Memis mitt i maten

Ja här sitter jag och käkar som vanligt  =) Memis tycker min kyckling är väldigt intressant. Hon var framme med klon, men jag hann putta bort henne ha ha..

Jahapp dags att jobba helg igen då... hoppas helgen går fort  ;)

Har dammsugit nedervåningen, skurat ur handfatet på ena toan, gjort rent bajslådan här nere, vattnat blommorna och tvättat en omgång. Ska väl slänga in en ladding tvätt till..

Var hos Ida i onsdags. Tittade på när hon gjorde marsvinen resklara.  Jag busade lite med Wille och hjälpte till att laga lite middag. Vi kikade även på spökprogram när Wille somnat. Vi proppade i oss "sockerfria" bullar. Ida hade bakat sockerfria bullar på morgonen. Så vi bestämde oss för att kolla om de var goda  =) Det var de! Så kom jag på att det skulle säkert bli godare om man penslade smält smör på och doppade o socker. Det blev de!! Shit vad vi åt ha ha ha!!! Sen kom Micke hem med kexchoklad. Då var vi ju tvugna att kolla om den också var god. Det var den med!! Sen var vi hyfsat tokmätta ha ha!
Bra kväll  =D

Nä om man skulle hämta en tröja. Det blir ganska kallt när man sitter framför datorn.

Sådär ja, fleecemorgonrocken på  =) Hmm man kanske skulle kolla om posten har kommit. Det borde den ha gjort. Så kan jag slänga soporna samtidigt.  ÅÅÅÅH nej!! Jag har precis satt mig perfekt inbäddad i datastolen, så kom jag på att jag MÅSTE ha lypsyl!! Suck.. Aja då kan jag lika gärna slänga in en tvätt i maskinen när jag ändå har rest på mitt feta arsle.. Kommer snart.

Tillbaka.. jag hämtade lypsyl och mobil, slängde in tvätt i maskinen och noppade bort några dumma strån vid ena ögonbrynet. Lika bra att göra saker när man ändå håller på eller hur?  =)

Just det, nu har jag fixat lån så jag kan köpa "ny" bil. Bra va?! Tänkte börja leta efter lön.  Får väl se man hittar för rishög  ;)

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0