas jag kan jobba resten av veckan.

Min tå känns lite bättre iaf. Den är fortfarande färggrann men nu kan jag stödja lite mer på foten. Så nu slipper jag halta så jävligt. Av haltandet så får man ju bara ännu mer ont i ryggen.

Annars så har det varit fullt upp hela påskhelgen. I fredags så var ju familj plus släkt här och kalasade. På lördagen var det fest med kompisarna. Sen på söndagen så kom Idlur med familj och grillade. Måndagen började med ett besök av Skrotens föräldrar. De ville ha hjälp med att byta till sommardäck. På eftermiddagen kom T och hälsade på. Han skulle hämta sin väska som han glömde här på lördagen.
Då blev det lite grillning med honom också  =) Som sagt det har varit full rulle i helgen, riktigt skoj  =D

Grattis J som fyller 30 år idag!!!! Skroten och jag kommer och våldgästar på fredag  ;D

Brrr vad jag fryser... huggabuggabugga...

Nä nu kommer jag inte på nåt mer..

ONT!

Just det.. jag ramlade i trappan i morse... Det gjorde sååå jäääävla ont! Landade på ryggslutet, högra armbågen och mina tår på vänster fot. Inte kul nånstans. Jaha och då kan jag tänka mig att folk tänker: Så blir det när man festar dagen innan ha ha ha.. Men nu var det så att jag hade varit vaken i ett par timmar redan och duschat och allt. Så skulle jag gå ned i trappan och halkar på handduken jag håller i. Jag är inte ens bakis idag, hur skönt som helst. Så det här var tydligen straffet för att jag inte blev bakis...

Tror jag har fått en spricka i tån, eller om den är av...?


Syns inte så mycket på ryggen, bara ett litet rött streck. Men det känns, tro mig..


Stackars mig.. *snyft*

Fest

Skrot hittade kameran, puh... =)

Vi hade 25-och 29 års fest igår  =) Jag hade jättekul. Hoppas alla andra hade det med. Det gick mycket mintshots igår  =D Mums vad gott! Ha ha.. Tack för en trevlig kväll och alla fina presenter gott folk!!
Här kommer lite bilder.

Det finaste födelsedagskortet man kan få! Från Ida såklart  =D



Jag vann!! Jag fick tre lika!! Så jag vann ett äventyr med Ida som hon bjuppar på  =) Asbra present ju!

Här kommer lite andra bilder från igår.


Nojjig!!!!!

Var är vår kamera???!!!!

Ja må vi leva, ja må vi leva...

=D

Jaha, nu är jag 25 år gammal. Shit.. Skroten är 29 år. Jag sjöng för honom när jag vaknade, med krasslig kråkstämma ha ha ha..

Igår hade vi födelsedagskalas/påskmiddag med familjerna plus släkt. Det var toktrevligt! Alla var glada och nöjda. Skrot och jag fick massa fina presenter  =) Tack så mycket allihop!!!

Idag kommer det goda vänner hit. Grilla lite, snacka skit och bara umgås. Tur att det blev fint väder  =) Vi måste bara röja på altanen. Det är lite renoveringsgrejs där sen i somras. Dammsuga en sväng där inne så är det klart.

Men nu ska vi käka lite och sen duscha av oss allt sovdregel  =) Sen drar vi till kurvan (hoppas det är öppet!). Ska inhandla lite saker till festen. Kanske köpa en födelsedagspresent till oss  =D Vi har ju pratat om en fotoskrivare. Mm vi får se..

Nä nu måste jag gå på toa, första morgonpinket vettni´  =)

Bye bye

Städa städa städa

Vi städar och städar och städar... det tar aldrig slut. Börjar dock få lite hyfs på haket nu tror jag. Imorgon kommer familjerna och lite släkt på påskmiddag/födelsedagskalas. Har en hel kalkon i ugnen nu. Tar nog låååång tid innan den är klar... zzzzzzzzzzz.. Så ska vi grilla en hel sida lax imorgon, mums!

Idag firade tanterna på jobbet mig i förskott. Fick tårta, sång och ett presentkort. Jättegulligt! Jag blev så glad  =) Ja tänk, på lördag så fyller jag 25 år och Skrot fyller 29 år. Shit vad gamla vi blir ha ha.. Hälften till 50 ha ha! Jaja det blir nog bra det med.

Jag är så trött!! Vill sova... Men jag vet inte om det blir bra att gå och sussa nu när man måste upp sen om nån timme eller två för att kika på kalkonen. Hmm... Men skulle jag lägga mig ned så skulle jag somna på två röda.

Jag behöver smörj!! Lypsyl till munnen och smörj till händerna, jag är såå torr så jag får sprickor! Svider ju som satan..

Näe fy *gäääääsp*... jag ska fan sova en stund. Shit vad skönt.

Bye bye era kalkonhalsar

Kolgrillen

Efter jobbet idag så drog jag till grannbyn och träffade en kompis. Vi bor ju nära som fan men ändå träffas vi inte.. aslarvigt! Vi käkade på kolgrillen och snackade en massa skit. Uppdaterade varann om hur livet är och så vidare. Riktigt trevligt. Sen drog vi till ÖoB en sväng. Sedan vidare till Rusta, Jula och Plantagen. Köpte inget speciellt. Kul att bara gå och glo och snacka bajs. Efter det så drog vi hem till henne. Jag satt och tittade på medan hon skalade räkor till henne och hennes nya kärlek. Romantisk kväll med rejer vettu´.. värsta myspys  =) Klockan drog iväg som vanligt.. så jag åkte hem vid halv nio. Skulle ju hem och tvätta ju! Vill ju inte missa nåt SÅ roligt.

Nu sitter jag här och är hur trött som helst. Ska öppna min post och sen gå och sussa. Ska bli helt löövely att krypa ned i sängen och släcka lampan och bara sooova...

Men först måste jag dricka nåt. TÖRSTIG!!!!!!

Mmmmm vatten.. ahhh...

Ja hörni gott folk..  Vet ni att jag har MILJONER saker att göra till helgen. Har inte gjort ett skit. Känner mig sååå stressad.. aja...

Bye bye

Studiebesök

Japp idag har vi på kost och städ varit på studiebesök på två skolor ca fem mil härifrån. Skönt att slippa jobba för en dag  ;P Var väl ingen jätteintressant dag men.. helt ok. Soligt härligt fint väder hela dagen.

Annars har jag varit på boxning ikväll. Vi skulle börja med tvåtimmars-pass idag. Men det blev "bara" en och en halvtimme. Men det räckte kan jag ju ta och säga. Nästa gång är på torsdag.

Jobbet har anordnat afrikansk dans nu. På torsdagar från och med den 16:e april. Varannan vecka så har jag ju boxning så det krockar ibland. Men jag får ta dansen varannan torsdag då  =) Ska bli väldans kul!

Nä dags för sängen då kanske..

Ajöken

Puh..

Kom precis hem från stora kalas- och påskshoppingen. Det var typ inga människor alls på coop. Shit vad skönt  =) Ingen kö ingenting, aaahh... najs. men det blev ju tungt ändå med allt som ska bäras. Skrot kom och hjälpte till när jag i stort sett var klar (stryk ska han ha) ;) Så han fick pröjsa ha ha!

Nu står alla matkassarna i hallen och bara väntar på att jag ska plocka upp alla varor... PALLA ... jag måste ju. Sen in i duschen fort som fan och sen sussa.

Imorrn ska vi på studiebesök till en annan kommun för att se hur deras kök ser ut och hur de jobbar. De var hos oss och glodde i julas. Det verkar som om vi kommer komma hem toksent. Så jag kommer bli sen till boxningen..  =(  Aja.. lite surt, men men..

Om man skulle ta och sätta igång med allt så man får gå och sova nån gång..

Snark och dregel på er

Hemma igen

Vid femtiden började vi röra oss hemåt från min faster. Härlig kvällssol på vägen  =)
På vägen hem så stannade vi till hos min systers ex. Han och hans nya tjej har köpt en hästgård. Där kan vi snacka om "på landet" för hela pengen! Riktigt mysigt. Huset de bodde i var från 1800-talet. Det spökar säkert där, hujedamej...

Vi stannade även till för att äta pizza. Så det tog en bra stund att komma hem  =)

Men det var trevligt hos faster med familj. Åt väldans god potatisgratäng med kallskuret, mums! Sen blev det efterrätt med glass och inlagda persikor *slurp*, och lite senare blev det kaffe och kaka. Vi kan ju säga så här, jag rullade ut till bilen ha ha ha!

I morgon ska jag och Skrot storstäda huset. Vårröja på altanen och så. Ska bli så skönt! Hoppas vi kastar massa skit. Skrot har ju en tendens att agera liiite för mycket ekorre, ska spara allt.. jag vill bara slänga ha ha..

Satana perkkele vad trött jag är! Blir nog en tidig kväll för mig. Har ju så satans ont i armen också! Måste smörja in den innan jag somnar. Hoppas det är bättre i morgon så man kan städa. Annars får väl Skrot städa ha ha.. jag ska bara sitta med piskan i handen och glo  =D

Innan vi åkte i förmiddags så torkade jag av utemöblerna och ställdei ordning dem  =) För nu är våren här. Det var sååå skönt att sitta på farstutrappen i solen och bara njuta av värmen. Det har ju varit helt underbart väder idag. Riktigt varmt.
Hoppas det är varmt på Kreta när vi åker dit  =) Idag är det bara 20 dagar kvar =D

Bye bye

Kalas

Idag ska vi till min faster U som fyllde 60 år för någon dag sen. Det är kalas idag. Hmm undrar om det är fika med bullar eller om det är mer mat? Jäjä det blir bra vilket som  =D Shit vad jag är hungrig!! Måste äta lite frulle snart.

Tog en liten egobild av mig förut  =D Bara för kul..


Har fönat och fixat till håret lite. Syns inte så mkt på den här bilden men.. Ja jag har försökt göra mig lite kalasfin iaf ha ha ha..

Nämen gu´vad jag blev hungrig då!! Ovanligt då, ha ha... Det är ju den röda tråden i alla mina inlägg här, MAT.
Vi ska åka om typ en timme. Det tar väl drygt en timme dit. Sen är det dags att träffa släktingarna. Min äldre syster ska inte följa med för hon och hennes karl ska på bröllop eller nåt. Min lillasyster ska inte heller med. Hon ska tävla med hästarna så  vi hinner inte tillbaka hem i tid. Så det är väl mamma, pappa och kanske farmor och farfar som åker från dem. Så åker jag och Skrot här ifrån.

Aja jätteskoj inlägg det här.. hmm.. Jag kanske skriver en rad när vi kommit hem.

Bye bye

Lööövley

Nyduschad och fin  =) Var och tvättade bilen på Clean Car (eller är det Car Clean?) förut. Fan, medel och vatten for hej vilt när det blåste ha ha.. Så jag kände att det var min tur att få sig en tvätt efteråt  =) Dock hemma i duschen hi hi..

Har köpt lite småplockgott. Vinduvor, vitlöksbröd, choklad, tzatziki och massa annat gott. Sånt man kan äta framför tvn. Myskväll helt enkelt  =) Om bara Skrot kan ta och komma hem nån gång. Han skulle göra nåt hos en kompis (OVANLIGT DÅ!) Annars får vi ha myskväll i morgon då..

Hjälp nu är det nån som föder barn på tv! Hon bara vrålar.. shit.

Nä nu är jag hungrig!! Skrot kom hem!!!

En rad till.. eller två

Har inget för mig.. så jag hoppade in här och skriver lite strunt. Boen ligger i mitt knä och kloar *aj* Skroten snackar i telefonen med kompis från Göteborg. Vi ska väl gå upp och lägga oss i sängen och glo på tv snart. Hoppas det finns nåt bra på tv. Inte bara Efterlyst. Eller golnytt som Skrot säger  =)

Spelade lite wow förut... Men jag tröttnade efter 20 min typ. Roligare att spela med nån.

Nä fy vad trött jag är! Dags att sussa. Määääääää så börjar karln spela CoD!!!! Hallå, du skulle ju inte spela!!!!! *SUCK*

Jag drar... 

Snart laga mat

Ja snart ska jag ställa mig vid spisen och röra ihop lite köttfärssås och spaghetti. Skroten är på badminton nu. Han ringde tidigare i eftermiddags och bad mig ha maten klar när han kom hem. När han ber så hövligt så kan jag väl vara en hyvens tant och göra som han vill  =)

Uh.. jag har mensvärk  =( Synd om mig... Dumma mens, bort!

Fan vilket fint väder det är ute! Nu är våren här. Härligt! Jag öppnade på altanen när jag kom hem. Det är ju kvällssol där. Så jag och kissarna satt i solen och njöt *mys* Bara det att man blir ju så trött av att vara i solen. Jag nickade nästan till ha ha.. Memis har fångat alla nyvakna flugor på altanen hi hi. Hon sprang runt där inne och gnällde och pep och tugga fluga. " Smakar fluuga", visst Ida??!  =D

Ida, ärligt talat.. när ska vi festa till vinyl 107??

Sitter här i mina fula mjukiskläder och lyssnar på vinyl 107 just nu. Det växlar mellan rockklassiker, bandit och vinyl.. Jag gillar gammal musik. Tråkigt bara att de har börjat spela 80-tal på vinyl nu också  =( Roligare med bara 50, 60 och 70-tals musik. Jäjä..

Aaa just det, mat var det ja...

Hoppas solen fortfarande lyser på er!

RSS 2.0